Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Faytah 10-06-2008 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2107659)
Ale CR7 raczej nie wyzywa na boisku matek i sióstr piłkarzy od kurw, jak tamten kretyn z Mediolanu.

podczas takiego meczu wyzwisk pada od groma,jezeli sam nigdy nie grales nie bedziesz wiedzial,a jezeli grales to wiesz jak jest,mi samemu czasami nawet grozono na boisku

topic* Zlote dziecko Szwecji i Pupil Morattiego sie popisal :D Zlatan :cup: fenomenalna bramka

edit: 2-0 ;]

Thomisson 11-06-2008 07:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fayath (Post 2107714)
no i co z tego?? ty nigdy nikogo nie wyzywales??

wszystko ma swoje granice.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fayath (Post 2107714)
podczas takiego meczu wyzwisk pada od groma,jezeli sam nigdy nie grales nie bedziesz wiedzial,a jezeli grales to wiesz jak jest,mi samemu czasami nawet grozono na boisku

Są, owszem wyzwiska, ale zauważ że Zidane przez cała swoją karierę, przez tyle setek meczy co grał, był wyzywany i jakoś nie słyszałem, żeby często brał udział w bójkach na boisku. Ale Materac musiał mu powiedzieć coś naprawdę przekraczającego wszelkie granice, skoro po tylu latach spokojnej gry, zdecydował się podejść do takiego kmiota i go uderzyć. Poza tym ten idiota wydawał później jakieś debilne książki w stylu "Co mogłem powiedzieć Zizou"? Trzeba być naprawdę imbecylem, żeby zbijać kasę na wydarzeniu, po którym stał się (poza Włochami) znienawidzonym na całym świecie. Do tego jeszcze paradował w TV i się chwalił jak zwymyślał jego matkę i siostrę, a trzeba dodać, że Zidane jest bardzo rodzinny. Kompletny kretyn i idiota, w moich oczach już nigdy nie naprawi swojego wizerunku, chociaż by zdobył ME, wynalazł lek na raka, czy odkrył pozostałe 2 tajemnice fatimskie.

Down:
Wiesz co to znaczy ironia?

Sza'hel 11-06-2008 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2108033)

Są, owszem wyzwiska, ale zauważ że Zidane przez cała swoją karierę, przez tyle setek meczy co grał, był wyzywany i jakoś nie słyszałem, żeby często brał udział w bójkach na boisku. Ale Materac musiał mu powiedzieć coś naprawdę przekraczającego wszelkie granice, skoro po tylu latach spokojnej gry, zdecydował się podejść do takiego kmiota i go uderzyć. Poza tym ten idiota wydawał później jakieś debilne książki w stylu "Co mogłem powiedzieć Zizou"? Trzeba być naprawdę imbecylem, żeby zbijać kasę na wydarzeniu, po którym stał się (poza Włochami) znienawidzonym na całym świecie. Do tego jeszcze paradował w TV i się chwalił jak zwymyślał jego matkę i siostrę, a trzeba dodać, że Zidane jest bardzo rodzinny. Kompletny kretyn i idiota, w moich oczach już nigdy nie naprawi swojego wizerunku, chociaż by zdobył ME, wynalazł lek na raka, czy odkrył pozostałe 2 tajemnice fatimskie.

Co do tego mają 2 tajemnice fatimskie ?!
A i Hiszpania rosja 4:1 dla hispzanów hat-trick villi

Yoh Asakura 11-06-2008 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2107316)
Klasę to zaraz pokaże Zlatan.

Ja to potrafię antycypować, nie ma co.
Gol piękny, Ibrahimović łapie rytm. Sporo nie grał, nie ma jeszcze sił na pełne 90 minut, ale już pokazuje klasę. Strach pomyśleć co będzie, gdy już odzyska 100% sprawność.
Cytuj:

A i Hiszpania rosja 4:1 dla hispzanów hat-trick villi
Z taką grą w defensywie to Hiszpanie Europy nie zawojują. Robili za dużo błędów w obronie.

Xendriel 11-06-2008 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2108091)
Z taką grą w defensywie to Hiszpanie Europy nie zawojują. Robili za dużo błędów w obronie.

Fakt, ale ja myślę że jest to spowodowane ofensywną grą bocznych obrońców, którzy niekiedy nie zdążą wrócić. Ramosowi trochę mecz nie wyszedł ale w następnych będzie lepiej. Z kolei gra napastników było świetna. No i błyszczał Xavi:)
Teraz nie ma jeszcze co spekulować, ale po 1 kolejce fazy grupowej najlepiej zaprezentowały sie drużyny Holandii i Hiszpanii. Nie zdziwił bym się gdyby taki był finał.

gyagen 11-06-2008 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2108033)

a slyszales moze ile Boski Źidan zebrał czerwonych kartek? podobno liczba oscyluje około 10...więc nie pierdol. Bo to tylko i wyłącznie jego wina.
Może Marco nie wiedział jak inaczej powiedzieć, że ZZ ma ładną siostrę? Może to taki komplement po Włosku a tu jeb dynia:(. Materac jako obrońca był b.dobry ,dobry . Nie był on super obrońcą jak Hierro, który może bez problemu równać się do ZZ. I może 100lat gry by mu tego nie dało, ale wygrał dla Włochów mistrzostwo świata po tym jak sprowokował ZZ i to też trzeba umieć.

Yoh Asakura 11-06-2008 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 2108138)
I może 100lat gry by mu tego nie dało, ale wygrał dla Włochów mistrzostwo świata po tym jak sprowokował ZZ i to też trzeba umieć.

Co to za Mistrzostwo Świata, które zostało wywalczone w tak żałosny sposób. Nie wiem jak ty, ale dla mnie lepsze byłoby wicemistrzostwo, ale zdobyte uczciwie, fair, bez żadnego prowokowania, niż mistrzostwo, ale zdobyte w taki sposób. Bo zwycięstwo nie jest najważniejsze - liczy się jeszcze sposób, w jaki je osiągasz. A jeżeli jakaś reprezentacja nie ma umiejętności wystarczających do tego, by pokonać inną, to ucieka się do tak prostackich sztuczek.

gyagen 11-06-2008 12:13

nie no Boże[*]. Jestem kibicem Realu fanem ZZ nigdy nie byłem ale szacunek dla niego mam. To mistrzostwo było zdobyte w 100% fair. Wszak nie każdy komu obrazisz rodzinę textem twoja stara nie załaduje Ci z dyńki.
Z tego co pamiętam to Francja dotarła do finału po błędach sędziego w meczu z Hiszpanią!co za żenada!:baby:

Maethi 11-06-2008 13:09

ha! i mówi to ktoś, kto sam jest żenująćy :>

żenua!

Yoh Asakura 11-06-2008 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 2108208)
Z tego co pamiętam to Francja dotarła do finału po błędach sędziego w meczu z Hiszpanią!co za żenada!:baby:

Różnica jest taka, że błędy sędziego były niezależne od Francji, nie mieli na nie wpływu. A Materazzi zrobił to z własnej woli.

Bols 11-06-2008 14:56

nie jest tez z gory powiedizane ze francja by wygrala

Ditto 11-06-2008 15:33

Castrol Pereformance Index

Po dwóch meczach:

Ukryty tekst:
GK:
Cech
DEF:
Cetin Pepe Rozehnal Lichtsteiner (Ujfalusi)
MID:
Ronaldo Barnetta Meireles Altintop (Inler)
ATK:
Frei Sverkos (Kahveci)

Po czterech meczach:

Ukryty tekst:
GK:
Cech
DEF:
Cetin Pepe Rozehnal Simunic (Stranlz)
MID:
Ronaldo Barnetta Meireles Ivanschitz (Lewandowski)
ATK:
Olic Podolski (Frei)

Po sześciu meczach:

Ukryty tekst:
GK:
Cech
DEF:
Cetin Pepe Rozehnal Van Bronckhorst (Simunic)
MID:
Ronaldo Barnetta Sneijder Meireles (Toulalan)
ATK:
Van Nistelrooy Podolski (Olic)

Po ośmiu meczach:

GK:
Cech
DEF:
Hansson Pepe Rozehnal Van Bronckhorst (Mellberg)
MID:
Ronaldo Fabregas Sneijder Meireles (Barnetta)
ATK:
Van Nistelrooy Villa (Podolski)

@Legenda

niebieski - Czechy (2/0)
różowy - Szwajcaria (0/1)
czerwony - Portugalia (3/0)
czarny - Turcja (0/0)
brązowy - Niemcy (0/1)
zielony - Chorwacja (0/0)
żółty - Austria (0/0)
szary - Polska (0/0)
ciemny pomarańczowy - Rumunia (0/0)
ciemny fioletowy - Francja (0/0)
seledynowy - Włochy (0/0)
pomarańczowy - Holandia (3/0)
ciemny oliwkowy - Grecja (0/0)
morski - Hiszpania (2/1)
jasny zielony - Szwecja (1/1)
fioletowy - Rosja (0/0)

(podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu)

Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2.

Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2.

Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie.

@@@

Mam zamiar spisywać to do końca mistrzostw :]

Articuno 11-06-2008 18:18

Masz swojego Rozenhala, ahaha, kapitalnie sie zachował przy bramce Deco...

Ditto 11-06-2008 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2108893)
Masz swojego Rozenhala, ahaha, kapitalnie sie zachował przy bramce Deco...

Nie mojego, to są statystyki wedłóg Castrol Pereformance Index.

Articuno 11-06-2008 22:16

Co chciał zrobić pan szwajcarski bramkarz?

Fintex 11-06-2008 23:03

Nie wiem co chciał zrobić, ale dziwnie się zachował :P Volkan za to ładnie bronił..
stawiałem na 1:1 i nie wiele się pomyliłem :P Turcja się rozkręca... ;] ciekawe będą mecze 3 kolejki.

Adam Ledwoń - były reprezentant Polski nie żyje. Smutne to jak ludzie odbierają sobie życie.. nie rozumiem tego. Chyba był nawet w studio Polsatu przed meczem Polska-Niemcy, nie?

wozu4don 11-06-2008 23:25

Selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Portugalii Luis Felipe Scolari zostanie nowym trenerem Chelsea Londyn - poinformowano na stronie internetowej klubu. Funkcję obejmie 1 lipca.
Klub zamieścił komunikat po wygranym przez Portugalię meczu z Czechami (3:1). Podkreślono w nim, że kolejne informacje pojawią się dopiero po zakończeniu turnieju finałowego ME.

59-letni Scolari zastąpił Avrama Granta, który został zwolniony. Chelsea w poprzednim sezonie zajęła drugie miejsce w lidze - za Manchesterem United. Uległa również Manchesterowi w finale Ligi Mistrzów.
Brazylijczyk prowadzi Portugalię od 2003 roku. Rok wcześniej zdobył z reprezentacją Brazylii mistrzostwo świata w Korei Południowej i Japonii.

Bags 11-06-2008 23:30

Adam Ledwoń[*]

tragiczne te euro dla Polski :(

Adam popełnił samobójstwo prawdopodobnie się powiesił ale to nie pewne źródło

Swiety 11-06-2008 23:35

Adam Ledwoń nie żyje

"Były reprezentant Polski Adam Ledwoń nie żyje. 34-letni obrońca, występujący w ostatnim sezonie w Austrii Kaernten popełnił samobójstwo we własnym domu w Klagenfurcie."

"Informację o śmierci Ledwonia potwierdził mieszkający w Austrii Kazimierz Sidorczuk. Zawodnik od dawna miał problemy rodzinne. Czasami mieszkał z żoną i dwoma synami, czasami sam. Uchodził za osobę o impulsywnym charakterze, podejmującą decyzje po wpływem emocji. Dzień przed samobójczą śmiercią zadzwonił do kolegi i powiedział: Mariola odeszła, idę się wieszać... Nikt jednak nie brał tych słów poważnie."

"Adam Ledwoń rozegrał w reprezentacji Polski 18 spotkań i strzelił jednego gola. był wychowankiem klubu Małapanew Ozimek. W polskiej lidze największe sukcesy odnosił z GKS Katowice. W 1998 roku trafił do czołowego klubu ligi niemieckiej - Bayeru Leverkusen. Nie wywalczył tam miejsca w podstawowym składzie i po dwóch latach przeniósł się do drugoligowej wówczas Fortuny Kolonia."

Sport.pl

Capality 12-06-2008 10:39

http://sport.onet.pl/0,1264200,1767761,wiadomosc.html

Znakomicie dobrane i dostosowane treningi, taa?

Davido16 12-06-2008 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2109775)
http://sport.onet.pl/0,1264200,1767761,wiadomosc.html

Znakomicie dobrane i dostosowane treningi, taa?

Kontuzjowany zastąpił kontuzjowanego. Cóż można chcieć więcej? ;d

Faytah 12-06-2008 14:13

co to ma byc za plaga kontuzji... rozumiem chciec przygotowac jaknajlepiej fizycznie pilkarzy do meczu,ale chyba Leo przegina...

taki offtopic maly dam...You see a dead przedmiot szkolny.You regonize zasady zywienia.It was killed by Fayter.

Ditto 12-06-2008 16:10

Castrol Pereformance Index

Po dwóch meczach:

Ukryty tekst:
GK:
Cech
DEF:
Cetin Pepe Rozehnal Lichtsteiner (Ujfalusi)
MID:
Ronaldo Barnetta Meireles Altintop (Inler)
ATK:
Frei Sverkos (Kahveci)

Po czterech meczach:

Ukryty tekst:
GK:
Cech
DEF:
Cetin Pepe Rozehnal Simunic (Stranlz)
MID:
Ronaldo Barnetta Meireles Ivanschitz (Lewandowski)
ATK:
Olic Podolski (Frei)

Po sześciu meczach:

Ukryty tekst:
GK:
Cech
DEF:
Cetin Pepe Rozehnal Van Bronckhorst (Simunic)
MID:
Ronaldo Barnetta Sneijder Meireles (Toulalan)
ATK:
Van Nistelrooy Podolski (Olic)

Po ośmiu meczach:

Ukryty tekst:
GK:
Cech
DEF:
Hansson Pepe Rozehnal Van Bronckhorst (Mellberg)
MID:
Ronaldo Fabregas Sneijder Meireles (Barnetta)
ATK:

Po dziesięciu meczach:

GK:
Cech
DEF:
Cetin Pepe Rozehnal Hansson (Van Bronckhorst)
MID:
Ronaldo Deco Barnetta Yakin (Meireles)
ATK:

@Legenda

niebieski - Czechy (2/0)
różowy - Szwajcaria (2/0)
czerwony - Portugalia (2/1)
czarny - Turcja (1/0)
brązowy - Niemcy (0/1)
zielony - Chorwacja (0/0)
żółty - Austria (0/0)
szary - Polska (0/0)
ciemny pomarańczowy - Rumunia (0/0)
ciemny fioletowy - Francja (0/0)
seledynowy - Włochy (0/0)
pomarańczowy - Holandia (1/1)
ciemny oliwkowy - Grecja (0/0)
morski - Hiszpania (1/0)
jasny zielony - Szwecja (1/0)
fioletowy - Rosja (0/0)

(podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu)

Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2.

Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2.

Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie.

Articuno 12-06-2008 16:32

Ludzie z tego gówna znowu nie odribili zadania domowego i wstawili Roznehala, grającego fatalnie z Portugalią.

Ditto 12-06-2008 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2110363)
Ludzie z tego gówna znowu nie odribili zadania domowego i wstawili Roznehala, grającego fatalnie z Portugalią.

ale to jest na punkty, a chyba nie ma czegos takiego jak ujemne, a tylko dodatnie ;] dlatego jakby bramkarz strzelil gola, albo i nawet dwa na 100% bylby numerem jeden

Faytah 12-06-2008 19:35

No to odpadamy :p Chorwaci juz zapewniony awans,Niemcy w trzeciej serii meczow rozwala Austriakow,a my conajwyzej zremisujemy z Chorwacja,kto wie czy uda nam sie pokonac Austrie chociaz w tej serii...

Xendriel 12-06-2008 20:01

Jest cień szansy. Musimy wygrać oba mecze, wtedy w bezpośrednich z Chorwatami będziemy górą i awansujemy, ale już prędzej Austria pokona Niemcy niż my Chorwację.

Fintex 12-06-2008 20:07

Ja bym radził poczekać do około 22.40 :P Wtedy będziemy się martwić jak wyjść z grupy :p

Obstawiam Austria-Polska 2:3 i hat-trick Rogera :D

Maggic 12-06-2008 20:22

A co będzie jak my ogramy Austrię i Chorwację, a Niemcy Austrię?

Wtedy będzie

Chorwacja 2-0-1
Polska 2-0-1
Niemcy 2-0-1

Niemcy > Polska
Niemcy < Chorwacja
Polska > Chorwacja

wtedy juz bilans bramkowy?

eisscheriann 12-06-2008 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2110849)
wtedy juz bilans bramkowy?

tja, nawet jak wygramy obydwa mecze możemy nie wyjść

@down
a przypatrz Ty się dokładniej...

R3T 12-06-2008 20:58

Wtedy liczy sie bezposredni mecz

neopostman 12-06-2008 21:18

30 minuta meczu a ja już nie mogę patrzeć na grę polaków : d.

ErAgOg 12-06-2008 21:20

1 : 0!!! !

eisscheriann 12-06-2008 21:30

Rodżer wybaczam nawet to że jesteś z legii!!!!!!!!!! :*******

Gelt 12-06-2008 21:39

Nie znam sie na grze.. Ale widze, że Polacy stoją a Austriacy tylko między nimi biegają.. Właściwie do 30 min to była gra Austria - Boruc..

Namacalny dowód, że Bóg istnieje:x

Fintex 12-06-2008 21:47

Bóg jest dziś Polakiem. haha, jakie emocje... :D z ojcem się kłóciłem całe 45'. Jop i Krzynio do wymiany, kilku pozostałych kopaczy też ;] Roger <333 spalony był ale co z tego! dziś Bóg jest Polakiem :P

Voon 12-06-2008 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2111015)
Namacalny dowód, że Bóg istnieje:x

xD Więc daj mi go dotknąć.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2111040)
Jop i Krzynio do wymiany, kilku pozostałych kopaczy też ;]

Smolarek do wymiany, on chyba nawet piłki nie dotknął. A Krzysiu sie rozkręci, może...

Bedzie 2:1 dla Austrii.

neopostman 12-06-2008 22:42

no to po €uro ; (.

-WodzionkA- 12-06-2008 22:43

Je*ac sedziego i cala rodzine jego!

Martka 12-06-2008 22:45

Za zwykłą walkę o piłkę rzut karny, a za ewidentne szarpanie nic, po prostu sędzia frajer.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25.