![]() |
|
Bergilla tez podbija krakow!! :cup:
|
lole ripper powrucil :):) wogole to ladne fragi lawl ;d a wiking to lol :D:D:P:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie slochaj go zostan znami :cup::cup::cup:8o8o8o:D:D:DB)B)B):o:o:o
p.s. przeczylo mnie cos ?:> |
Cytuj:
|
ilez tu milosci ;] az sie lezka w oku zakrecila xD
|
Cytuj:
jakies nowe fragi w wojnie czy nadal nuda?;p |
Cytuj:
viking cie tesz lofffffciam :*:*:*:*:*:* wojtus ciebie tesz lofffffffciam:*:*:*:*:*:*:*:*: leo tez cie loffffffciam :*:*:*:*:*:*:*: ralph loffffciam :*:*:*:*:*:*:**: michas lofciam :*:*:*:**:*:*: @ Arc jak bylem w gorach to wasi supporterzy dwa razy szli po Daxa, nieladnie;x |
Cytuj:
20:17 You lose 299 hitpoints due to an attack by Coortez. 20:17 Coortez [70]: exevo gran mas flam 20:17 Belin Armerill [45]: Exura : ] |
Cytuj:
|
Haha Cortez moze i jest noobem ale Slim napewno nie !!
Pozdro kielek !! XD:evul: |
Czasami sie zastanawiam w jakiej wojnie nasi suppoprterzy biora udzial i co Coortez mial do Kielka. Ale tego sie dowiem.
|
ja was wszysciutkich koffffam moje skarbusie :*******
|
Cytuj:
heineken my ciebie tesz :*:*:*:* make love not war :*:*:* @Xandar Wg mnie Ci wasi cali 'supporterzy' teraz mysla ze sa jakies mega pro ekstra i ze maja sile, bo wczesniej nigdy nie mieli 60 lvla a najlepsza gildia w jakiej byli to tibianic guild :cup: przydalo by sie ich troche ogarnac; |
/\ Ripper :*********** tam pozdrow sam wiesz kogo lofccciamm
a co to tych Supporterow to masz racje :s |
Mam dobrą wiadomość dla wszystkich!:cup::cup::cup: Deadly Delight znów są jakoś tam aktywni!!:cup::cup::cup:
Jeszcze Polska nie zgnęła, póki Neztas się loga! Czasem nawet zrobią massloga, olaboga!:cup::cup:X(8oB):];) Wasz szczerze, Shane ~ |
i tak ich aktywność niedługo wygaśnie xD
p.s. http://forum.tibia.pl/showthread.php...39#post1869239 wiem o co chodzi spawaczowi lecz sie boje ze nie będzie dość dóżo osób wg. mnie dobrze byłoby wybrać np. inferne i tam robić jakieś akcje lecz wiadomo muszą być osoby chętne |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
wodny to jak masz jakas ekipe to proponuje sie na vencie zgadac i uzbgodnic jaki serw itp. moim skromnym zdaniem to moze sie udac xD
jedynie co mnie nie przekonuje to szukanie ekipy na innych serwach , a dokladnie to ze nie wiemy jakie maja zgranie proponuje ewentualnie jakis zaufanych kumpli, przeciez nie musimy miec 100lv wysraczy wybotowac jakiegos 50 ed, ms, palka i juz bedzie ok zreszta niech sie tez inni wypowiedza |
Cytuj:
|
co do bota to proponuje kupic licencje Blackd na 10 kompow a najwyzej jak ktos bedzie mial za jakis czas kase to moze kupic ng no chyba ze wolicie zostac przy Blackd. Inne propozycje mile widziane:)
|
Cytuj:
EJ bujaj sie CO ?! |
hehe o to chodzi panowie... a szukam ludu na innych serwach bo potrzebuje ludzi ogranych i wiedzących co to mwall (ostatnio pkując z 99 masterem okazało się że nie wie... cóż...) Jakoś to będzie, w każdym razie ja tam będe miał ng, chłop za 90 k mi spyla... A z tych osób też większość ma ng, więc chyba zostaniemy przy nim. A jeśli chodzi o świat, cóż albo Inferna, aczkolwiek trochę lipa bo będą często dedać i nie pobocimy, albo usa-pvp.. no może jakiś stary niemiecki żeby dużo hlvli było :] A co do venta to jak będzie ekipa, to się złożymy na priva.
|
ja wolalbym mniec ekipe 20 osob ogarniatych niz z 30-40 gdzie polowa nie wbije 30 lv mysle ze serw pvp-USA to dosc dobry pomysl, wiec teraz tylko zebrac ekipe 20-30 osob OGARNIETYCH zgadac sie na vent i zaczynac nowy projekt
mozna tez by sie zgadac z w sensie gildia Bongo i popytac ile ludzi byloby chetnych na ten projekt |
Cytuj:
zomg to jeden z tych nobow z tibianica! zomg nob xd a tak na powaznie kielkuszku to mysle ze on jednak bana wbijal, jakby CIebie chcial ubic to by poszedl na tombe i tam CI jebnal ue na yellow hp a nie ciebie i 3409 inncyh noobow pod depo karlin xd |
Shay Marifous
Jan 29 2008, 20:31:53 CETKilled at Level 114 by Barthosa and by Sesulo |
Cytuj:
i Ciebie tesz ale jak gralem ripperem to Cie nie lubilem lol i lofffciam :*:*:*:*:*:*:* @Draku lole ubiliscie mi sheya ale i tak was lofffffciam :*:*:*:*:* i shaya tez loffffciam :*:*:*:*:*:* ale ciii :*:*:*:* EHIAJHEIAHEIAHEIA LOL PIMOL WUJEK UJEK /ripper na fazie lole :D:D:D:P:P:PD loffffffffciam :*:*:*:*:* LOLE EDYTUJE http://youtube.com/watch?v=ky9vBJtwIBw ;];];]];];] |
Cytuj:
|
Cytuj:
lol slaby leb mam ostatnio lolek zem niewnemiasa: :D:D:D ::**:*: |
Alerz faini3 pishec!e o.O
Dax, to lepsze http://pl.youtube.com/watch?v=mmRatM6XHIM xD Placku z jagodami, jesli chcesz vento priva, to zaden problem o.O Wchodzisz na #search.pl, prosisz i dostaniesz kanal. Bd pewnie jakies lay'e, adminy chcieli od ciebie, ale popros ich to ci za frei dadza kanal na swoich srv klanowych ;) Albo poprostu priv'a na s1/s2 sobie zalatwcie |
21:56 Enrique'star [60]: sell demon helmet
21:57 Drufy [31]: ENRIQUE ITS RLY EASIER TO SELL DEMON HELMET THAT MANDRAKE 21:58 Enrique'star [60]: lol SELL DEMON HELMET HAH xD |
No moze mi ktos powiedziec o co chodzi z tym mandrake ^^?
Dzis na trade ktos szukal, tego co go sprzedal, jakies zamieszanie :P Moze mnie jakies niggas oswiecic :> ? |
Niggas nie jestem a historie z rzodkiewką znajdziesz kilka postów wyżej ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Wodny lepiej z nami pekuj, my pro i za duzo sie pier.dolenia z tymi Twoimi pomyslami. Trzeba nam wiecej doswiadczonych do bongo btw rs mi znikl xDD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |
|