![]() |
|
Cytuj:
Tylko jedno zastrzeżenie mam, ten "invincible superhuman" to jednak imho troszkę przepakowany. Zwłaszcza gdy robił to swoje 0.0002%... >.> |
Dobra, właśnie skończyłem Minami-ke. Lekka i przyjemna komedyjka ; P. Teraz biorę się za Saikano, później drugą część Minami i School Rumble.
|
W koncu skonczylem GTO, napewno najlepsza komedia jaka widzialem ;)
|
My z i386 postanowiliśmy ściągać i oglądać te same anime, na razie muszę go dogonić i oglądam ''Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora'', a on ''Myself Yourself'' (które ja już obejrzałem) Zsynchronizujemy się ^^'
Myślimy nad następnym anime... |
@Sam
Wiesz jak to brzmi? Zsynchronizujemy, mhm... @Topic Zaczalem Initial D, tego mi trzeba bylo! |
Cytuj:
Polecam wszystkim także Detroit Metal City(można znaleźć na anime-online.info.pl), zajebista komedia, dawno sie tak nie uśmiałem. |
A ja zaliczyłem 36 ep Soul Eatera (praktycznie sama akcja i nowa forma rezonansu), teraz 10 ep Kyou no go no ni i wracam do Initiala (R32 <3)
|
Opłaca się ściągać SE? Skończyłem na 30 epie.
|
@Nari
Soul Eater wymiata, co prawda ma kilka słabszych epów ale jest nieziemski. IMO opłaca się. |
@Nar[n]i[a]
gdzies od 20 odc. z odcinka na odcinek jest coraz wieksza powaga,akcja,jak wszędzie są fillery EXCALIBUR! I'M LOOKING FOR HIM! EXCA~LI~BUR! (musiałem xD) a od 32? jest nowy op. i nowa "akcja" z kimś lepszym niz Meduza i Spółka, oglądaj dalej albo niebawem znajdziesz tentacla w gaciach.. @ a ja właśnie kończę 1 serie higurashi,zostało mi 5 epków i prawdopodobnie obejrzę je po Mokonie albo w czasie Mokonu.. Ukryty tekst:
ale ,Shion jest zboczona xD tak skąpo sie ubrać (kimono,a potem zaczęła je zdejmować) i zostawić tak ubraną siostrę tylko xDD |
Ktos da linka skad sciagne Vampire Knight ? ENG sub ( ale jak beda PL to tez sie nie obraze) ( najlepiej jakis torrent :D )
|
Uff... wreszcie weekend. Co prawda ostatni tydzień był bardzo spokojny, ale i tak jestem szczęśliwy.
Właśnie Samurai Champloo skończyłem. I ta seria zalicza się do bardzo wąskiego grona anime w których nie chciałbym wprowadzić żadnych zmian. Wszystko mi się spodobało, a nawet jeśli już coś mi nie pasowało to i tak nie wymyśliłbym tego lepiej. Naprawdę godna polecenia seria. PS. Grocuś czemu mnie na gadu zablokowałeś? Juz wiem.... Nipah! Corgar Frizz |
a ja zmieniłem avka! xd
|
Cytuj:
|
Dobra mam linki do Vampire knight :D
I sciagam naruto :D Ma ktos premium na rapidzie i moze sie podzielic?; > pisac PW jak cos ;D |
Co do Detroit Metal City - Signed :D. Zastanawiam się czy nie zacząć czytać mangi. Soul Eatera czytam tylko mange ale (jako mangę) mogę szczerze polecić ;p. No i chciałem wam jeszcze Kurohime polecić, naprawdę niezła manga. A tak poza tym to po raz xxx nie wiem co czytać / oglądać xD
|
@Koszyk
Premium na rapidzie zostaje zbanowane przy kilku IP. Juz raz tak mialem. @Up A na co masz ochote? @Topic No, ponad polowa 1 Stagea Initial D za mna, boskie ;) |
@UP
Dziwne bo jakis miesiac temu wyczerpal mi sie premium pol roczny ktory dzielilem z 3 kumplami... @Naruto W sumie jakos tak dziwnie... wpadl pochwalil sie nowa technika i koniec. ;S Pozostalo czekac na nowe ep. Anime na weekend: Vampire Knight - oczywiscie jak sciagne :P |
Cytuj:
|
Czy jest jakieś Anime o tematyce typowo świątecznej? : >
jak Tak to poprosze o tytuły : ) |
@Up
Raczej tylko OVA/epizody niektorych serii :P |
A ja znalazłem w necie anime Romeo i Julia, może by całkiem ciekawie (pewnie Romeo będzie latał i rozpierdzielał całą Veronę :s)
|
Cytuj:
|
Nie no skad, wydaje Ci sie tylko...
No juz zasysam VK i niedlugo bede oooglaaadaaaal :D |
Cytuj:
Jestem po formacie i zastanawiam się jakie anime obejrzeć... Chyba zrobię sobie powtórkę z FSN. Btw po formacie nowa tapeta ; P Ukryty tekst:
|
school rumble zakończone- obie serie. całkiem dobre, kannagi zaczęte, soul eater nadrobiony. Polecicie jakąś dobrą komedie?
@Nari minami-ke nie oglądałem. dzięki ;) co do drugiej części school rumble- oglądałem. Niezłe, jednak gorsze od pierwszej części. Ale polecam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ukryty tekst:
Kończę też 'Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora' i zaczynam ściągać nowe anime, jak na razie, szybko mi to idzie. |
Cytuj:
nic nadzwyczajnego...ani to smutne, ani zabawne ;/ |
odbiegajac od tych waszych beznadziejnych romansidel i innych school pedalow obejrzalem dzis 10 odcinkow Casshern Sins i powiem ze anime inne niz wszstkie , mnie sie podoba ;D
|
Ech jestem zajebisty.
Sciagalem 2ga serie VK... :D ale juz poprawilem swoj blad i sciagam VK 1 sezon... mam nadzieje ze przez noc sciagne... |
A ja odbijajac od wszystkich romansidel i innych school pedalow zaczynam 2gi Stage Initial D ;) 1szy byl swietny, jak kogos interesuje motoryzacja/jdm/drift to pozycja obowiazkowa.
@Edit - 11 ep RtVC2 Cenzura jak zwykle, ale w koncu zaczelo sie cos dziac, czyzby mialo przerwac ten ciag fillerow? |
Cytuj:
|
Czy ogladal ktos moze Azumange Daioh?
Wlasnie skonczylem z amv hell 1,2,3,4 i bylo tam wiele motywow wlasnie z tego anime ^^ Offtop: @Eerion: jutro rewanz ;< |
A ja obejrzalem 10 ep efa, jeden z najsmutniejszych, a zarazem nadajacych pelnosci serii (i chociazby sensu openingowi). Czy tylko mi, druga seria wydaje sie troche powazniejsza, niz pierwsza?
Ide spac, jutro musze dokonczyc 2gi Stage :P Oyasumi~ |
@Grocix
Mi druga seria wydaje sie jakos tak nieco bardziej sztuczna, chocby ze wzgledu na zbyt czesto powtarzajacy sie dramatyzm. O ile w pierwszej serii scena z nagrywaniem sie Miyako na skrzynke robila nieprawdopodobne wrazenie, to w sumie byla jedna na serie. Tu byly takie chyba ze 4. |
M;Y done. Moze nawet byc, mi sie podobalo.. W sumie bylo to jedno z niewielu anime w ktorym lubilem wszystkie postaci (oprocz Hoshino..)
No dobra, to co teraz? Polec ktos jakies romansidlo albo komedyje : ] |
@Gangrel
Tia, mi sie pierwsza tez bardziej podobala. Srodek drugiej nudzil, wlasnie przez ta powtarzalnosc, ale ostatnie 2 (?) epy mi sie podobaly i wydaje mi sie, ze dopiero teraz fabula ruszy. @Up Neon Genesis Evangelion! |
@up
Dziekuje, postoje ;d A tak na powaznie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |
|