![]() |
|
@ Holu
Ok, tłumacz to jak chcesz ;P Nie jestem na pewno zazdrosny o to że grasz ;) |
Tylko ci mowie ze jakbys zaplacil to nie mialbys tak samo jak wtedy gdy bylbys po wygranej stronie. Sam wiesz ze tak jest.
|
Cytuj:
(tak jak solar lizal ftp po tym jak zaplacil i mu sie udalo:p) |
No dokładnie, musiałbym dużo kasy na to wydać, a i tak nie wiadomo ;P
Ale nie gram i nie mam bólu głowy z tego powodu ;P |
lol, lester zrobil new war
|
Prawie Yksan, Axmann i Khurix owned ale udało im się.
|
Hmm..
Hail Cataclysm! |
"prawie robi wielka roznice" :evul:
|
Hail !
|
good luck cataclysm, obstawiam ze ten 'war' bedzie trwał max 2 tygodnie.
|
Ja nie wiem ze kupilem chara ale ace o tym wie :cup::p
|
20 Oct 2008 +1,234,152
PL rekord? :evul: :cup: |
Cytuj:
Imię: Moradin Miedziobrody Profesja: Elite Knight Gildia: Demonic Horde Poziom: 125 Poziom mag.: 7 Name: Moradin Miedziobrody Sex: male Profession: Elite Knight Level: 124 World: Silvera Residence: Venore Guild membership: New of the Demonic Horde Last login: Oct 20 2008, 06:00:13 CEST OWNED. Idz wystaw chara na allegro. |
Cytuj:
|
@ Holu
Asen wbił duzo wiecej, Vake cos ponad 1,5m, Ambel tez ok. 1,3m ;O Więc do rekordu jeszcze trochę ;) |
I zebys odrazu nie bronil sie erigiem bo erig nie zawsze nalicza exp :)
|
to byl podwojny exp a ja mialem 2mln cos ;p i to sie nie liczy :)
edit gz rekordu |
Cytuj:
|
Bo Asen w porownaniu do innych pogodzil sie z porazka w warze, umie przegrac z honorem i nie jest debilem zeby pisac np na forum.tibia.com z 10 noob charow mimo ze wszyscy wiedza kto to tak naprawde jest. Nie Neo? :>
Kalor & Neo Tak, tez moge powiedziec ze wbilem 2kk expa ale erig tego nie pokazał. Liczy sie to ile jest zapisane a nie tyle ile ktoś mówi. ;@@@ |
UAHuuahuA Ale wszyscy dobrze wiedza ze nie wbiles, i wszyscy tez wiedza z pyton timy klepaly rekordy
|
Omg
Przecież przegrałem wojnę i odeszłem z honorem xD A co do rekordu, OK GRATZ!!!!!! Nieważne, że były większe, ale OK, JESTEŚ REKORDZISTĄ! @ EDIT CHWILA, CHWILA! Przecież Ty nie jesteś Polakiem. Erig mówi nam wszystko!! 24 Asen Yokar (*) [Poland] History Knight 160 66,635,670 Down 1 0 0 155 Young Gorti (*) [Poland] History Knight 115 24,649,041 Up 26 +395,822 +2,396,511 167 Destroyer of Fury (*) [Poland] History Knight 114 23,517,367 Down 5 0 +5 188 Kalor Tald (*) [Poland] History Druid 110 21,563,846 Down 3 0 0 Jestem 4 PL na Silverze! ;D 111 Moradin Miedziobrody (*) History Knight 125 31,159,708 Up 11 +226,855 +2,660,585 BR, SWE PLX? |
@Kalor
Są jeszcze solary arturki i Vake :P @Edit Aa już wiem ocb xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nieogar ehh... :D! |
@neo
Tylko się zalogowałeś i już zaczeło smierdzieć chujem ;< SZAMPAN! :D Motto Tygodnia! |
ou fak
@edit @Kalor @edit xD ahushausha 321 szampan j0uj0u @neo chujem SZAMPAN motto Powycinałem niektóre słowa z poprzednich postów, ale ogólnie chodzi o to samo co w tamtych. Mądrze? |
Cytuj:
Po 1. Przedstaw sie. Po 2. Pisz tylko wtedy kiedy masz cos madrego do powiedzenia ii nie pisz takich debilnych tekstów bo jestes raczej zalosny a nie smieszny. |
ej zgasiłeś mnie :<
@edit przejrzałem poprzednie posty i już wiem co zrobić żeby były takie jakie oczekujesz, zaraz edytnę poprzedni. @down No właśnie. tzn. ignoruj mnie jak ci przeszkadzam, ale co do prowokacji i problemów: be |
Girni... zobacz, on chce coś sprowokować, możliwe, że ma jakieś problemy.
Ignoruj go, po huj masz się martwić jakimś nieznajomym/znajomym, który nie chce się przedstawić. |
Nie rozumiesz bo nie wiesz ocb .... wiec n/c
Tyle w tym temacie ;d |
Cytuj:
Jak tam Łar |
http://allegro.pl/item462692472_tibi..._pol_ceny.html
Cytuj:
|
Myslisz ze jak zremisowaliscie MEGA EVUL FARTEM z Legia to jestes mocny? xD
|
Cytuj:
19:10 Kosti [1]: JA TO SIE WYBJERAM NA STUDJA 19:10 Kosti [1]: NA KTURYH POZNAM TAINIKI POLSKIEGO ROLNICTWA 19:10 Kosti [1]: TAK HCE BYC ROLNIKJEM :D:D:D:D |
Could not find character
Character Kosti does not exist. :( |
Rzecz miala miejsce na OTSIE!
|
Jak tu nie można spamować...
Helou!? Nudzę się! Chcę poczytać! Raz nic nie piszecie przez kilka dni, a później w jeden dzień 3 strony.. |
@up
Wy*******aj baranie -.- |
Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 3, gości: 1)
GirNi11, LiSsS Co sie girni lampisz i tak fri itemow nie dostaniesz 8o |
Czekam na takie debilne posty z twojej strony :D, zalatwic ci rozmowe z psychologiem, albo z moja pala?;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |
|