![]() |
|
Wiem, ze jestem super.
A troche rozrywki nigdy nie zaszkodzi, zwlaszcza w czasie wojny. Nikt Ci nie kaze tego sciagac, ogladac a tym bardziej komentowac ;) |
@Endrju
JAPA BOCIE!!!!!!!!!!! @Topic Już wiele osob (rl Starego oath czy eternitas) dolaczylo do wara, wiec Letko(chyba bedzie) kolejnym, to dlaczego mieliby go nie lac?? Jak ktos tam wyzej napisal "to ze jest rl etera jest idealny powod", RC ten "reson" zapoczatkowało. Pozdro. HAwan~ |
Cytuj:
|
No wiec o co wam chodzi?!?! Na PoI sie umawiacie, na vent sobie razem siedzicie? TO CZEMU KURWA MAC CIAGLE DO NAS SAPIECIE JACY TO MY ZLI I NIE DOBRZY ?!?!?!? PO CO PIERDOLICIE O JAKIMS "PEACE AND LOVE" JAK JAKIES KURWA DZIECI Z NON PVP !! Przestancie nas o wszystko obwiniac bo to wam sie w glowach popierdolilo... i nie spamujcie mi "Dlaczego padla Arvena", "dlaczego to... ", "Dlaczego sramto". Jezeli sami jestescie nie wporzadku... A czy dojdzie jeszcze Sibuna czy tam jacys zza swiatow pierdoli mnie to bo i tak juz mamy na karku 3/4 i jak narazie nogi nam sie ugiely. Wiem wiem jestem dzieckiem z ADHD i wogole jakis nie normalny ale mam dosyc udawania milego dobrego chlopca. Bylem wobec was fair whisper przypomnij jak Ci dupe na mostku uratowalem bo bys juz 105 odrabial czy ktorys tam, a teraz sie przyznajesz na gg ze mieliscie PoI robic... WIEC PROSZE WY*******AC OD LUDZI Z NPNP I SUNBLADE.
Wasz psychicznie chory Shejq. :evul: |
Signed shejq :evul::evul::evul::evul::evul:
|
Signed Druid-Carlos
|
Podziekujcie Eterowi i RC ;)
|
Ale tu nie ma za co dziekowac... Jak my pisalismy o PoI to srali po majtach ze łooo, a tu prosze jednak im sie zachcialo ale z ... (nie przechodzi mi to przez gardło) "SKONCZYLO SIE SRANIE W PEKASIE"
|
wlasnie mi sie cos przypomnialo o panu Letko lub cartlito jak wolicie ;D
jak byla war hurri vs fire grajacy carlito na darkfasie zginol raz od wroga po czym jego przyjaciel vildingen pozowlil mu odjesc za free oczywiscie darkfasik skorzystal z okazji i zostawil w potrzebie swoich rl oraz przyjaciol z hurri :D pokazujac swoja lojalnosc miejmy nadzieje ze teraz zostawi ich rownie szybko sorry za bledy XD |
Cytuj:
|
fajny avatar
|
2up dużo osób o tym nie wie wiec japa ;D
|
jeszcze nie spicie?;d
|
Nie :P
<znaczki> |
Uriza wymieniłe¶ mnie w swojej li¶cie? DLACSEGO!?!?!?!
|
Cytuj:
|
Alez mi ludzi do vipow doszloooo xDDDDD Hihihihihihihiiiiiii :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:
|
Ohohohoho Ale Oro Arpens Mily Poczateczek ?????????????????????????????;*******************
May 11 2008, 09:57:59 CEST Killed Vessmunrah at Level 110 unjustified May 11 2008, 09:54:13 CEST Killed Kinia Inferno at Level 147 ok |
arpens zalicyzło wspanialy pocz±tek wojny ;)
|
AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocham ta greeeeee xDDDDDDD
Piknieeeeeeeeeeeee chlopoki xD MAłA NAUCZKA DLA CHLOPAKOW Z ARPENS! Wiecej szacunku dla Random PK xP |
no extra :D
|
akon idĽ bless kupić xD
117 lvl gratki ;) |
RC + Arpens :
Akon yode x1 na ob 1x jak kupowal blessy w ab gdy my bylismy w dp ab HEHE xd? May 11 2008, 09:48:07 CEST Killed at Level 120 by Tiastes and by Ederu May 11 2008, 10:16:24 CEST Killed at Level 119 by Victeron and by Azreal Wizard Vessmunrah May 11 2008, 09:57:59 CEST Killed at Level 110 by Nirek Devilek and by Ihox Thux Sathoz May 11 2008, 09:48:52 CEST Killed at Level 170 by Victeron and by Tiastes Kinia Inferno May 11 2008, 09:54:13 CEST Killed at Level 147 by Benisato and by Nirek Devilek Shavo hunter May 11 2008, 09:57:18 CEST Killed at Level 144 by Victeron and by Leayson Elwo tigoshin May 11 2008, 09:45:57 CEST Killed at Level 80 by Azreal Wizard and by Thus Katiol Raistlin firearrow May 11 2008, 09:47:03 CEST Killed at Level 109 by Victeron and by Leayson Nie wiem czy ktos wiecej :P NPNP : Tiastes May 11 2008, 09:58:26 CEST Killed at Level 101 by Letko and by Mordag Inferno Cria andan May 11 2008, 09:56:20 CEST Killed at Level 158 by Radoga and by Arcano Vampire Gold'star of cosmic May 11 2008, 09:55:55 CEST Killed at Level 80 by Vessmunrah and by Letko Devres May 11 2008, 09:48:49 CEST Killed at Level 109 by Solle'Steinhold and by Lavio Cold ;] |
[CHAR]Tiastes[/CHAR]
May 11 2008, 09:58:26 CEST Killed at Level 101 by Letko and by Mordag Inferno [CHAR]Gold'star of cosmic[/CHAR] May 11 2008, 09:55:55 CEST Killed at Level 80 by Vessmunrah and by Letko [CHAR]Xaloneus[/CHAR] May 11 2008, 09:49:48 CEST Killed at Level 72 by Radoga [CHAR]Benito Versachi[/CHAR] May 11 2008, 09:13:42 CEST Killed at Level 53 by Elwo Tigoshin and by Whisperwind Shadowwalker [CHAR]Samerrio Shiur[/CHAR] May 11 2008, 09:53:58 CEST Killed at Level 43 by Mordag Inferno and by Dorlik [CHAR]Cria Andan[/CHAR] May 11 2008, 09:56:20 CEST Killed at Level 158 by Radoga and by Arcano Vampire [CHAR]Devres[/CHAR] May 11 2008, 09:48:49 CEST Killed at Level 109 by Solle'Steinhold and by Lavio Cold [CHAR]Ekox Serilvary[/CHAR] May 11 2008, 09:53:16 CEST Killed at Level 52 by Kinia Inferno and by Keri Inferno Z naszej strony to wszystko. |
@up
poprostu leje |
Seith prosze Cieee nie osmieszajcie sie wypisujac Samerrio, Benito, Ekox, Xaloneus... Widze za wszelka cene chcecie odwrocic losy przegranego opena...
Jak o ktorej PoI lecimy? :D |
filmik??????
|
Cath Ironbeard
May 11 2008, 09:52:20 CEST Killed at Level 42 by Nightre Arcain and by Cria Andan zaal dodawac ;p |
Smiech Na Sali :d
|
Cytuj:
No i? Ja tam się nie martwię... niebyło najgorzej :) |
Cytuj:
Btw, pogratulować tylko Cria. Miał 167? lvl jak wszedł do wojny haha:D |
Cytuj:
|
@up
Nie wzielas pod uwage, ze moze Maciej daje nauczki tylko dla chlopcow ? xdddddddddddd |
Sreit czy tam Seith jestes pojebany ;))
Tak jestem dzieckiem, lubie napinać sie na forum. |
10:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vessmunrah. He was killed by Ihox Thux. ;o? |
Nie wiem czy Wy sie probujecie jakos do wartosciowac czy co.
Biorac pod uwage ze to nasz pierwszy OB i patrzac ile jest fragow na nas a ile my zrobilismy na Was to wypadamy lepiej :) Tiastes, Gold'star no i Cria wszyscy padli od Arpens. Swoja droga Letko ktory solo uciekl Wam juz 2 razy (cyclopolis i ostatnio z veno do ab), dzis zaliczyl 2 fragi :) |
chlopaki zapowiadali niespodzienke i dopelnili swojej obietnicy
DZIE-KU-JE-MY Cytuj:
fajni jestescie podpiszecie mi sie na klacie ? |
2up
stanal ci? |
UPx3@
Moge Cie dotknac? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |
|