![]() |
|
Cytuj:
/Wesol |
Cytuj:
Tak jestem Kamba , ale co do Goldstarki to zrookowal ja moj rl Michał - Nirek devilek 1 owner ja z tym nic wspolnego nie mialem :) a co do Harego wyjebal do mnie pierwszy ze jestem smieciem to cisne *****e na szybkosci bo zadna szmata mi nie bedzie wjezdzala chodz mnie niezna ani troche :) |
@Flow:
Lubię gdy się tak napinacie na Tibia.com, szczególnie Eter - dzięki Wam pierwszy raz odkąd gram ta gra spowodowała uśmiech na mej twarzy. <3 betewu, dzień dobry, po 11 godzinach wróciłem do domu. |
|
Hhahahahahahahahhahmmahahaaahahhhahah
|
Cytuj:
ye cieszmy siie i radujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! gz dla ciebie ale nie musisz sie nam zwiezac gdzie kiedy i ile czasu spedziles no chyba ze to dla ciebie wyczyn Pozdowienia :] |
O kurwa jaka petarda, zdycham ahahahhahahaha
|
Hahhahahaah! Zawyłem na vencie!!! :DD Aż ze mnie brechta poleciała. ;D!
|
fail fail fail :D
|
Counter masslog, kyky!
|
Trzeba powyrywać chwasty i wtedy wrócę do gry, ogłaszam zawieszenie osobistej działalności na najbliższe 48 godzin.
|
Camson plax
|
Fail ;D! _///////////////////////////////////////
|
Kurde szkoda, ze nie zrobilem Cama bo z Dupskim fajne wejscie smoków zrobilismy :D ale bez napiny
|
No to wam się udało, przyznam rację.
|
Dupa gra?:D:D:D
@up To nie im sie udalo tylko nam (a raczej: Wam, bo mnie nie bylo.) |
Cytuj:
|
Nov 09 2009, 21:19:00 CET Killed Ariekk at Level 71 unjustified
Nov 09 2009, 21:15:24 CET Killed Tjockiniho at Level 76 ok Nov 09 2009, 21:14:33 CET Killed Hyundaish at Level 40 ok tyle odemnie xD |
Camson'ek please,guy's
|
Cytuj:
Chuj z tym, że zalogowało 8 osób. Chuj z tym, że tylko połowa z tych co zalogowała wbiła pza. Ale i dobrze, bo tylko więcej z nas by padło. |
Cytuj:
|
HBAHAHAHAHAHA bralem prysznic brudasie. To ze siedzisz przed kompem 24/8 i sie nie myjesz to juz twoja sprawa baranie
|
pooramy sie na ots? tam poexpimy, pobijem sie, moze opene zrobimy. Co wy na to?
|
Cytuj:
|
boski Tjonikiniho tak sie składa, że zabiliśmy 8 od was więc z tego co mówisz wszyscy musieli wbic pzta ;o ale niewazne to Ty tu rzadzisz
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
To nie odemnie jebie z pod pachy rastamanem ;/ |
Cytuj:
I chcesz tym podkreslic jaki jestes LAjfer? B) Ps ja wrocilem do domu ha o 23:12 |
Cytuj:
-krzywym ryju(chociaż nigdy nie widział go ani jego zdjęcia) -zapachu (wąchałeś Jacka?) -starych (też ich nigdy nie widzieli) -mieście (nawet nie wiedzą gdzie mieszka) etc. Ty się do Nich zaliczasz |
Cytuj:
@Lavio Ale ten bezmozg na samej gorze wszystko zepsul. (btw. podzielasz moje zdanie ze jest debilem? btw2. troche zal ze juz tak dlugo sie z Wami nie slyszalem :P) |
Cytuj:
Cytuj:
Btw. nie rozumiem, wy macie jakąś obsesję. Wszyscy, od AB teamu po Flow. Niezależnie co człowiek nie powie - MUSI być PODTEKST. Btw2. skończcie kłótnie, one na prawdę są bez sensu... Widzę, że Flow zaczęło coś działać przeciwko nam, więc jest okej - powalczmy teraz trochę bez spinania się. Proponuję to wszystkim, Kakej i Kamba, Wam też. Btw3. http://img233.imageshack.us/img233/6725/flowen.jpg. |
|
Robolem? 8o
|
Cytuj:
--- kamba dodał 0 minut i 33 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
leader guild - nie dosc ze powinno byc guild leader to sam fakt istnienia tego troche mnie rozsmiesza.. a macie zastepcow wypisanych ? :P |
Spoko ja spinac sie nie musze ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesteś tym który wącha Jackowi pachy ^^ (sam się przyznałeś) |
[quote=Kakej92;2684453]Ja nikomu tak nie cisnę.
QUOTE] zdradziles, wystarczy... jak sie mowi, ze sie nie gra to sie nie gra, a nie na*******a swoich |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |
|