![]() |
|
@Mojżesz
fifi przecież to nie ty :((( |
Tu co 3 osoba daje fotke z tanim winem i jest cacy, jak ktos to z piwem to juz bee.
@Co do ty acodinów to jak zjesz za duzo to mozesz zalowac. Tzn pierwszy dzien fajna bania ana 2 bedziesz sie czula jakbys umierala. xD |
Łączenie prochów z alkoholem to naprawdę idiotyczny pomysł.
A co do tych Waszych siarczanych napitków.. Od święta może i wypije, ale zdecydowanie Absynta xd |
@Glamri :
Ha! Chciałbyś to zrobić ! Ale nie, ja się nie daję dotykać byle komu. ;( @Chesterkaa : Dziękuję za radę. Na pewno nie będę już pił taniego wina. Obiecuję. @Macqren : Ej! Weź Ty cicho bądź w końcu, bo wygadasz wszystko wszystkim. @Exodus : Następnym razem dam z piwem i też będę fajny. Mogę dorzucić do tego również chleb z cukrem i majerankiem. Ot, tak dla smaku. |
Cytuj:
|
Mojzesz,
chodzilo mi o to, ze kilka razy ktos juz dal fotke z piwem/wódką to zostal zjechany, a jak ktos da z tanim winem to wszyscy sie tym podniecaja...Dziwi mnie troche, ze dzieci ( zazwyczaj takie fotki daja ludzie w wieku 15~ lat) sa dumne z tego, ze pija tanie wino. W moim otoczeniu picie bełtów to raczej powod do wstydu. @up Ja bym powiedział - ćpakolem. @Lynx Branie 30 tabletek, które zawieraja w sobie bodajze srodki morfinopodobne to cpanie. |
Ex nie lubi siarki ;x
piontka.! ^____^ |
Acodim to nie prochy ani cpanie tylko tabletki na gardło <3 :))))
|
Ja pierdole jaki to jest żal. Dać na forum swoje zdjęcie z "tanim winkiem" elo! I jeszcze się tym podniecać,albo pisać,że lepiej brać Acodin. Get a Life ludzie... Jesteście idiotami.. Serio. To jest forum internetowe. Tylko i wyłącznie. I pierdolcie się,waszą opinią o mnie się przejmować nie będę...
|
Cytuj:
|
Walekifa ma racje. Niedługo zamieści tu ktoś fotę z czterema penisami w ustach żeby być 'elo'...
@down To, że lansowanie sie na siłę jest żałosne ? Tym bardziej tak idiotycznymi sposobami... |
@up
A co w tym złego..? edit: Nie, nie, chodzi mi akurat o to, czemu akurat napisałeś o tych penisach w ustach. Jakby to było coś złego ;x |
@Wszyscy gniewni :
Przepraszam. Ja nie chciałem. Miałem nadzieję, że po dodaniu tego zdjęcia będę lubiany i zdobędę sympatię kolegów oraz koleżanek. Nie udało się ;(. A tak na serio - ej, ludzie, wrzućcie trochę na luz. Nie można już dodać żadnego "luźnego" zdjęcia, bo zaraz wszyscy (no prawie) besztają człowieka z błotem. Jeżeli niektórzy nie zakapowali - tu nie chodzi o żaden lans, ale raczej o samą postać, która została odpowiednio ucharakteryzowana do roli młodocianego żula. Zresztą, tło też nie zostało wybrane przypadkowo :D. |
Cytuj:
|
Poza tym picie taniego wina w jakiś krzaczorach na przedmieściach, w towarzystwie kolegów i koleżanek ma swój niesamowity klimat.
|
Cytuj:
Masz racje - rzeklem. Cytuj:
Cytuj:
|
Nie unoś się, dziecko.
|
Cytuj:
@Winko Brafo brafo fajna focia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Mi tam on wogóle Droma nie przypomina, calkiem inaczej wygladaja. |
Pfff nie na gardlo tylko na kaszel : D
Mi tam na drugi dzien nic nie jest, a bralam juz pre ladnych razy ; ) Tylko jak wzielam za pierwszym razem to myslalam ze sie zadrapie. A co do win to pij tanie, ale nie zjezdzaj ponizej 5zl XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Mojego nie masz i dlugo miec nie bedziesz |
Cos w nie widac tej dojrzalosci po tym co piszesz. A co do tego osiagania czegos w zyciu. Ja w jego wieku popijalem tanie winko a teraz jestem na dobrych studiach, po ktorych mam zapewniona dobra prace. Nie trzeba do USA wyjezdzac, zeby cos osiagnac. Zreszta Marssel w tym poscie o opiniach napisal prawde, niewiem czym sie tak bulwersujesz.
|
Matko niech chlopak robi co chce i tyle ;s
@ down no wydaje mi sie, ze to juz jego wybor. Jak chce to niech bierze. Masz jakis problem z tym ? |
Cytuj:
@up I niech jeszcze bierze tabletki do tego ;-] Wtedy na pewno na zdrowie mu to wyjdzie ;-] |
Piją tanie wina dla klimatu i dla pokazania swojego luźnego podejścia do życia (czasem nawet rzycia), mimo, że są na to inne, lepsze sposoby. Nie lubię ludzi, którzy nie mają czym się popisać, to szpanują głupotą. A teraz apel do winożłobów - wstawcie też swoje zdjęcia z dyplomem wygranej olimpiady matematycznej, fotkę z fajną dziewczyną albo z ciekawego miejsca na ziemi. Jeśli takowej nie macie, to przyda się nawet fotografia tego momentu, kiedy strzelasz gola w lidze podwórkowej. To wklejajcie, bo otwarcie wina i upicie się nim to żadne osiągnięcie, więc nie jest godne uwieczniania na zdięciu. To tak jakbyś robił(a) sobie fotkę idąc do szkoły, siedząc przed kompem albo śpiąc. Dziękuję.
|
Cytuj:
Ja żyję by cieszyć się życiem, a nie by coś osiągnąć. Oczywiście nie znaczy to, że całkowicie olewam szkołę - zamierzam iść na studia i znaleźć porządną pracę, ale nie po to, by coś osiągnąć, tylko po to, by dalej cieszyć się życiem i mieć na to pieniądze. Nie przepracowuję się, generalnie jeśli mogę spędzam czas na rzeczach przyjemnych - a do takich zaliczam wypad na wino. |
Dobra,mogą sobie pić te wina,nikt im nie zakazuje. Chodzi mi o to że ja prędzej założył bym fotkę i tam wstawiał takie zdjęcia,niż tutaj... Jak można szpanować takimi zdjęciami na FORUM INTERNETOWYM? Dla mnie to nie pojęte ; p
@ Co do życia Mam takie samo podejście jak Lasooch. Z tym że ja chciałbym jeszcze przeżyć coś takiego Na serio. Świst kuli koło głowy,na misji w Afganistanie.. To jest to ; ) Może minie mi to z wiekiem. Ale na razie jara mnie takie coś i dobrze mi tak. |
Cytuj:
@down He HE He no dedliśmy z beki all ; ; |
Cytuj:
xD |
Cytuj:
bo i tak, szczerze mówiąc, gówno mnie obchodzi opinia ludzi na tym forum na mój temat. Zdjęcie wrzuciłem, bo uważam je za zabawne/śmieszne, a jeżeli dla Was takie nie jest, to bardzo mi przykro z tego powodu ;(. @down : Ale ode mnie się zaczęło... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw, robię i będę robić co lubię, a nie co Ty sądzisz, że powinienem lubić. |
Cytuj:
Cytuj:
Po prostu wklejajcie fotki upamiętniające nie tylko tanią libację w krzakach, ale też z osiągnięciami, jeśli je macie. Bo schlaniem się "Czarem PGR'u" czy "Mocą traktorzysty" i wklejanie zdjęć pokazujących to to nie jest wielki problem. Osobiście odnoszę wrażenie, że tacy ludzie po prostu nie mają czym zaimponować, więc może wróćmy do normalnych fotek i puśćmy te tanie promile w niepamięć. ;) |
No tak ale jak juz ktos wkleja sobie zdjecia z bardzo drogim alkoholem, albo ze swoja otwarta lodowka w ktorej jest np. pleno piwa to juz jest dobrze. No, a co do tej opinii, ze nam zalezy to sie zgadzam, chociaz nie zawsze : P Ja juz sie nauczylam w pewnym sensie na niekotre rzeczy zlewac ;] Po prostu czasem naprawde nie warto.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |
|