Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Macqren 19-05-2008 17:31

@Mojżesz
fifi przecież to nie ty :(((

Exodus 19-05-2008 17:35

Tu co 3 osoba daje fotke z tanim winem i jest cacy, jak ktos to z piwem to juz bee.

@Co do ty acodinów to jak zjesz za duzo to mozesz zalowac. Tzn pierwszy dzien fajna bania ana 2 bedziesz sie czula jakbys umierala. xD

Gelt 19-05-2008 17:40

Łączenie prochów z alkoholem to naprawdę idiotyczny pomysł.

A co do tych Waszych siarczanych napitków.. Od święta może i wypije, ale zdecydowanie Absynta xd

Mojżesz 19-05-2008 17:41

@Glamri :
Ha! Chciałbyś to zrobić ! Ale nie, ja się nie daję dotykać byle komu. ;(

@Chesterkaa :
Dziękuję za radę. Na pewno nie będę już pił taniego wina. Obiecuję.

@Macqren :
Ej! Weź Ty cicho bądź w końcu, bo wygadasz wszystko wszystkim.

@Exodus :
Następnym razem dam z piwem i też będę fajny. Mogę dorzucić do tego również chleb z cukrem i majerankiem. Ot, tak dla smaku.

Marsseel 19-05-2008 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 2064984)
Wez nie pij az tak taniego wina ;d Moja koelzanka ostatnio w szpitalu wyladowala przez to. Cwiartka wodki + 15 Acodinow i jest lepiej niz po winie XD No i nie rzygasz : D (przynajmniej ja nie rzygam)[tak jestem super tru]

Pewnie, wiadomo że lepiej być lekomanem niż alkoholikiem.

Exodus 19-05-2008 18:01

Mojzesz,
chodzilo mi o to, ze kilka razy ktos juz dal fotke z piwem/wódką to zostal zjechany, a jak ktos da z tanim winem to wszyscy sie tym podniecaja...Dziwi mnie troche, ze dzieci ( zazwyczaj takie fotki daja ludzie w wieku 15~ lat) sa dumne z tego, ze pija tanie wino. W moim otoczeniu picie bełtów to raczej powod do wstydu.

@up
Ja bym powiedział - ćpakolem.

@Lynx
Branie 30 tabletek, które zawieraja w sobie bodajze srodki morfinopodobne to cpanie.

Gelt 19-05-2008 18:08

Ex nie lubi siarki ;x

piontka.! ^____^

Lynx 19-05-2008 18:54

Acodim to nie prochy ani cpanie tylko tabletki na gardło <3 :))))

Walekifa 19-05-2008 19:49

Ja pierdole jaki to jest żal. Dać na forum swoje zdjęcie z "tanim winkiem" elo! I jeszcze się tym podniecać,albo pisać,że lepiej brać Acodin. Get a Life ludzie... Jesteście idiotami.. Serio. To jest forum internetowe. Tylko i wyłącznie. I pierdolcie się,waszą opinią o mnie się przejmować nie będę...

Marsseel 19-05-2008 20:25

Cytuj:

waszą opinią o mnie się przejmować nie będę...
'My' twoją opinią o 'nas' też nie. Papa :*

sphinx123 19-05-2008 22:46

Walekifa ma racje. Niedługo zamieści tu ktoś fotę z czterema penisami w ustach żeby być 'elo'...

@down

To, że lansowanie sie na siłę jest żałosne ? Tym bardziej tak idiotycznymi sposobami...

Gelt 19-05-2008 23:00

@up

A co w tym złego..?

edit: Nie, nie, chodzi mi akurat o to, czemu akurat napisałeś o tych penisach w ustach. Jakby to było coś złego ;x

Mojżesz 19-05-2008 23:21

@Wszyscy gniewni :
Przepraszam. Ja nie chciałem. Miałem nadzieję, że po dodaniu tego
zdjęcia będę lubiany i zdobędę sympatię kolegów oraz koleżanek.
Nie udało się ;(.

A tak na serio - ej, ludzie, wrzućcie trochę na luz. Nie można już dodać
żadnego "luźnego" zdjęcia, bo zaraz wszyscy (no prawie) besztają człowieka
z błotem. Jeżeli niektórzy nie zakapowali - tu nie chodzi o żaden lans, ale
raczej o samą postać, która została odpowiednio ucharakteryzowana do roli
młodocianego żula. Zresztą, tło też nie zostało wybrane przypadkowo :D.

Lasooch 19-05-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2065060)
Dziwi mnie troche, ze dzieci ( zazwyczaj takie fotki daja ludzie w wieku 15~ lat) sa dumne z tego, ze pija tanie wino. W moim otoczeniu picie bełtów to raczej powod do wstydu.

Cóż, jako osoba prawie pełnoletnia (17 lat) nie odczuwam żadnego wstydu w związku z tym, iż piję tanie wino. Generalnie jak piję, żeby się napić - piję piwo, jak piję, żeby się schlać - piję wino, bo tańsze i lepsze. Wódka sux. Zresztą, czy to powód do wstydu, że nie stać mnie na drogi alkohol?

Marsseel 19-05-2008 23:37

Poza tym picie taniego wina w jakiś krzaczorach na przedmieściach, w towarzystwie kolegów i koleżanek ma swój niesamowity klimat.

Ville 20-05-2008 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 2065323)
Ja pierdole jaki to jest żal. Dać na forum swoje zdjęcie z "tanim winkiem" elo! I jeszcze się tym podniecać,albo pisać,że lepiej brać Acodin. Get a Life ludzie... Jesteście idiotami.. Serio. To jest forum internetowe. Tylko i wyłącznie. I pierdolcie się,waszą opinią o mnie się przejmować nie będę...

Walekifa - zdobywasz coraz wiekszy szacunek u mnie i to nawet nie zartuje.
Masz racje - rzeklem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 2065421)
'My' twoją opinią o 'nas' też nie. Papa :*

Wyjdz dziecko i zamknij za soba drzwi (a, i twoja atmosfere tez ze soba wez)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2065801)
Walekifa ma racje. Niedługo zamieści tu ktoś fotę z czterema penisami w ustach żeby być 'elo'...

I ja ci moge nawet po cichu powiedziec kto to bedzie: jej nick zaczyna sie na Ches....

Marsseel 20-05-2008 01:00

Nie unoś się, dziecko.

Rybzor 20-05-2008 06:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 2065931)
Nie unoś się, dziecko.

Rotflzomgowned.

@Winko
Brafo brafo fajna focia.

Dr.Unknown 20-05-2008 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Killuminati (Post 2058873)
Drunk:

Czemu mi przypominasz Droma? :-O na 1 fotce oczywiscie ;P

Nie leżę z gołymi facetami w łóżku, nie mam pryszczów na plecach, ani loczków.

Necromantor 20-05-2008 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2066143)
Nie leżę z gołymi facetami w łóżku, nie mam pryszczów na plecach, ani loczków.

źle ci z oczu patrzy w tych okularach 8o

Exodus 20-05-2008 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2065848)
Cóż, jako osoba prawie pełnoletnia (17 lat) nie odczuwam żadnego wstydu w związku z tym, iż piję tanie wino. Generalnie jak piję, żeby się napić - piję piwo, jak piję, żeby się schlać - piję wino, bo tańsze i lepsze. Wódka sux. Zresztą, czy to powód do wstydu, że nie stać mnie na drogi alkohol?

Moze picie tego wina we wlasnym towarzystwie to nie jest powod do wstydu, ale wstawianie fotek z tym winem tez raczej nie jest powodem do dumy. Szczerze watpie, ze jestes taki biedny, ze jedynie na tanie wino ci starcza. Zreszta skonczmy juz ten temat, bo sie zbytni syf robi.

@up
Mi tam on wogóle Droma nie przypomina, calkiem inaczej wygladaja.

Chesterkaa 20-05-2008 19:25

Pfff nie na gardlo tylko na kaszel : D
Mi tam na drugi dzien nic nie jest, a bralam juz pre ladnych razy ; ) Tylko jak wzielam za pierwszym razem to myslalam ze sie zadrapie. A co do win to pij tanie, ale nie zjezdzaj ponizej 5zl XD

Ville 20-05-2008 23:46

Cytuj:

Nie unoś się, dziecko.
Powiedzial 16-latek ktory zapewne jeszcze nawet mutacji nie przeszedl

Rincewind 21-05-2008 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 2065927)
Wyjdz dziecko i zamknij za soba drzwi

Za to takie teksty do chlopaka o 2 lata mlodszego pokazuja, ze ty jestes super mega dojrzaly, dorosly i w ogole.

Marsseel 21-05-2008 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 2067471)
Powiedzial 16-latek ktory zapewne jeszcze nawet mutacji nie przeszedl

Skończ człowieku bo się pogrążasz.

Ville 21-05-2008 04:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rincewind (Post 2067503)
Za to takie teksty do chlopaka o 2 lata mlodszego pokazuja, ze ty jestes super mega dojrzaly, dorosly i w ogole.

Masz racje. A wiesz czemu? Bo bylem w stanie wyjechac do usa i w zasadzie utrzymywac samego siebie, chodzac do szkoly w tym samym czasie przez okragly rok. I przez ten czas dojrzalem. On sobie niech chleje tanie wino i wstawia fotki z libacji na forum.tibia.pl a ja w tym samym czasie popracuje zeby cos osiagnac w zyciu, ok?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 2067514)
Skończ człowieku bo się pogrążasz.

Zakoncze ta smieszna klotnie w ten sposob. Mozesz mnie zjechac na setki sposobow bo ja wcale geniuszem nie jestem i wiele razy idiote z siebie zrobilem (i jeszcze zrobie). Mozesz byc sobie nowym Kaldrickiem na tym forum ale zeby to nastapilo musisz zdobyc sobie szacunek. A tego u ciebie brakuje.
Mojego nie masz i dlugo miec nie bedziesz

Rincewind 21-05-2008 10:56

Cos w nie widac tej dojrzalosci po tym co piszesz. A co do tego osiagania czegos w zyciu. Ja w jego wieku popijalem tanie winko a teraz jestem na dobrych studiach, po ktorych mam zapewniona dobra prace. Nie trzeba do USA wyjezdzac, zeby cos osiagnac. Zreszta Marssel w tym poscie o opiniach napisal prawde, niewiem czym sie tak bulwersujesz.

Chesterkaa 21-05-2008 14:20

Matko niech chlopak robi co chce i tyle ;s

@ down

no wydaje mi sie, ze to juz jego wybor. Jak chce to niech bierze. Masz jakis problem z tym ?

Gelt 21-05-2008 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rincewind (Post 2067763)
Cos w nie widac tej dojrzalosci po tym co piszesz. A co do tego osiagania czegos w zyciu. Ja w jego wieku popijalem tanie winko a teraz jestem na dobrych studiach, po ktorych mam zapewniona dobra prace. Nie trzeba do USA wyjezdzac, zeby cos osiagnac. Zreszta Marssel w tym poscie o opiniach napisal prawde, niewiem czym sie tak bulwersujesz.

Tam nie było napisane, że pijąc tanie wina wyjdzie się na nieroba o.O

@up

I niech jeszcze bierze tabletki do tego ;-] Wtedy na pewno na zdrowie mu to wyjdzie ;-]

Korektor 21-05-2008 16:59

Piją tanie wina dla klimatu i dla pokazania swojego luźnego podejścia do życia (czasem nawet rzycia), mimo, że są na to inne, lepsze sposoby. Nie lubię ludzi, którzy nie mają czym się popisać, to szpanują głupotą. A teraz apel do winożłobów - wstawcie też swoje zdjęcia z dyplomem wygranej olimpiady matematycznej, fotkę z fajną dziewczyną albo z ciekawego miejsca na ziemi. Jeśli takowej nie macie, to przyda się nawet fotografia tego momentu, kiedy strzelasz gola w lidze podwórkowej. To wklejajcie, bo otwarcie wina i upicie się nim to żadne osiągnięcie, więc nie jest godne uwieczniania na zdięciu. To tak jakbyś robił(a) sobie fotkę idąc do szkoły, siedząc przed kompem albo śpiąc. Dziękuję.

Lasooch 21-05-2008 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 2067576)
On sobie niech chleje tanie wino i wstawia fotki z libacji na forum.tibia.pl a ja w tym samym czasie popracuje zeby cos osiagnac w zyciu, ok?

Tylko uważaj, żebyś przez tą pracę nie przegapił tego, co najważniejsze.

Ja żyję by cieszyć się życiem, a nie by coś osiągnąć. Oczywiście nie znaczy to, że całkowicie olewam szkołę - zamierzam iść na studia i znaleźć porządną pracę, ale nie po to, by coś osiągnąć, tylko po to, by dalej cieszyć się życiem i mieć na to pieniądze. Nie przepracowuję się, generalnie jeśli mogę spędzam czas na rzeczach przyjemnych - a do takich zaliczam wypad na wino.

Walekifa 21-05-2008 17:53

Dobra,mogą sobie pić te wina,nikt im nie zakazuje. Chodzi mi o to że ja prędzej założył bym fotkę i tam wstawiał takie zdjęcia,niż tutaj... Jak można szpanować takimi zdjęciami na FORUM INTERNETOWYM? Dla mnie to nie pojęte ; p

@ Co do życia

Mam takie samo podejście jak Lasooch. Z tym że ja chciałbym jeszcze przeżyć coś takiego Na serio. Świst kuli koło głowy,na misji w Afganistanie.. To jest to ; ) Może minie mi to z wiekiem. Ale na razie jara mnie takie coś i dobrze mi tak.

Rybzor 21-05-2008 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 2068331)
To tak jakbyś robił(a) sobie fotkę idąc do szkoły, siedząc przed kompem albo śpiąc. Dziękuję.

Sugerujesz, że moje fotki szczelane w drodze do szkoły nie są seksi i godne uwieńczenia na karcie pamięci? :<

@down
He HE He no dedliśmy z beki all ; ;

Kajulec 21-05-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2068835)
Sugerujesz, że moje fotki szczelane w drodze do szkoły nie są seksi i godne uwieńczenia na karcie pamięci? :<

Jakakolwiek karta pamięci wytrzymuje Twoją twarz? 8o

xD

Mojżesz 22-05-2008 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 2068331)
Piją tanie wina dla klimatu i dla pokazania swojego luźnego podejścia do życia (czasem nawet rzycia), mimo, że są na to inne, lepsze sposoby.

Jeżeli o mnie chodzi, to nie wstawiłem tego zdjęcia, by cokolwiek pokazać,
bo i tak, szczerze mówiąc, gówno mnie obchodzi opinia ludzi na tym forum
na mój temat. Zdjęcie wrzuciłem, bo uważam je za zabawne/śmieszne, a
jeżeli dla Was takie nie jest, to bardzo mi przykro z tego powodu ;(.

@down :
Ale ode mnie się zaczęło...

Exodus 22-05-2008 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mojżesz (Post 2069321)
Jeżeli o mnie chodzi, to nie wstawiłem tego zdjęcia, by cokolwiek pokazać,
bo i tak, szczerze mówiąc, gówno mnie obchodzi opinia ludzi na tym forum
na mój temat. Zdjęcie wrzuciłem, bo uważam je za zabawne/śmieszne, a
jeżeli dla Was takie nie jest, to bardzo mi przykro z tego powodu ;(.

To nie chodzi o Ciebie.

spider-bialystok 22-05-2008 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2068343)
Tylko uważaj, żebyś przez tą pracę nie przegapił tego, co najważniejsze.

Ja żyję by cieszyć się życiem, a nie by coś osiągnąć. Oczywiście nie znaczy to, że całkowicie olewam szkołę - zamierzam iść na studia i znaleźć porządną pracę, ale nie po to, by coś osiągnąć, tylko po to, by dalej cieszyć się życiem i mieć na to pieniądze. Nie przepracowuję się, generalnie jeśli mogę spędzam czas na rzeczach przyjemnych - a do takich zaliczam wypad na wino.

Jak juz wyrosniesz z noszenia glanow to (mam nadzieje) zobaczysz, ze jest mnostwo ciekawszych i fajniejszych rozrywek niz picie taniego wina gdzies w lesie.

Lasooch 22-05-2008 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2069548)
Jak juz wyrosniesz z noszenia glanow to (mam nadzieje) zobaczysz, ze jest mnostwo ciekawszych i fajniejszych rozrywek niz picie taniego wina gdzies w lesie.

Z pewnością są, ale od nich też znajdą się ciekawsze i fajniejsze rozrywki. I dojdziemy do punktu, gdzie będzie jedna najfajniejsza i najciekawsza rozrywka, a ona, powtarzana w kółko, szybko stanie się nudna.

Btw, robię i będę robić co lubię, a nie co Ty sądzisz, że powinienem lubić.

Korektor 22-05-2008 10:48

Cytuj:

Jeżeli o mnie chodzi

Nie, mówiłem ogólnie.

Cytuj:

gówno mnie obchodzi opinia ludzi na tym forum

Wszyscy tak mówią, bo to też jest trv i pokazuje swój luźny stosunek, który ma się wydać fajny. W rzeczywistości w każdej grupie w realu i internecie, w której przebywasz więcej niż 1 dzień, zależy Ci na opinii. Jedni to pokazują, inni ukrywają, lepiej lub gorzej.

Po prostu wklejajcie fotki upamiętniające nie tylko tanią libację w krzakach, ale też z osiągnięciami, jeśli je macie. Bo schlaniem się "Czarem PGR'u" czy "Mocą traktorzysty" i wklejanie zdjęć pokazujących to to nie jest wielki problem.

Osobiście odnoszę wrażenie, że tacy ludzie po prostu nie mają czym zaimponować, więc może wróćmy do normalnych fotek i puśćmy te tanie promile w niepamięć. ;)

Chesterkaa 22-05-2008 11:50

No tak ale jak juz ktos wkleja sobie zdjecia z bardzo drogim alkoholem, albo ze swoja otwarta lodowka w ktorej jest np. pleno piwa to juz jest dobrze. No, a co do tej opinii, ze nam zalezy to sie zgadzam, chociaz nie zawsze : P Ja juz sie nauczylam w pewnym sensie na niekotre rzeczy zlewac ;] Po prostu czasem naprawde nie warto.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22.