![]() |
|
Ta zdobędziecie spike sworda bo narysowaliście kwadrat OWNED
|
Cytuj:
|
Spike sword jest do zdobycia dokonałem tego - nikt nie wierzy , może by należało coś sprawdzić ?? ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Naprawdę jesteś taki tępy? W każdym temacie piszesz takie pierdoły że mnie głowa już boli od czytania twoich "literek". Proszę cię o opuszczenie tego forum do póki się nie zastanowisz co z tobą nie tak. |
@up
potwierdzam :) @ZetIks_spektrum jak masz 18 lat, to czemu masz w opisie 63?? ROCKET PRZYJDZ!! ZNISZCZ TEGO SPEKTRUMA CALEGO!!;( @down tak |
@up
Sorry, potrzebujesz Rocketa żeby zniszczyć tego człowieka który pisze na klawiaturze ekranowej bo na normalniej nie moze znalesc entera/? |
Sracie koprem, tyle wam powiem. To koleś, który zwyczajnie prowokuje. Proponuję zignorować jego posty to się uspokoi. To, że komentujecie jego posty tylko go zadowala, i póki dalej będziecie to robić będzie go to pobudzać do dalszego szerzenia debilizmu. Więc że się tak wyrażę: ignore nup plx!!11.
|
Cytuj:
-.- Kurna jak chcesz sprawdzic jakas teorie to popros kogos na rooku / zaplac mu -.- a nie spamujesz bo tych teorii mozna 100 albo i wiecej napisac w jedną godzine. //Co do prowokatorów : bez komentarza -.- |
@up
Cytuj:
ja przynajmniej dalem sensowna teorie, nie tak jak ty. jestesmy troszke blizej, a ty tu wyskakujesz z placeniem komus. masz pacca?? to sprawdz, a nie sie na mnie wydzierasz |
Cytuj:
Ty se rysujesz jakies durne kwadraty/trojkaty a ja stwierdzam iż ten czerwono pomaranczowy kwadracik jest podobny do sofa otoczonego przez ognie. I tu jest jedna rzecz... ksiazka Lilly istnieje a twoj trojkacik nie ma nic wspolnego z tym co istnieje bo rownie dobrze mozna go wyznaczyc w inna strone. ///Płacenie komus. Leprze to niz spamowanie na forum nie potwierdzonymi faktami tym bardziej , że rookstayerom na nic kasa nie potrzebna. Tak naprawde. |
Kasa potrzebna jest chociażby na fishing.
Dodaj do tego jakieś testy hitów, wybijanie MH bez eq, trapy i tym podobne "urozmaicenia" to Ci wyjdzie całkiem pokaźna sumka. Wiemy o istnieniu książki. Podobnie jak o Tarantuli do której- jestem przekonany- śmiertelnik bez pomocy z "góry" nigdy nie wejdzie. @DK-LOG No nie powiedziałbym, że to sensowna teoria. A jak się już tak bawić w tą geometrie w pixelach- czemu nigdy nie słyszałem, aby sprawdzić punkt POMIĘDZY 2ma już odkrytymi? Równie... "mądre". (do niekumatych: Nie, nie chce sprawdzenia) @2gi dekalog Dopóki NPC nie mówi NIC o książce za jego plecami (no i cała reszta NPCów nie ma z nią powiązania) gdy pytamy o nią w najróżniejszy sposób to tak- może sobie leżeć, kamyk na excalibugu też może dopóki nie rozwalisz reszty zabezpieczeń. |
a widzieliscie ksiazke w venore u "tagiego żoma, co itanzy spszedaję"?? moze se lezec. nie ma nic wspolnego z questem na Excalibuga, ani z MLS, warlordem itd. ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@dk-log mi chodzi o to , ze ten srodkowy obrazek przypomina sofa otczonego ogniami a twoja teoria ... rownie dobrze mozna se 50-siecioscian narysowac ;p Wiem , moja teoria jest glupia i absurdalna ale nic bardziej glupiego i absurdalnego nie moglem wymyslic aby pokazac jak glupie sa teorie bez podstaw na wyznaczanie trojkotow itp. |
niestety ZX ma racje... :(. taki sam item jest na mainie. to NIE MA NIC WSPOLNEGO Z SOFEM!! mozna tak rapier oblozyc woodenami, albo polozyc po prostu katane, i powylewac krew dookola. nic nowego...
|
Cytuj:
Cytuj:
Mozna se narysowac pięćdziesięcio kąt i poprosic kogo aby sprawdzil tą teorie.. ;) Więc ? Jak juz mowilem moj to był tylko przyklad , ze jak ktos chce moze nawet z dupy dixi zrobic 3 pkt sofa |
skonczcie te debilne gadanie na rooku nie da sie zdobyc spike sword X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i nikt nie udowodnil ze go ma.zreszta ss ma za troche duzy atak i def jak na rook... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dokładnie to co up, a dodają np. tarantule ludzie z cipsoftu aby rookslayerzy kontynuowali grę i mysleli Dajcie na wstrzymanie z ym swordem // srr za ort ;p
|
Cytuj:
@down Ale Ty jesteś głupi, przeczytaj wszystkie swoje posty po kolei, to zrozumiesz dlaczego tak mówię. Nie chce mi się już odpisywać, żal klawiatury. |
Cytuj:
|
@up
Ogarnij się w jednym poście piszesz że Cipsoft nie stworzył tej wyspy dla ROokstayerow, a w drugim że te rzeczy zostały dodane aby Rookerzy nie przestawali grac... Zaprzeczasz sam sobie @2up Signed |
@Marcin
zgodze sie @szmnmaj37 czy cipsoft powiedzial "nie da sie zdobyc sofa. on tam lezy bo jest fajnie"?? NIC TAKIEGO NIE MOWIL!! a wiec wszystko jest mozliwe... jesli nie wierzysz w zdobydzie sofa to wyjdz z forum (podobnie jak z Rooka musisz wyjsc jak najszybciej). kazdy twoj post z tekstem "LoL. NiEdA SiE zDoByC sOfA. pWn3d" bedzie reportowany. |
Cytuj:
|
@up
dzieki za wsparcie ;) @topic naprawde. sprawdzmy ten pkt. na tej gorce nie ma niczego/nikogo wiec po co by ja robili?? |
@up
ide sprawdzic. |
Cytuj:
|
@up
oczywiscie, ze tak |
To sie idz ucz a nie patrz na forum. Od tego wiedzy nie przybędzie.
|
w tytule jest napisane mm,ss, DOMKI
moze mi ktos powiedziec o co chodzi z domkami? |
Cytuj:
|
@up
Więc jest to tym bardziej możliwe. |
Po tym co przeczytałem all up... Napiszę wam jedno..
Wylotujcie ciastko z Cave Rata, Dajcie je Dixi a ona wam da Spike Sworda. Poważnie! Stop Spam plx? |
tak a jak ja powiem do mino "Policja dawaj chain armor" to tez da ?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01. |
|