![]() |
|
Mam pytanie z kąd MDW wytrzasnął tego panda beara który leży u niego w domku.
|
Cytuj:
|
czesc siemka
czytajac wasze posty postanowilem ze sobie cos skrobne. troszke sie podlamalem ze nie doszli do nas udezylem nawet mojego brata taboretem jak laenowi invite dali ;/ ale coz co poczac idziemy z cala gildia na jakis inny serwer tu sobie pkniemy noobkami kogos od czasu do czasu. niestety nie mam na paymenta bo mi zwidek wszystko przezera ;/ milo sie gralo na furorze narazie chlopaki |
W czym sie czujesz lepszy gdy podajesz sie za Katrile ? Czujesz sie dowartosciowany tym? Zaloze sie ze w swojej karierze osiagnales 20 lvl i desert quest.
Pozdrawiam rowniez wszystkich innych ktorzy sie podaja za kogos kim nie sa i nigdy im nie bedzie dane osiagnac takie lvle. Żal sie szerzy wsrod mlodzierzy.B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Sahar
wytłumacz mi chłopie dlaczego to ma nie być Katrila? Niech to potwierdzi tobie Tarin, który jak od dawna widze jest najnormalniejszym userem tego forum od kilku postów więc go sie zapytaj czy to nie jest Katrila ;> |
@up
moze dla ciebie przydupasie 8o |
Fenix'gru
Mar 07 2007, 19:16:55 CET Killed at Level 163 by Sendrius and by Barles Karste |
Cytuj:
Mar 07 2007, 19:07:39 CET Killed at Level 103 by Zwidek Dalej sie bijemy :) |
Dacie później filmik?
|
Akcja na Furorze, Dragi Veno :)
|
Cytuj:
Kolek el'baq Mar 07 2007, 19:25:48 CET Killed at Level 127 by Zwidek and by Sendrius |
oo witam rodri...
TOPIC:i wojna sie bedzie ciognac i ciognac -.- |
Kolek El'Baq
Mar 07 2007, 19:25:48 CET Killed at Level 127 by Zwidek and by Sendrius Fenix'Gru Mar 07 2007, 19:16:55 CET Killed at Level 163 by Sendrius and by Barles Karste Padlby rowniez Raaell Nabu ale niestety stchorzyl i dal loga gdy wpadlismy ;) |
@harc3rz
Dżejmsa puknijcie :p |
Cytuj:
|
Go Go Go panowie :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Ta itemy z hacków dziwnym zbiegiem okoliczności leżały w Harcesha domku :confused: Napewno przez przypadek :confused: |
Cytuj:
A po drugie to jeszcze nie wygralismy ^^ |
No i co że ich harcerz hakuje? Umieli byscie wy to też byscie hakowali :)
Harcerz GL w hakowaniu, tęp noobów xP Hail vision |
Harcerzyk hackuje ludzi tylko dzięki ich głupocie :) To tylko pozory że on jest evul hacker a w rzeczywistości gówno umie.
|
@UP
Masz racje. On ma wyyyyjebanego farta ze akurat ludzi jemu daja mu sie zhakowac |
I nie wygracie tej wojny:)
|
@2up
A ty co jego uczeń ?:D Diablord -> Racja :) |
Cytuj:
|
hahahahah jak ja kocham ty co tak mowia
szczerze mowiac to mam wbite czy uwazacie mnie za rl hakera czy za przebieglego nooba. wedlug mnie jesli ludzie wiedza zeby nie pisac na gg z nikim nie podawac passow itp a wiedzieli o tym juz od dawna to czemu wciaz daja sie haczyc? HAHAHAHAHHAHAHAHAH OWNED GLUPIE NOOBY JESZCZE SIE DOIGRACIE ^^ pamietajcie nie liczy sie sposob tylko efekt !! jeje pozdro dla 3miasta ! :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
Moze i nie wygraja, ale bedzie to wojna dluuuga i nie przyjemna dla was:) |
Cytuj:
Mar 07 2007, 19:13:25 CET Killed at Level 77 by Barles Karste and by Burn Abl Dzięki za nowych wrogów... do bana jeszcze troche mi brakuje, więc na serio dzięki :** |
Mazurxx -> chciałbyś mieć takie pojęcie o wojnie jak Diabllord :)
Harcesh -> Pokazałeś swoja inteligencje :) Brawo za odwagę:D |
Cytuj:
|
Padl fenix, kolek, caltus :)
Jest 32:10 dla Vision :P |
nikt nie jest nieomylny..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;o ale fragów xd
@Borut
Można prosić o filmik? =)) |
Cytuj:
To jest zbędne ponieważ Vision juz odeszlo z servera i to nie jest wojna tylko pkowanie. Mogloby byc i 100:0 dla Vision a mimo to Dusk maja wiecej pieniazkow i samych lvli wiecej niz mieli gdy byl stan 0:0.... |
Cytuj:
mi tam by sie nie chcialo co pare dni odrabiac lvla po dedzie :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |
|