![]() |
|
dla Vanum znowu znudzil sie spokoj ?
|
Taer DELETED ;(
|
Cytuj:
|
no to teraz sf chyba wygra xD
|
Cytuj:
4 pedalow ujebalem, starczy. A moja przygoda sie nie konczy na taerze ;) |
mysle ,ze mamy wojne ,wiec pozwole sobie wypisac fragi z OB
Fragi Vanum : Askan Clan Apr 29 2007, 22:38:27 CEST Killed at Level 94 by Asmit and by Taer Casspari Apr 29 2007, 19:18:59 CEST Killed at Level 92 by Atavand and by Ruesi Mentor de'Vrie Apr 29 2007, 22:41:48 CEST Killed at Level 112 by Taer and by Atavand Sabagust Apr 29 2007, 22:20:22 CEST Killed at Level 93 by Xevres and by Taer Apr 29 2007, 17:53:17 CEST Killed at Level 94 by Sararius and by Taer Fragi Sopranos Family : Ararius Apr 29 2007, 17:33:30 CEST Killed at Level 51 by Shanloth and by Sabagust Xevres Apr 29 2007, 22:20:31 CEST Killed at Level 62 by Mentor de'Vrie and by Casspari Jak widac mamy 5:2 dla Vanum dodam jeszcze ,ze Taer dostal deleta |
Cytuj:
15 dni na 60lvl... mozliwe tylko z botem :) sam wiem ze to mozliwe bo mialem tego bota jak bylem po stronie vanum w wojnie na Nebuli. |
Cytuj:
4:1 Dwa fragi sa przed deklaracja wojny @adikeen Tak, botowalem dragi na vdl zjebie. |
Boixos chyba ty jestes chwastem ;] Nie znasz ludzi z Sopranos więc zamknij morde.
Straszne kozaki z tego Vanum. Myślą że 60-tymi levelkami mogą wszystko. Nie znacyz to że ich nie szanuje bo mogli by zostać profesorkami do spraw tibi :D ale za dużo kozaczą może Sopranos ich czegoś nauczą. |
Cytuj:
|
chyba to sie lodka ;)
znam 2 z sopranos family i to mi wytarczy :o kto z kim ostaje taki sie staje - to o reszcie tej gildi ;d wiele osob ich moze czegos nauczyc,ale napewno nie beda to Sopranos ;d chyba ze beda chcieli sie nauczyc jak sie "sprzedaje" pacce ;) |
Huehue Look this :D
01:00 Qxwatz [82]: wiec jestem hunted czy nie? 01:07 Qxwatz [82]: tak czy nie? 01:08 Xusodove [114]: 100k 01:08 Xusodove [114]: ;] 01:10 Qxwatz [82]: gdyby mnie mama zle wychowala pewnie bym cie wysmial 01:10 Xusodove [114]: :0 01:10 Qxwatz [82]: 100k niby za co? 01:11 Qxwatz [82]: za to ze ktos powiedzial ze sharuje? za to ze ma ssa ktory rownie dobrze moze byc fakem? 01:11 Xusodove [114]: twoj wybor 01:11 Xusodove [114]: ;) 01:12 Qxwatz [82]: zamelduj 01:17 Xusodove [114]: k :cup: :cup: 8o 8o Apr 24 2007, 16:30:16 CEST Died at Level 114 by a bonebeast Kasa ci sie konczy na blessy lamo? :baby: Wyjdz i zamknij drzwi...:evul: AaAa sry zapomnialeem - Zamelduj koniowi :D |
Heh. Jednak Cie ktoś zagonił ze sharujesz xDD ale nie martw sie caly serw gra w kilku a on tylko naiwniakow szuka zeby kaske zdobyc :) no i jak zwykle Xuso gnebi polakow , Varilla mialem hunta za to ze za nim szedlem jak Ciebie bil , pamietasz? Dasz rade Damian :) dojdz do LS 8o pozdro
|
tak.. mentor i casspari to naprawde pierwszorzedni gracze, beda oni bronili pokoju i prawosci na obsidii
@ taer przyluzuj z tymi bluzgami jak juz na sile chcesz byc fajny, to ze sopranos to idioci to nic nienaturalnego, ale od pedalow, nunu. dostana owna i paymentu nie bedzie. wybotujecie chary to dostana, tylko nie wiem co to znaczy dostac owna, po polsku staraj sie pisac. nie, nie botowales na smokach w veno (chyba, bo skrypty takie napewno sa ;)), ale watpie zebys siedzial po 10 godzin na dobe na larvach przez kilka dni z rzedu. a jesli ty nie stawailes na bocie, to napewno sporo osob z twojej gildii. jestescie polakami, probujecie byc jak imhreey, co w gruncie rzeczy dobre nie jest, ale wam to nie wychodzi, i tak powstaje armia casspari-podobnych... no czegos. w sumie nie wiem czy dobrze, ze sie tu wypowiadam, bo zaraz dostane hunta od vanum :( chociaz nie, to polacy! w dodatku z nebuli! nie ma sie czego bac! w cywilizowanym swiecie sa niegrozni. mozecie nabijac ile chcecie fragow, ale od mentora i cassa duzo nigdy nie bedziecie sie roznili, moze poza pvp. tyle |
Cytuj:
Pozdro Xucodowe |
Powodzenia dla obydwu stron lecz i tak jestem za vanum;)
|
Panowie z Vanum i z Soprano
To jest cywilizowane forum i proponuje nie obrazac ludzi z przeciwnej gildii bo to nieladnie. Od kiedy pamietam ani Ryba ani Yunichi nie nazywali mnie pedalem, moja droga na obsidi byla inna niz ich, ale to nie powod do bycla chamem. Walczylismy, ale szacunek byl i zostal. Mozna walczyc i zabijac ale zeby wyzywac ? Przez to kazdemu szwedowi polak kojarzy sie z nubem, ktory nie walczy ale za to jak wyzywa :D Za 3 miesiace mozecie byc w 1 gildi a niesmak pozostanie. Olek jak zwykle ladnie ubral w slowa to co wszyscy mysla. Pozdrawiam |
TO żes Suv sie odezwał. Widocznie nie znasz ludzi z Vanum.
|
piotrek dobrze pisze. myslicie ze dlaczego nikt, kto nie jest zdesperowany, nie chce pomagac polakom w wojnie ? (poza polakami :o albo ludzmi ich pokroju). odpowiedz jest prosta - polacy znani sa z tego, ze wyzywaja wyzywaja wyzywaja, "SZWET TO DOPEK JEZT GO POLSKA ZIOMY JOL" w depo uslyszec mozna. a ludzie z nebuli razem z im podobnymi wlasnie taka opinie polakom wyrabiaja. o cassparim i mentorze to az szkoda pisac, ale ich historie chyba wszyscy znaja.
|
Cytuj:
@Vanum Wg mnie nic nie osiągniecie swoją postawą. Co chwila z wami są jakieś problemy a tu ludzie z tego co wiem nie lubią problemów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: Po drugie powinniscie byc szczesliwi bo jak mentor i casspari byli u nas to bylo tylko ze thiefuja ludzi na pacce itp itd a teraz placzecie jak gina? |
pff "placzecie" ? a czy ja jestem z sf ? ja nie jestem z zadnej z tych guild
|
LOL
panowie o czym wy wogole nawijacie? Soprano nie wygra bo poprostu nie ma pojecia o walce, nasze noob chary biegaja sobie obok nich a oni na default rozmawiaja... o m wallach nie wspomne bo dla tych ludzi to cos zupelnie nowego. Cytuj:
|
Cytuj:
mowie ze botowales ogólnie tak jak reszta z Vanum... |
Może tak ukryć chara, bo tu się niebezpiecznie już odzywać.... :p
|
Cytuj:
huh tak sie sklada ze nie robie expie caly czas :D |
@Vanum
W sumie to troche racji jest w tym co Memph~ napisal, problemow stwarzacie nie malo ale to malo wazne. Dobrze z waszej strony, ze wzieliscie za takie gidie jak Soprano Family, i ze robicie to dobrze :D Szczerze juz nie pamietam ile razy mowilem do Joppe by wziac sie za gildie podobna do SF, ale zawsze bylo wiecej "ale" niz sensownych argumentow. Szkoda troche, ze Rambo sie tak obawia inwazji ze strony NG, bo mogloby byc naprawde ciekawie. Aha Dodi ma racje te wyzwiska sa niepotrzebne. @Xuso Niestety musicie sie przyzwyczaic, ze na Xuso nalezy uwazac. Jedenmu z ownerow tibia przyslonila nieco rl swiat, a drugi to sprytnie wykorzystuje, i takie oto sa tego efekty ;) @Suv Powinienes sie juz chyba przyzwyczaic ze polskie noobki z carlin lubia wyzywac i to nie jest nowoscia. Postawa LS w sumie tez sie wiele nie rozni od postawy NG, obie gildie daza do panowania. A ty siedzac wiecznie w cieniu wydarzen i tylko narzekajac na obie strony nic nie zdzialasz, chyba ze masz jakis tajemniczy uklad z ktoras ze stron :o |
Mam pytanie
A dlaczego Rambo ma sie mieszac w ta wojne ? Bo ja niewiem. W rambo panuje demokracja, czasy sie zmienily i jezeli ktos ma cos do Vanum z mojej gildi to niech sie przylaczy do Soprano, Sm, Ng i sobie wyjasnia to na polu walki skoro inaczej nie potrafi. Mnie nic zlego z ich strony nie spotkalo i nie slyszalem zadnych zlych slow na ich temat na guild chacie czy guild forum. No chyba ze ja czegos niewiem w koncu nie jestem pepkiem swiata i zawsze moge np odejsc z gildi z ktora sie nie utozsamiam. Pozdrawiam |
Apr 30 2007, 13:53:45 CEST Killed at Level 150 by Pephy
and by Yunichi zgadnijcie kto to 8o |
Slajpan , marniz , mannow , imhreey , waptor
ale zescie Panowie przyp.... :) |
Ładny LS dało dzisiaj popis : Imhreey, Marniz, Mannow, Waptor , Slajpan, Może ktoś jeszcze
A z tego co wiem to z LS Evo pozatym na Slajpanie fraga ma Asmit czyli Vanum chyba się dołączy do war. A z tego co słyszałem to Sopranos i tak jak napisałem wcześniej Vanum do LS dojdą to NG zniknie chodzą też ploty że Rambo ma dojść. Zapowiada się ciekawie :D |
manooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooow ;d
dominator obalony ;dd hail! |
Cytuj:
z Boomem chyba z raz (dawno a stary jestem wiec moze mnie pamiec mylic) z Sobsami chyba tez |
Cytuj:
@ War Gratulacje Panowie :). Czapki z głów... :) edit : Mannow padł na wojnie z Boomem i na wojnie z Et jak go zachlastali przy Warlocku |
jest film ? O.o
|
huj wie ;d
jak bedzie to ryba wrzuci albo ja ;d 5;1 ?xd film jest ale ryba potem wrzuci ;d |
Cytuj:
|
nie wiem
fragi nie sa tak wazne ,oprocz tego na mannowie ;d wazne zeby ich wypierdolic z tego serva i skonczyc jakies smieszne explocki :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |
|