![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktostam sie pytal ...no wiec jest to moja 5 lub 6 konto ale chyba 5 :P Bo wszystkie mi zbanowali ...SZUBRAWCY!
|
frixar ładny sign ;]
Cytuj:
ok, "lali" wszystkich po kolei i co z tego? Chcą pkować niech pkują....-.-" co to kogo kur*a obchodzi?... edit : @go'tic chyba ja się pytałem xD, gogo 100^.^ |
Cytuj:
|
Pewnie to, że oficjalnie każda strona będzie ci gadać bzdury o pokoju, a w praktyce i tak robią co im się podoba. Wow, odkryliście Amerykę.
-.-;; |
Jul 20 2007, 11:12:03 CEST Died at Level 97 by a dragon
Freeze ;/ |
Cytuj:
kogo to obchodzi ? |
@Elom~
Miałeś nie pisać na forum! ;o Teraz padniesz!? ;o @huggae I po h*j te głupie docinki... Nie jeden tu pisał jak padł... |
Cytuj:
Dobra Sorry, nie powinienem pisac tego. :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ile ty masz k***a lat? 10? 11? 9? Naucz się ortografii pierw a później się wypowiadaj nic kompletnie nie wnosisz swoimi postami do tematu ( ja tym też ale frajer mnie wkurza) więc jak masz coś napisać przemyśl to ze 20 razy czy to jest na temat "WOJNA" Dzieci neo :baby: PS: dajcie elomowi spokój ;) |
Cytuj:
|
@up
Daj mi jego name zabawie sie z nim troche. NA forum kozakiem kazdy moze byc. Zobaczymy jak go na tibi spotkam czy tez tak do smiechu bedzie. Wtedy nie bedziesz sie smial z Eloma tylko plakal na forum "za co mnie zabiles " |
Podaj nam wszystkim:D
|
Cytuj:
Na rl za takie coś dostalbyś w pysk :p A jak chcecie name to bardzo prosze Lyserq aa jeszcze jedno- dziś cie upierdole :D |
Nie wiem czy jeszcze ktos zwraca na fragi uwage ale...
[CHAR]Soulcrasher[/CHAR]- Jul 20 2007, 01:52:36 CEST Killed at Level 129 by [CHAR]Isaris[/CHAR] and by [CHAR]Elder Ella[/CHAR] |
Cytuj:
|
Grataz! Zal.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |
|