![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po prostu parę osób pokazało wszystkim jakimi są śmieciami.
Kto by pomyślał, że tyle szmat wychowało społeczeństwo polskie... Ale nieważne, czy wygramy wojnę, ważne, że się nie zeszmacimy. |
@up,
Wlasnie za takie cos Duski i tak maja poparcie wiekszosci spoleczenstwa Furory, szkoda tylko ze nie sa na tyle odwazni by to powiedziec i wola placic :p |
Cytuj:
Defroy pamietasz Slaminera? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gracz [CHAR]Izabela the Evill[/CHAR] opuścił gildie [GUILD]Vision[/GUILD]
|
11.10.07.
Wspomnicie tę datę... Harcesh Pasterz a moze ktos inny? Kogo zabijemy tym razem? Ekipa z Łukowa Magrami 4 ever |
O Co chodzi z ta data ?? Ma ona w ogole jakies szczegolne znaczenie??
|
Cytuj:
Ta,tego dnia Papiezem zostanie ksiadz gej i nadejdzie koniec swiata |
Cytuj:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA Dobra ide lać żółwie^^ |
Cytuj:
|
CHyba zbyt bardzo kojarzycie z Tibia z rl zyciem ;z
|
23:42 You see Invisible'Andzia (Level 116). She is an elite knight. She is One of the Duskiness (Friends will be friends).
|
Cytuj:
|
@up
nie... kolejny noob @neutral.forum.fighter ale mi chodzi o czas wojny ; p bo jak pamiętam to Katrila miał kłopoty z providerem przed wojna ; p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja też mam wojne, już chuj dużo czasu grzeje pz i kurwa nigdy nawet do glowy by mi nie przyszło żeby zrobić coś takiego -.-(Gz Wizion i Farmer De aksemastah), miałem propozycję paymentów ze 150~k zeszło do 50, ale po co mam płacić? PASTERZ WSTYDź SIę! @Sitasofa Czy my się nie znamy? Qam~ here, jak coś to pisz na priv |
Od początku wojny byłem za duskami i nic tego nie zmieni, a to co pokazał draco to szczyt hamstwa.
Mam nadzieję że Taifun wie co robić, nie powtórzy się ta sytuacja z rekrutowaniem kogo popadnie, bo co jak co ale przyjęcie Al Inferna i Arisstosa to już było coś do nie pomyślenia, czekam na następny battle, który, mam nadzięję tym razem będzie dla dusków. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |
|