Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Shanloth92 12-11-2008 22:25

ta nowa wojna sie toczy jakos ? czy tylko na forum ?

Gonzo 12-11-2008 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanloth92 (Post 2333619)
ta nowa wojna sie toczy jakos ? czy tylko na forum ?

Jak na razie forum. Szczerze, to nie spodziewałem się, że ludzie uciekną. No cóż, "każdy chciałby władać ogniem ale bez poparzeń".

Eneris 12-11-2008 22:45

Kenow
Nie chciałem się chwalić że mam 6 mc, chciałem tylko pokazać że pomimo tego że najgorsze szuje an tym servie są free Eneris don't give up.

Elvanes
To jak bedziesz w Lublinie daj znać , są tylko dwie osoby które bym chciał "zabić" w rl za to jakie są w Tibii :P

Gonzo
Więc ramu mam 1GB i Procka 2,0 więc żadna rewelacja, pociągnąłbym wiecej ale nie mam już charów i neo 512 musi pójśc do wymiany.

OldWerladyn
pl?

OldWerladyn 12-11-2008 22:47

Ja w kompa nie wbijałem nic od lat i na 512ram(mało w chuj) i 2.2GHz, 1mb neo śmigają mi 4 mc , w tym 3 oczywiście na 10klatkach a jeden main na reszcie :)

eneris mogę liczyć na odpowiedź z pw?

Eneris 12-11-2008 22:57

Przeczytane i załatwione.

Decade 12-11-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2333594)
A BlackD jak oceniasz? ;)

Nie mialem nigdy blackD. Ale ng uwielbiam. Tam jest język skryptów identyczny jak w Borland Delphi. mozna takie cudowne rzeczy zaprogramowac ze lepiej dziala niz hipotetyczna 3 cia ręka ktorej mi brakuje do grania w tibie. Moze kiedys urosnie

A ta twoja sentencja jest bardzo mądra

Kenow 13-11-2008 00:01

Hmm chcesz kogos zabic za to co w grze Ci zrobil/robi~ czy tam jaki jest... No nie wiem czy u psychologa by to przeszlo ^^

edit:
a jest cudzyslow, nvm

Cytuj:

Jak na razie forum. Szczerze, to nie spodziewałem się, że ludzie uciekną. No cóż, "każdy chciałby władać ogniem ale bez poparzeń".
heh szczerze mowiac to mialo wiecej osob odejsc, w kazdym badz razie ci ktorzy nie odeszli nie robia wielkiej roznicy. Najzabawniejsze sa pojazdki ze przegramy itd. jak nawet odwagi nie macie wyjsc na openek, heh

Eneris 13-11-2008 00:05

Aż tak źle ze mną nie jest żeby zabijać przez Tibie.. ale może wkrótce ?? :D

OldWerladyn 13-11-2008 00:09

decade opracuj sprawny golddepositer ^^

Eneris 13-11-2008 00:53

kurwa jak to kocham cisza w domu za oknem cicha noc.. a w pokoju tylko Ja i trance !

Gonzo 13-11-2008 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2333684)
Nie mialem nigdy blackD. Ale ng uwielbiam. Tam jest język skryptów identyczny jak w Borland Delphi. mozna takie cudowne rzeczy zaprogramowac ze lepiej dziala niz hipotetyczna 3 cia ręka ktorej mi brakuje do grania w tibie. Moze kiedys urosnie

A ta twoja sentencja jest bardzo mądra

Co do mojej sentencji, jeśli o mnie mówiłeś, to jest to z piosenki Mesajah'a ;).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow (Post 2333706)
(...) heh szczerze mowiac to mialo wiecej osob odejsc, w kazdym badz razie ci ktorzy nie odeszli nie robia wielkiej roznicy. Najzabawniejsze sa pojazdki ze przegramy itd. jak nawet odwagi nie macie wyjsc na openek, heh

Powiem Ci, że osobiście za jakieś 10-12 godzin będę pisał dwugodzinny test z kinetyki, za jakieś 32 godziny test z biologii, "jedyne" 120 stron materiału (Biologia Villee'go, polecam, świetnie czyta się do snu) i na prawdę nie mam czasu na grę. Średnia wieku w Occido Aevum wynosi 20 lat, większość z nas pracuje/studiuje/uczy się. Nie mówię o ludziach, którzy siedzą non-stop, bo takich też mamy ;). Ale tak jak już Ci powiedziałem, co do większości jest tak jak najpierw napisałem. I nie mówię, że przegracie - moje pięcioletnie doświadczenie w Tibii już mnie wiele nauczyło w tej kwestii. :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2333737)
kurwa jak to kocham cisza w domu za oknem cicha noc.. a w pokoju tylko Ja i trance !

Jak ja to kocham, cisza w domu, za oknem cicha noc, a za 6 godzin trzeba wstać i znowu zapier**lać. :<

Dobranoc.

rekinek 13-11-2008 08:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2333742)

Powiem Ci, że osobiście za jakieś 10-12 godzin będę pisał dwugodzinny test z kinetyki, za jakieś 32 godziny test z biologii, "jedyne" 120 stron materiału (Biologia Villee'go, polecam, świetnie czyta się do snu) i na prawdę nie mam czasu na grę. Średnia wieku w Occido Aevum wynosi 20 lat, większość z nas pracuje/studiuje/uczy się. Nie mówię o ludziach, którzy siedzą non-stop, bo takich też mamy ;). Ale tak jak już Ci powiedziałem, co do większości jest tak jak najpierw napisałem. I nie mówię, że przegracie - moje pięcioletnie doświadczenie w Tibii już mnie wiele nauczyło w tej kwestii. :)

no kurwa zaprzeczas sam sobie lol. niby nie mowisz ze przegramy, a pozwolisz ze zacytuje t oco napisales:
Cytuj:

" tak uważam, że:
1a) Nie macie szans."
Co do wieku ludzi myslisz ze u nas graja same jakies 15 latki? No sorry najmlodszy w sieju ma 18 lat reszta tez jest kolo i ponad 20 wiec nie wiem o chuj Ci chodzi wiekszosc uczy sie studiuje lub pracuje i tez mamy swoje zycie prywatne nauke i prace.

W ogole masz tak pojebane zdanie ze to sei w glowie nie miesci.
Kupujesz postac mowisz ze chcesz grac normalnie zaraz po tym dochodzisz do wojny nie wiedzac za wiele o tym kto z kim walczyc znajac 2-3 ludzi nie majac czasu na gre jak to napisales...

Prosze Cie nie pisz juz nic bo ta gra jednak chyba nie jest dla Ciebie ;p

Edit:

Jak juz ktos napisal na forum .com
Nie masz mozliwosci wyplacenia sie wlasnie za to Twoje durne gadanie i Twoja durna "polityke" i zero obeznania sie w otoczeniu. BB

Decade 13-11-2008 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OldWerladyn (Post 2333714)
decade opracuj sprawny golddepositer ^^

Zrobilem na dworce razem z rozwalaniem tych patykow ale to bylo jeszcze jak gralem na nopvp. A teraz to nawet nie wiem czy mam.

Gonzo 13-11-2008 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 2333783)
no kurwa zaprzeczas sam sobie lol. niby nie mowisz ze przegramy, a pozwolisz ze zacytuje t oco napisales:

Było to, gdy mieliśmy ok. 80 ludzi w gildii. Byłem zbyt pewny siebie. Sprostowanie napisałem, że się tego nie spodziewałem.

Cytuj:

Co do wieku ludzi myslisz ze u nas graja same jakies 15 latki? No sorry najmlodszy w sieju ma 18 lat reszta tez jest kolo i ponad 20 wiec nie wiem o chuj Ci chodzi wiekszosc uczy sie studiuje lub pracuje i tez mamy swoje zycie prywatne nauke i prace.

Patrząc na to jak się zachowujecie (teksty na boacie "pizdo, szmato pomagasz SZWEDOM! zuo!!111oneone", czy chociażby "styl" Twojego posta) to na prawdę wnioskuję, że większość z Was ma max. 14 lat, albo jest przewrażliwiona na swoim punkcie. Innym przykładem jest brak możliwości komunikacji bez przekleństw i wyzwisk ;).

Cytuj:

W ogole masz tak pojebane zdanie ze to sei w glowie nie miesci.
Kupujesz postac mowisz ze chcesz grac normalnie zaraz po tym dochodzisz do wojny nie wiedzac za wiele o tym kto z kim walczyc znajac 2-3 ludzi nie majac czasu na gre jak to napisales...

Dołączyłem z innej rozkminy - miała dołączyć cała moja stara gildia Division za wyrzucanie kilku osób od nas z spawnów. A to, że mnie polecieli w ch**a i tylko ja dołączyłem, to już inna sprawa. Po prostu wiem komu zaufać, a komu nie.

Cytuj:

Edit:

Jak juz ktos napisal na forum .com
Nie masz mozliwosci wyplacenia sie wlasnie za to Twoje durne gadanie i Twoja durna "polityke" i zero obeznania sie w otoczeniu. BB

W takim wypadku po prostu nie wypłacę się. 8)

Mam jedno pytanie:

Jak Wam się wczoraj biegało za tawariszem Gosuge po Thais?

Eneris 13-11-2008 13:47

Gonzo.. umiesz liczyć licz na siebie.

rekinek 13-11-2008 14:07

Cytuj:

Było to, gdy mieliśmy ok. 80 ludzi w gildii. Byłem zbyt pewny siebie. Sprostowanie napisałem, że się tego nie spodziewałem.
Hahah 80 ludzi w tej gildi? no chyba w ogole nie wiesz co piszesz nigdy w tamtej gilid nie bylo 80 ludzi nawet 50 nie bylo ... i jak juz Ci napisalem wczesniej nie znasz swiata nei znasz ludzi a pchasz sei gdzie nie potrzeba

Cytuj:

Patrząc na to jak się zachowujecie (teksty na boacie "pizdo, szmato pomagasz SZWEDOM! zuo!!111oneone", czy chociażby "styl" Twojego posta) to na prawdę wnioskuję, że większość z Was ma max. 14 lat, albo jest przewrażliwiona na swoim punkcie. Innym przykładem jest brak możliwości komunikacji bez przekleństw i wyzwisk ;).

Daj mi screen z ludzmi ktorzy na mainach badz na znanych wszystkim noobach tak napisali ( chodzi o tych z wisegus ranga siejnik) bo chyba znowu sobie jakies glupoty ubzdurales. Co do mojego posta to tak nie bede do Ciebie pisal bez przeklenstw bo na to nei zaslugujesz jestes jak narazie jedyna osoba ktora mnie tak naprawde wpienila tutaj swoimi durnymi postami i na poczatku Cie zlewalem i nie odpisywlaem na Twoje durne teksty ale jakos juz nie moglem sie powstrzymac teraz. Zreszta niektore te przeklenstwa dodawaly poprostu mocy slow :D

Cytuj:

Dołączyłem z innej rozkminy - miała dołączyć cała moja stara gildia Division za wyrzucanie kilku osób od nas z spawnów. A to, że mnie polecieli w ch**a i tylko ja dołączyłem, to już inna sprawa. Po prostu wiem komu zaufać, a komu nie.

tutaj wkleje tekst enerisa "Gonzo.. umiesz liczyć licz na siebie. "
i ponowie znow "Nie znasz swiata ani ludzi a pchasz sei tam gdzie nie potrzeba"
iii tak mi sie wydaje ze wygladalo to tak ze wpisales na forum gildi division posta nastepnie napsiales na forum check guild boards i po jakies ja wiem 30 minutach odlaczyles od gildi wiec nie wiem czy tak aby wszyscy mieli dosjc chyba ze skontaktowales sie ze wszystkimi w tak krotkim czasie w inny sposob ^^

Cytuj:

W takim wypadku po prostu nie wypłacę się. 8)

Mam jedno pytanie:

Jak Wam się wczoraj biegało za tawariszem Gosuge po Thais?

Fajnie sie biegalo i gadalo tez sie spoko i nie tylko z nim biegalismy ale co za roznica jak narazie to nei my jesetmy na straconej pozyji gdzie musimy siedziec w pz.

Edit:
Udowodnij ze jestes kozak i tez tak pobiegaj z nami. ^^

rekinek 13-11-2008 14:20

a i jeszcze jedno z tego co widze to TY masz 17 lat ... lol

Gonzo 13-11-2008 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 2333897)
Hahah 80 ludzi w tej gildi? no chyba w ogole nie wiesz co piszesz nigdy w tamtej gilid nie bylo 80 ludzi nawet 50 nie bylo ... i jak juz Ci napisalem wczesniej nie znasz swiata nei znasz ludzi a pchasz sei gdzie nie potrzeba

Było ich sporo, no nieważne. :p

Cytuj:

Daj mi screen z ludzmi ktorzy na mainach badz na znanych wszystkim noobach tak napisali ( chodzi o tych z wisegus ranga siejnik) bo chyba znowu sobie jakies glupoty ubzdurales. Co do mojego posta to tak nie bede do Ciebie pisal bez przeklenstw bo na to nei zaslugujesz jestes jak narazie jedyna osoba ktora mnie tak naprawde wpienila tutaj swoimi durnymi postami i na poczatku Cie zlewalem i nie odpisywlaem na Twoje durne teksty ale jakos juz nie moglem sie powstrzymac teraz. Zreszta niektore te przeklenstwa dodawaly poprostu mocy slow :D

Muszę Ci coś udowadniać ss'ami? Sam znasz prawdę, a jak nie, to popytaj na Ventrilo tych, co polecieli wczoraj za Gosuge jak wbił piętnastkę w Thais - jeśli szczegółowo chcesz znać sytuację. Nie mówię tutaj o randze Siejnik, tylko o całej gildii (prócz Guardalion'a, który faktycznie w porządku się zachował po tym jak dołączyłem - bez bluzgów, powiedział co ma przeciwko mnie). Natomiast, jeśli uważasz, że przekleństwa dodają mocy słów to żal mi Ciebie.

Cytuj:

tutaj wkleje tekst enerisa "Gonzo.. umiesz liczyć licz na siebie. "
i ponowie znow "Nie znasz swiata ani ludzi a pchasz sei tam gdzie nie potrzeba"
iii tak mi sie wydaje ze wygladalo to tak ze wpisales na forum gildi division posta nastepnie napsiales na forum check guild boards i po jakies ja wiem 30 minutach odlaczyles od gildi wiec nie wiem czy tak aby wszyscy mieli dosjc chyba ze skontaktowales sie ze wszystkimi w tak krotkim czasie w inny sposob ^^

Tak się złożyło, że zdecydowana większość zdążyła do mnie napisać na MSN bądź GC.

Cytuj:

Edit:
Udowodnij ze jestes kozak i tez tak pobiegaj z nami. ^^

W najbliższym czasie postaram się trochę za Wami pobiegać.

Over n' out.

OldWerladyn 13-11-2008 16:13

@decade
weź poszukaj plax xD
@topic
nie czepiajcie się lat... może być 20latek który ma w bure time a 16latek który np zero, bo chodzi do good sql etc a 1lo w dobrych szkołach jest często ciężką sprawą...

btw. sam mam 16lat :P
btw2. od kogo jest necki/kentan/szantek?

Decade 13-11-2008 16:25

mam :PP Ale chce cos w zamian:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46.