![]() |
|
Pamietam ta akcje.. heh zeby 6 ;) Tam ich bylo z 20 a on tylko uciekal po Ankh up/down i gdy zobaczyl, ze minelo 15min to tylko utana vid utani hur i uciekl za Ankh, ofc zwial nie dal sie zabic :D
|
Jak ktos chetny i ma starsze wersje tibii i tibicam to moge wrzucic te i inne filmy. To bodajze wersja 7.8 czy 7.81. Zobaczcie moje zalozone tematy i tam sa wszystkie prawie filmy co hostowalem, ale niema filmow z Cavanesiego ;)
oucz jednak niemam juz na dysku, ale na tibicams zostaly ^^ |
Cytuj:
|
fakaj bobra dresie, sam jestes noob
|
Cytuj:
|
@Shaka
Dlaczego Royal Force jest free? Zaplacili Ci czy co? :p |
11:00 You lose 11 hitpoints due to an attack by Pan Doskonaly.
Ostatnie sekundy przed ss... doskonaly wychodzi z pz, walnal 1 hita i logout haha zal xD |
pozdrawiam silvere :)
http://img120.imageshack.us/img120/3312/120lvljt6.jpg |
Character Deaths
May 17 2008, 11:00:29 CEST Killed at Level 70 by Atropoz and by Vicorf gz shaka "misczu" pk |
Cytuj:
@Rekin Podaj nick albo... FEJK FEJK FEJK!111111111111111111 |
piotrek kosa to frend shaki monster kolo jakbys nie wiedzial to ja tez go probowalem ubic gz;]
kiedys go juz ubilem raz edit stary ss z pythery http://img140.imageshack.us/my.php?i...hoqeustoo4.png |
Hail Sphils:D
|
Cytuj:
wydawało mi się że to był kolega wizatlora czy jak tam mu ;d @Ambel Haha , jak by nie ss to byś CHYBA padł :P , jak by wszyscy z +1 dp jebneli sd naraz to byś padl xD |
lol specjalnie wyszlem bo myslalem ze olle walnie temu lemo sd to ja bym wy*****l grana i by padl ale coz nie pomyslal o tym;/
|
Padłem 1s przed ss, trochę żal, ale zabrakło potionów, 70 miałem i 3 min przed ssy mnie ściągnęli xD, 3 lvle down :@, mam nadzieję, że bohy nie spadły, ale i tak pierd*le tą grę, miałbyc pacc na wakacje do pk, ale teraz już nie bedzie :p
@Rekin Gz i pzdr ;) |
@doskonaly
Nie podniecaj sie, gdyby nie Shaka to ty byś spał. |
Hahah! Rekin newb na non-pvp haha
|
@rekin
A na jakim swiecie grasz?? bo ja tez mysle o non-pvp |
Cytuj:
|
Probowal ukryc nick ale cos mu niewyszlo heh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |