Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Czubek^^ 18-08-2008 23:47

Tyczka pęknęła

Wiatrak 21-08-2008 13:51

13:37 Theos Sunath [159]: wole zebys byl hunted

chlip :'( nikt mnie tu juz nie lubi nawet sie na mnie czaja jak zbieram pieniadze zeby zaplacic :( chlip :'( ~

zawialo groza :d pionki atakuja!

Boil 21-08-2008 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiatrak (Post 2237978)
13:37 Theos Sunath [159]: wole zebys byl hunted

chlip :'( nikt mnie tu juz nie lubi nawet sie na mnie czaja jak zbieram pieniadze zeby zaplacic :( chlip :'( ~

zawialo groza :d pionki atakuja!

I dobrze tobie napisal myslisz ze bedziesz sobie swobodnie biegal jak jestes hunted od nas? Jak ktos ciebie zacznie bic to jakies glupie texty " zawialo groza " jak bys chuj wie jakim graczem byl , wielki byly member LR . Odpowiedz masz kto tutaj jest naprawde pionkiem.

Fel'ixx 21-08-2008 15:47

wiatrak jest starym i szanowanym graczem, wlasciwie to byl bo nie gra, a jakies z dupy wziete clapki to pionki sa

Szefie :) 21-08-2008 15:54

Pionek = ktos kto niema nic do powiedzenia na servie.

Clapek taka osoba raczej nie jest :) Wiatrak obecnie tak

Smokuu 21-08-2008 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boil (Post 2238072)
I dobrze tobie napisal myslisz ze bedziesz sobie swobodnie biegal jak jestes hunted od nas? Jak ktos ciebie zacznie bic to jakies glupie texty " zawialo groza " jak bys chuj wie jakim graczem byl , wielki byly member LR . Odpowiedz masz kto tutaj jest naprawde pionkiem.

Oww o;; odezwał sie pro wie jaki gracz , ktory na opence ani jednego sdka sam nie strzelil tylko bot mu spamowal O,o

ty juz swoje pionkarstwo przeszedles co nie? i teraz bolec bedzie przez cale zycie.... wiec musisz pokazac jaki jestes mocny<ziew>

ojj ale placzesz, wypominasz kazdemu kto co ci zrobil, bylo sie pionem co nie? ;dddd

(boil <-- dziecko ktore bylo pionasem jakich malo i mysli ze jest kims! bo bot wygral za niego wojne! xddddddd)

edit. miewam przeczucie ze boil chce isc w strone aaty i nie przejsc gimnazjum because of tibia XD

Filush_ 21-08-2008 16:39

Clapek nie potrafi złożyć zdania, to jak ma niby mieć coś do powiedzenia ...

Kajkosz 21-08-2008 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2238197)
edit. miewam przeczucie ze boil chce isc w strone aaty i nie przejsc gimnazjum because of tibia XD

Ja nieraz miewam ze ty podstawowki nie ukonczyles;)

Boil 21-08-2008 17:38

Zgadzam sie z toba wkoncu przyznales ze przegraliscie wojne ;]

Fel'ixx 21-08-2008 18:33

wygral powiem jak nintoko "lol??????????????????????????????"

Faytah 21-08-2008 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 2238146)
Pionek = ktos kto niema nic do powiedzenia na servie.

Clapek taka osoba raczej nie jest :) Wiatrak obecnie tak

nawet bedac osoba ktora nie ma nic do powiedzenia na servie jest bardziej szanowany niz wiekszosc z tych ktorzy maja

Filush_ 21-08-2008 18:37

w koncu*

1234567890

Fel'ixx 21-08-2008 18:44

nalac piwa bobkowi, bo madrze prawi

Lafa 21-08-2008 18:48

to fayter sie zali bo nie dostal sie do zandje gildi bo w int splenia tylko jeden warunek nie ma rila xd

Wiatrak 21-08-2008 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boil (Post 2238072)

Ja sobie swobodnie nie biegam tylko sobie stoje kulturalnie w dp jak to na mnie przystalo i probuje spieniezyc to co mi zostalo z itemow, ale niektorzy mimo ze wczesniej sprawiali wrazenie normalnych najezdzaja na ludzi ktorzy staraja sie byc kulturalni dla wszystkich, ale widac ze skoro sie nawet na mnie czaicie to musi sie wam bardzo nudzic.

A ogolnie to chodzilo mi o to jak ludzie obrosli w piorka i jak im 'nie zalezy' mimo ze jeszcze pare tygodni wczesniej bardziej powazni gracze pisali zebym sie wyplacil bo i tak mi nie zalezy a bede mial wolnego chara(czyt. need kasy)

A co do 'wielkiego' gracza, mysle ze gdybym pogadal o tibii jej sekretach, ciekawostkach, mechanice z 90% Twojej gildii to mogliby mi co najwyzej piety powachac(nie radze). Bo nie wszystko obraca sie wokol tego kto ile wojen wygral(i w jaki sposob) zeby moc nazywac sie 'wielkim' graczem. Bo co niektorym z tego ze wygrali wojne skoro swoim zachowaniem wywoluja tylko smiech na twarzy ludzi ;).

Gidekab 21-08-2008 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boil (Post 2238302)
Zgadzam sie z toba wkoncu przyznales ze przegraliscie wojne ;]

Nawet jeżeli przegraliśmy to co z tego?? Prędzej czy później będzie kolejna wojna i ktoś zwróci się do nas o pomoc (tak jak to zrobił Luki sięgając po ekipę lamusa) ponieważ jakby nie patrząc stanowimy dużą silę a swoim pustym gadaniem ośmieszasz się tylko i napewno nie przysparzasz sobie przyjaciół a jedynie wrogów. zastanów sie zanim kolejny raz co napiszesz ponieważ brakuje cie trochę wyobraźni tak jak paru innym z interr (np. sandał).

Picinhoxs 21-08-2008 20:03

Wasze matki golą klatki heuhehehueheuehuhehuueh

vigetqq 21-08-2008 20:21

lejta sie bedzie minso

Boil 21-08-2008 20:32

@Gidekab

czlowieku kto bedzie chcial pomocy od takich charow na ktore jest po 3 kilo listow, utkneliscie w szambie to teraz w nim plywajcie ; ] A co do ekipy lamusa to zaden luki ich o nic nie prosil sami wybrali strone po ktorej stana wiec nie udawaj pana obeznanego. Co do przyjaciol to wiecej mi nie potrzebna i mam w pizdzie czy sobie przysparzam wrogow.

@Wiatrak

To jest serv pvp tutaj sie walczy wiec jezeli masz taki zasob wiedzy tibijskiej to zapraszam na non pvp tam mozesz sie nia podzielic ;]

Lafa 21-08-2008 20:37

huj wielki i dwie bombelki z was

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:58.