![]() |
|
Tyczka pęknęła
|
13:37 Theos Sunath [159]: wole zebys byl hunted
chlip :'( nikt mnie tu juz nie lubi nawet sie na mnie czaja jak zbieram pieniadze zeby zaplacic :( chlip :'( ~ zawialo groza :d pionki atakuja! |
Cytuj:
|
wiatrak jest starym i szanowanym graczem, wlasciwie to byl bo nie gra, a jakies z dupy wziete clapki to pionki sa
|
Pionek = ktos kto niema nic do powiedzenia na servie.
Clapek taka osoba raczej nie jest :) Wiatrak obecnie tak |
Cytuj:
ty juz swoje pionkarstwo przeszedles co nie? i teraz bolec bedzie przez cale zycie.... wiec musisz pokazac jaki jestes mocny<ziew> ojj ale placzesz, wypominasz kazdemu kto co ci zrobil, bylo sie pionem co nie? ;dddd (boil <-- dziecko ktore bylo pionasem jakich malo i mysli ze jest kims! bo bot wygral za niego wojne! xddddddd) edit. miewam przeczucie ze boil chce isc w strone aaty i nie przejsc gimnazjum because of tibia XD |
Clapek nie potrafi złożyć zdania, to jak ma niby mieć coś do powiedzenia ...
|
Cytuj:
|
Zgadzam sie z toba wkoncu przyznales ze przegraliscie wojne ;]
|
wygral powiem jak nintoko "lol??????????????????????????????"
|
Cytuj:
|
w koncu*
1234567890 |
nalac piwa bobkowi, bo madrze prawi
|
to fayter sie zali bo nie dostal sie do zandje gildi bo w int splenia tylko jeden warunek nie ma rila xd
|
Cytuj:
A ogolnie to chodzilo mi o to jak ludzie obrosli w piorka i jak im 'nie zalezy' mimo ze jeszcze pare tygodni wczesniej bardziej powazni gracze pisali zebym sie wyplacil bo i tak mi nie zalezy a bede mial wolnego chara(czyt. need kasy) A co do 'wielkiego' gracza, mysle ze gdybym pogadal o tibii jej sekretach, ciekawostkach, mechanice z 90% Twojej gildii to mogliby mi co najwyzej piety powachac(nie radze). Bo nie wszystko obraca sie wokol tego kto ile wojen wygral(i w jaki sposob) zeby moc nazywac sie 'wielkim' graczem. Bo co niektorym z tego ze wygrali wojne skoro swoim zachowaniem wywoluja tylko smiech na twarzy ludzi ;). |
Cytuj:
|
Wasze matki golą klatki heuhehehueheuehuhehuueh
|
lejta sie bedzie minso
|
@Gidekab
czlowieku kto bedzie chcial pomocy od takich charow na ktore jest po 3 kilo listow, utkneliscie w szambie to teraz w nim plywajcie ; ] A co do ekipy lamusa to zaden luki ich o nic nie prosil sami wybrali strone po ktorej stana wiec nie udawaj pana obeznanego. Co do przyjaciol to wiecej mi nie potrzebna i mam w pizdzie czy sobie przysparzam wrogow. @Wiatrak To jest serv pvp tutaj sie walczy wiec jezeli masz taki zasob wiedzy tibijskiej to zapraszam na non pvp tam mozesz sie nia podzielic ;] |
huj wielki i dwie bombelki z was
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:58. |
|