Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

eldar 04-11-2009 23:12

szalona sowa to noob

Beda 04-11-2009 23:14

I tak was lubię ;****************

00_Dla_W11 04-11-2009 23:27

@Beda

:***

LadyCipuszka 04-11-2009 23:28

Kto bedzie? I gdzie? Też tam chce być, powiedzcie plsss

Smoq_Xanosta 04-11-2009 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Omega6000 (Post 2680429)
Na poczatku zaczne od tego, ze zarejestrowalem sie tu tylko po to, by wyjasnic pewna sprawe. Po tym sie odrazu wyloguje i juz nie bede tu pisal, bez wzgledu na to czy ktos mi uwierzy czy nie, bez wzgledu na to co napiszecie.

Gildia Wanted istotnie ma zakaz uzywania botow od swojego lidera Urbexxa i faktycznie nie botuja, z bardzo prostej przyczyny: niedlugo po update (gdzie wchodzi mozliwosc transferowania swoich postaci) na Furore wbijaja szwedzi z roznych swiatow (o czym pewnie zreszta wiecie, albo i nie), miedzy innymi z Obsidii. Wlasciwie to przejdzie tam wiekszosc gidlii Niklas Soderlund, by pomoc rodakom odbic Furore z polskich (naszych) rak. Dlatego tez ich lider - Skulterpa ba Ulpa - zawarl umowe z Wanted, ze Obsidia Team przejdzie na Furora wziasc udzial w tamtejszej wojnie, a w tym czasie Wanted przeniesie sie na Obsidie, by tam pilnowac im servera (kilka memberow NS tez zostanie, w tym Ulpa przez jakis czas, poniewaz ma final warninga). Na Obsidii opozycja nie jest taka slaba, jak sie powrzechnie wydaje, i gdyby 3/4 NS opuscilo server, to napewno by im sie udalo go podbic. Dlatego Wanted bedzie tam siedzialo i z czescia NS kontolowalo sytuacje (i oczywiscie expilo, by za szesc miesiecy powrocic na Azure i sprobowac odbic ja z rak gildi Nephilims. Oczywiscie kazdy transfer (zarowno NS na Furore, jak i Wanted na Obsidie) bedzie sponsorowany przez pewnego bogatego Szweda (ktorego nicka nie musicie znac), ktory ma podobno irl naprawde sporo hajsu, dlatego tez nie bedzie problemem z zadnym transferem w ramach umowy (kazdy supporter Wanted, ktory bedzie chcial, tez bedzie mial to zasponsorowane, oczywiscie jesli to zaakceptuje ich lider Urbexx).
I dlatego wlasnie, botowanie jest zabronione przez Wanted, poniewaz jak wiecie, nie bedzie mozna prznosic kont z final warningiem. Z tego co mi wiadomo, to w Wanted nie ma zawiele takich osob, wiec raczej wiekszosc z nich sie faktycznie przeniesie, a ci co nie moga, beda pomagali sharowac im tam chary.
Wiec to chyba smutna dla was wiadomoc, wojna na Azurze powoli zmierza do konca, a wraca dopiero za jakies 6-8 miesiecy (powrotne transfery tez beda oplacone przez ww Szweda).

Pozdrowienia z Furory.

haha ziomek napisz ksiazke, bo widze ze znalazl nam sie polski andersen. hahahaha

Yours,
Smoq

twistoff 04-11-2009 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szalona_Sowa (Post 2680310)
Następny kurwa profesor się znalazł. I uwierz mi, że towrzystwo Spirit-of-bicho pasuje mi dużo bardziej, niż twoje. On przynajmniej nie zabiera głosu dopiero, jak ktoś, do kogo musisz sie pucować, jest obiektem ataków na forum. Wtedy włącza ci się konan, i piszesz swoje przezajebiste mądrości. NA POTĘGĘ POSĘPNEGO CZEREPU!

stary nawet nie wiem o co ci chodziło w tym poscie wiec sorry ale ci na niego nie moge odpowiedziec ;s
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2680362)
@Pussy
Szczerze mówiąc, jeśli pamiętasz zlot, walczysz od dawna a boisz się nawet podpisać prawdziwym nickiem, to szkoda o czymkolwiek z Tobą gadać. Dlatego może Cię to zasmuci (mniejsza publiczność), może ucieszy, ale nie mam zamiaru więcej gadać z Pussywizakiem.

BTW. Jeśli tak bardzo dbasz o rodzimy język polski to popraw "zkundlenia" na "skundlenia". Nawet poster na forum Ci podkreśli pierwszą formę.

@Twistoff jak chcesz bronić Pussiego to powtórz polski, bo on to faktycznie chociaż jakąś składnię zachowuje.

Co do zjazdu to nie odpiszesz pussiemu,bo nawet bys nie wiedział co mu odpisac hahah wstyd jak chuj.Nie trzeba bylo byc na zlocie,zeby sie dowiedziec jak cie draz zgnebil :( Ponoc akurat Urb cie bronil, bo bys dzis bez kucyczka latał.Ty niewdzieczny..Co do mojej pisowni-to nie ja się czepiam.Szalona Sowa twierdzi ze jak ktos pisze na moim poziomie to juz jest geniuszem ;] Ja wcale tak o sobie nie sadze,tak samo pussy tak o sobie nie sadzi,i o tym pisał no ale jak widać tego nie zczaiłeś

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho (Post 2680413)
s*******aj lamusie nie uzywaj mojego nicku w swoich szmacianych postach bo jestes zbyt smarkaty zeby wogole wspomniec o takim miszczu jak o mnie. poza tym ja mowie co mysle i nie boje sie kogos obrazic wiedziac ze mam racje i nie musze udawac jakiegos doktora jezyka polskiego zeby pokazac jaki jestem madry.

O stary chyba musisz zmienic majty bo sie zesrales z tych emocji ;s

Nuriel 05-11-2009 00:08

A co miałem mu odpisać? Kto był, ten wie, chociaż mało kto zna całą prawdę. Nigdy nie najeżdżałem Urbana, więc mi tu nie wyjeżdżaj z takimi rzeczami.

Czy moja sprawa została już wyjaśniona czy jeszcze ktoś czegoś nie wie i nie może zasnąć? :]

Kiniol 05-11-2009 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2680049)
CHCE

Lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu.
Cytuj:

BYC

Gdzie diabel nie moze, tam babe posle.
Cytuj:

TEZ

Lepszy rydz niz nic
Cytuj:

TAK

Myslal indyk o niedzieli, a w sobote lep mu scieli
Cytuj:

FAJNY

Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
Cytuj:

JAK

Przyslowia madroscia narodu!
Cytuj:

WY

ok?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szalona_Sowa (Post 2680049)
Wtedy włącza ci się konan...NA POTĘGĘ POSĘPNEGO CZEREPU!

Nie mniej wazny ,lecz rowniez ciekawy:o

I tyle mam do powiedzenia na ten temat.

PussyWizak 05-11-2009 00:21

@Limehit

http://i169.photobucket.com/albums/u...mments/WTF.jpg

Ciri the Witcher 05-11-2009 01:23

Podajcie mi namiary na waszych dealerow, musze miec to co wy!

Zutersky 05-11-2009 07:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Omega6000 (Post 2680429)
Na poczatku zaczne od tego, ze zarejestrowalem sie tu tylko po to, by wyjasnic pewna sprawe. Po tym sie odrazu wyloguje i juz nie bede tu pisal, bez wzgledu na to czy ktos mi uwierzy czy nie, bez wzgledu na to co napiszecie.

Gildia Wanted istotnie ma zakaz uzywania botow od swojego lidera Urbexxa i faktycznie nie botuja, z bardzo prostej przyczyny: niedlugo po update (gdzie wchodzi mozliwosc transferowania swoich postaci) na Furore wbijaja szwedzi z roznych swiatow (o czym pewnie zreszta wiecie, albo i nie), miedzy innymi z Obsidii. Wlasciwie to przejdzie tam wiekszosc gidlii Niklas Soderlund, by pomoc rodakom odbic Furore z polskich (naszych) rak. Dlatego tez ich lider - Skulterpa ba Ulpa - zawarl umowe z Wanted, ze Obsidia Team przejdzie na Furora wziasc udzial w tamtejszej wojnie, a w tym czasie Wanted przeniesie sie na Obsidie, by tam pilnowac im servera (kilka memberow NS tez zostanie, w tym Ulpa przez jakis czas, poniewaz ma final warninga). Na Obsidii opozycja nie jest taka slaba, jak sie powrzechnie wydaje, i gdyby 3/4 NS opuscilo server, to napewno by im sie udalo go podbic. Dlatego Wanted bedzie tam siedzialo i z czescia NS kontolowalo sytuacje (i oczywiscie expilo, by za szesc miesiecy powrocic na Azure i sprobowac odbic ja z rak gildi Nephilims. Oczywiscie kazdy transfer (zarowno NS na Furore, jak i Wanted na Obsidie) bedzie sponsorowany przez pewnego bogatego Szweda (ktorego nicka nie musicie znac), ktory ma podobno irl naprawde sporo hajsu, dlatego tez nie bedzie problemem z zadnym transferem w ramach umowy (kazdy supporter Wanted, ktory bedzie chcial, tez bedzie mial to zasponsorowane, oczywiscie jesli to zaakceptuje ich lider Urbexx).
I dlatego wlasnie, botowanie jest zabronione przez Wanted, poniewaz jak wiecie, nie bedzie mozna prznosic kont z final warningiem. Z tego co mi wiadomo, to w Wanted nie ma zawiele takich osob, wiec raczej wiekszosc z nich sie faktycznie przeniesie, a ci co nie moga, beda pomagali sharowac im tam chary.
Wiec to chyba smutna dla was wiadomoc, wojna na Azurze powoli zmierza do konca, a wraca dopiero za jakies 6-8 miesiecy (powrotne transfery tez beda oplacone przez ww Szweda).

Pozdrowienia z Furory.

to nam podroz na obsidie oplaci jeszcze bogatszy hiszpan :D:D

spirit-of-bicho 05-11-2009 08:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2680466)

O stary chyba musisz zmienic majty bo sie zesrales z tych emocji ;s

chyba cos powiedzialem złamasie

tajemniczy111 05-11-2009 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zutersky (Post 2680527)
to nam podroz na obsidie oplaci jeszcze bogatszy hiszpan :D:D

Pieniądze szczescia nie daja :(
Fajnie, ale kolejne lata spedzone przed monitorem i ogladanie trzepakow na redtube.
Btw. Jak tam panowie dzien bez Tibji ?

@Michau
Fajne texty
:*

LadyCipuszka 05-11-2009 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol
Myslal indyk o niedzieli, a w sobote lep mu scieli

Lep? Jaki lep? Na muchy? Czy na indyki? 8o

Urbann 05-11-2009 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LadyCipuszka (Post 2680677)

na cipuszki 8o8o8o8o8o8o B)X(:baby:;(:cup::]:)HEEEEEEEEEEEEEEEEEH

SzybkaKakaSzaka 05-11-2009 21:16

Kurwa panowie wbijac na AUREA!!!!!!! :] szykuje sie mega wojna :D

ejgej 05-11-2009 22:26

ale tu cichoooo

Siwuszka 05-11-2009 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LadyCipuszka (Post 2680677)

Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.

WesoL1992 05-11-2009 23:10

To wanted odchodzi z azury.?? To bedzie strasznie nudno ;/

Ciri the Witcher 05-11-2009 23:29

We hope to be back online by 02:00 CET.

No to na dzisiaj pograne :P.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41.