![]() |
|
Poczekamy, zobaczymy. Szkoda ze sie czepiacie wszystkich tylko na siebie nie patrzycie a sami udzialu w tej wojnie nie bierzecie
|
@ heheheczki. i hartkorr
pokażcie waszego ogara pvp? ;> @ topic Dark Hunter~ gz ^^' Sellasz shielda czy dla siebie? |
Co ma pokazywanie pvp do tego co piszemy ?
|
Cytuj:
na prawdę, trudno się domyśleć. ;< wee, sie nie odzywaj jak nie masz po co. ;s próbujesz sie pokazać a i tak Ci to nie wychodzi. |
ee zoombo daj 100% pewności ze weźmiesz w tym udział do samego końca XD
|
Cytuj:
|
To co kleczaj chcesz powiedziec ze chochy was nie lubia xD? Przeciez tydzien temu byliscie zajebiscie zgranymi gildiami , ktore sobie pomagaly ,,,,, :( Pisalem juz ze chochy was ojebia predzej czy pozniej , to mnie wysmialiscie.:D
|
Cytuj:
Cos z dzisiaj. Nie wiem jaki to lvl, ale spadl na hita po zejsciu na dol ;X http://img340.imageshack.us/img340/9...isschicius.jpg |
Cytuj:
u was 30~ osób na vencie którzy się znają i ogarniają a tam 50~ osób z różnych krajów którzy nie ogarną. Racja ;P sądzę że moje poprzednie pytanie było głupie xD |
@kleczaj
125 ed ^^ |
|
|
hhhhhhhhhhhhhhhuyyyyyyyyyyyyy
|
No No widze wkońcu jakis konkret na tej refugi :>
Będzie niezły kabaret z tej wojny ale powodzenia dla was :P |
Jeszcze jak by to byl on ...
|
@Squll
nie masz pojęcia o sytuacji na refugii, a tym bardziej o tibii więc sie nie wypowiadaj, jak nie wiesz :) |
pojecie o sytuacji na refugi mam wiekrze od ciebie gram tam od początku wiec jestes zamalutki dla mnie
|
Cytuj:
ps nie edytuj to nic ci nie da ;] |
mówiłem do Squll :)
|
śmieszny jesteś naprawde żal najwięcej widze masz to powiedzenia
5 dla ciebie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |
|