Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

Erverse 23-04-2011 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VarianWrynn (Post 2807497)
Czy wy tez nie cierpicie grac przeciwko czempowi ktorym wy gracie? Mnie to wkurza, szczególnie jesli mnie owni haha.

Jak widzę malza to się go boję.

Akali imo only ap, rushujesz sheena i pocisk na czahie. Tylko nie wolno zapominać o uzywaniu kółka ZAWSZE. 2 m-ce temu grałem akali i się dziwiłem czemu tak ssam, gram teraz nigdy nie zapominając o odpowiednim użyciu kółka i można czynić cuda.

robek 23-04-2011 22:17

Co myslicie o nerfie ryza w srode? imo jak najbardziej zasluzony ;p

Btw. wszystkie normale dzis przegralem, z +48 spadlem na +32 w/l ratio, trafiam co gre na jakies zera, leaverow (w przeciwnym teamie gra zawsze 5 osob lub ogarniajaca le blanc, przy czym u mnie blanc z 0/5) , teraz koles byl afk przez 20 min, bo "sorry i have a life", drugi wyszedl a pozniej dziwic sie skad wychodza staty rzedu 0/5. Nawet wyfarmilem mf na 444 farmy, rekordzik, oczywiscie to nie pomoglo, bo mielismy noob team - do samego late carrowalem, ale co z tego, mumia miala 300 armora i 70 magic resow. I po angielsku nie rozmawiala. Ide sobie tez jungle masterem na ganka, wbijam z alpha strike a koles stoi, doslownie. Sam mi pisal zebym przyszedl, a pozniej "WTF NOOB YI". N/c. No i przy okazji gralem vs cait&sion, niepokonany lane, doslownie. Co z tego, ze early zazwyczaj farmie, ogarniam, skoro inny lane ma 2/10, turret spushowany a pozniej flame na mnie, bo nie ogarniam vs nafeedowani przeciwnicy.

rentonB 23-04-2011 23:15

A to bedzie nerf ryza? Bo ja wiem tylko o Remake Alistar w tym patchu.

Pepeszka. 24-04-2011 00:23

Macie jakąś technike na Swaina? To jest najbardziej w*****ająca postać w Lolu dla mnie, na midzie robił ze mną co chciał gdy gałem Anivią i teraz gdy gram Akali, cały czas full hp ma z tą regeneracją..

Gangrel 24-04-2011 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepeszka. (Post 2807511)
Macie jakąś technike na Swaina? To jest najbardziej w*****ająca postać w Lolu dla mnie, na midzie robił ze mną co chciał gdy gałem Anivią i teraz gdy gram Akali, cały czas full hp ma z tą regeneracją..

Zajrzyj do porad, pewnie nie przez przypadek napisali że Swain jest swietny 1 vs 1...a skoro tak, to odpowiedz nasuwa sie sama.

_WrD_ 24-04-2011 01:15

Cytuj:

Wtb ignite. Naprawdę, na samoleczące się postacie jak Vlad, Mundo czy właśnie Swain, ten spell działa bardzo dobrze. Albo Executioner's Calling jak grasz dpsem.

Vasth 24-04-2011 01:17

Cytuj:

Fiddlestickiem cisne go jak chce (zreszta kazdego nim sie cisne xd)
Swain skoro ma duza regeneracje to napewno dobry bedzie executioner albo ignite. Wiecej raczej nie trzeba.

Pepeszka. 24-04-2011 01:54

Gram Akali obecnie więc Executioner odpada (o ile dobrze pamiętam) bo ide pod AP

Erverse 24-04-2011 09:51

Em... przewiduj jego ruchy i staraj się trafiać kulką z dalszej odległości. Masz większy zasięg niż jego snare, a jak podejdzie na tyle blisko, żeby tego snare zarzucic to powinieneś go bezproblemowo trafić. Co do akali na midzie... dostajesz snare więc to on wtedy wychodzi z ofensywą. Podczas snare rzucasz kółko i podjazd na niego - bijesz całe combo + to co ci tam wejdzie, to samo kiedy wysra się z drugiego snare - tym razem dajesz ignite i nie przeżyje tego. On rzucając snare, po którym więcej Ci nie zrobi (bo masz kółko) staje się bezbronny i albo zacznie spieprzać pod turret a więc będzie bał się podejść bliżej, albo zacznie uciekać w stronę creepów aby się podleczyć z ulti(tak, niektórzy tak robią ;d) więc wtedy masz go jak na tacy. Jak złożysz przynajmniej sheena powinieneś go cisnąć bezproblemowo, wcześniej sobie po prostu farm.

Yoh Asakura 24-04-2011 11:22

Zapamiętaj, że Swain jest jak Mordekaiser. Jeżeli walczysz z nim obok swoich creepów, przegrałeś.

robek 24-04-2011 12:01

http://img801.imageshack.us/img801/6772/asdsaddas.png

Czemu ta gra jest taka glupia, jak na czacie pisze yi padl 2x na golemie, fail jungle, nic nie zgankowal, sfeedowal veigara i oczywiscie flame na nas. 3x mielismy barona, oni nie mieli ani razu, mimo tego i tak nic nie zdolalismy zrobic. Pozwalalem ezowi farmic, chlopakowi za bardzo nie wychodzilo, gralem jak mozna, ale co z tego - yi sie wbijal na 3 z alpha strike i bil veigara, za chwile dostal 2 baniaki i spadal. Kocham to <3

Maldoryz 24-04-2011 12:27

wg mnie Xin i tak byl juz lekko za dobry, no ale... :D

Yoh Asakura 24-04-2011 12:43

A czego ty się spodziewasz na elo 1100?

Knight Patryk 24-04-2011 14:43

Najbardziej mnie urazil +2 sec cd na E -2 duration na E i R.Dobrze ze dali cos xinowi znow:P
Jaki nerf ryzy?Alistarem tez czasem pogrywam i najbardziej cieszy mnie zwiekszenie MS'a:D

Pepeszka. 24-04-2011 15:01

A Branda nie znerfili, a tyle osób płakało :P

_WrD_ 24-04-2011 15:43

Lol, nerf Branda? Z jakiej d**y? Może dmg ma duży, ale składa się baardzo szybko. Grałem przeciw niemu Karmą na midzie - 1st blood i 4/0. A dobrze grał, bo trafiał mnie bardzo często, combo ładnie mu wchodziły, nafeedował się na innych, ale i tak wygraliśmy. Dwie gry pod rząd Karmą z 0 deadów. Pro.

Rybzor 24-04-2011 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2807541)
Lol, nerf Branda? Z jakiej d**y? Może dmg ma duży, ale składa się baardzo szybko. Grałem przeciw niemu Karmą na midzie - 1st blood i 4/0. A dobrze grał, bo trafiał mnie bardzo często, combo ładnie mu wchodziły, nafeedował się na innych, ale i tak wygraliśmy. Dwie gry pod rząd Karmą z 0 deadów. Pro.

WrD ostatnio twoje posty mi coraz bardziej przypominają posty joha : DDDD

Me pro every1 else l2p lolololol1111!! u dont know nothing about this game

@downtoArgen
Ta, ty też : p

robek 24-04-2011 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2807531)
A czego ty się spodziewasz na elo 1100?

Wiesz joh, na poczatku mialem to ponad 1400 i bylo jeszcze gorzej, uwierz mi.

Argen 24-04-2011 17:36

@ryba

Podwójne zaprzeczenie ssie : p

Erverse 24-04-2011 23:17

Właśnie w enemy teamie trafił mi się chogath z 13 winami i 11 lvlem.

??????????????????????????

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35.