![]() |
Pall VS Dragon
Witam!
Mam pytanie. Czy na takich statach: 18 lvl, 5 mlvl, skille 48/32 :baby: uwalę draga? Jeżeli będę to przy kazo te pojedynczy. Moje eq: Crown Helmet Belted Cape Blue Legs Platinum Amulet/Dragon Necklace Dragon Shield Crossbow/Bow/Spear Boots of Haste/Leather Boots Manasy, wszelkie Field'y oraz LMM PS: Mam FACC EDIT: Dzięki, wbije ~25 i spróbuję |
Z waste, ale dasz radę
|
Cytuj:
No i poza tym te skille;p |
Czy 32 lvl Master Sorcerer z 32 Mlvl da rade z summonami na Tarpit Tomb -3?
Myślę że np. takiego wampira solo bez problemow zabiję, ale boję się wpadnięcia na większy resp |
Czy 20 paladyn eq plate legi , crown helmet , k armor , bohy , guardian shield pokonam cyklopa ?? aha i jeszcze co mam zabrac itp. jaka bron ;p Z gory thx
|
@2up
Dasz radę, ale jak sam napisaleś uważaj na większe kupki potworków. @up Spokojnie dasz radę, weź hunting speary. |
Na jakich potworach Sorcerer 20 lvl (eq Plate Armor, Plate Legs, Crown Helmet, Dwarven Shield, Wand of Decay) będzie w miarę szybko expił?
Proszę o odpowiedź ;) |
Czy knightem 28 lvl skille 54/52 z qe: Wyvern sword, dragon shield, k armor, p legs zdołam solowac DS-a ?
|
wątpie na dsa lepiej miec po 65 :P
|
ds-y ci odradzam, za duzo bija, pozatym masz za male skile i lvl zeby na nich expic, idz na horned fox tower bic minosy
|
Witam. Znudziłam mi się gra palem i na początku wakacji założyłem knighta. Chciałbym wiedzieć od którego lvl mogę zacząć expić na hellgate. (mam skille 70/70)
|
mam skile 75/72 43lvl czy moge juz na dragon lord????:baby: aha jestem knight
|
mam 23 palla skile 56/35
czy dam rade dragowi? czy lepiej zaczekac i poprawic skille? |
Jak jestes dosc ogarniety to pokonasz, ale jezeli to np. Twoja pierwsza postac i nie jestes ograny to poczekaj. Bez ogaru drag Cie wezmie na prawie jedno combo a jak ogarniasz to wez ze 2 bp healthow i probuj :)
|
Cytuj:
|
postawmy sprawe rzeczowo:
jak chce expic na dragach ktory powinienem lv miec i jakie skille? |
Profesja? - knight czy pall...
|
Cytuj:
Knightem z waste z 45 lvl 70 skill a bez waste z 60 lvl 75 skill. |
Od którego lvl polecacie sorcowi expić na dlach?
|
Bicie na utamie na niższych lvlach jest całkowicie nieopłacalne. A by bić bez, 70+ przy dobrych wiatrach, inaczej lecisz na półtora wave'a. Wracaj na Ancienty :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |