![]() |
|
Cytuj:
@Mrok Widzisz, DoF ma zawsze powod aby kogos zabic.. poprostu staneles im na drodze, a to zly wanted tylko zabija bezbronnych !! A Fu WAnted |
Cytuj:
Pozdrawiam Jacek |
@Cors Ent.
Widzisz tak się składa,że nie byłem w żadnej gildi,nie jestem i raczej jak narazie nie będe.Wogóle staram sie mieć jak najmniej styczności z ludzmi od DoF czy Wanted.Itemy sprzedaje noob charem.I nie wkręcaj mi,że byłem w Wanted akademy czy w NR bo gorzej mi ubnizyc nie mogłes.A Tegax i nowych członków DoF ma we krwi Pekowanie:evul: :evul: :evul: |
@Mrok
wiec podaj swoj nick jaki masz w tibia to zalatwimy sprawe indywiualne sprawy zalatwiane sa indywidualnie - koniec pa jesli miales tego typu problem to pisz do Dof i wewnetrznie rozstrzygniemy problem tego ktory probowal cie zabusowac a nie takie bez konkretow, bez podania name ani sytuacji - bez niczego wywalasz " a dof be bo tegax be bo mnie abusowal be " @tajemniczy taaaaak oni nie abusuja oni tylko jak padna albo na runki nie maja to wyciagaja rece po gildiowa kase ktora drazharm dla nich sciagnie. paradoks? draza udział w tym nazwał bym kradzieza kasy ich idział paserstwem wedle Polskiego prawa - oba sa karalne |
Cytuj:
Cytuj:
|
Żal komentować. Każdy z Azury wie, co się dzieje na tym serwerze. Najśmieszniejsze jest to, że kolega z Pacery kiedy usłyszał, że gram na Azurze wyśmiał mnie po czym dodał:
"Azura?! Przecież tam się grać nie da!" Taka jest smutna rzeczywistość. Coraz częściej przekonujemy się, że Wanted robi PA, że jest złe, okrutne itd. Dobrze. Druga strona - DoF - możliwe też święta nie jest, niektórzy twierdzą że to właśnie Defendersi są gorsi. Nie wiem, jak jest naprawdę... Kto tu zawinił? Czy Drazharm, który przyjął do gildii Power Abuserów? A może Gammbler, Lord sensej, Xhue którzy praktykują abusing? Może jest to wina DoF, że przyjmuje osoby które opuściły Wanted bądź zostały wywalone? Gammbler, miałeś powód do bicia Gwalke... Ale Ak mówi, że gdy spytał o POWÓD, sensej odpowiedział że chodzi o EQ... Taki jest wasz powód? W takim razie ja na kilka miesięcy wstrzymam się z kupowaniem jakiejkolwiek rzeczy - jeszcze przez przypadek wspomogę kogoś kto bezczelnie zabrał komuś coś na co ten ktoś zbierał pewnie kilka tygodni. Eh rozpisałam się, trochę głupot :D EDIT: @ sir kiks Igragorn pekuje :P tak samo jak Qazo (przykład: Dark Cathedra, Tomby na Ankh) |
Cytuj:
Pozdrawiam Jacek |
A co to juz pkowac nie mozna ?? Moim zdaniem pkowanie jest czescia tej gry, a nie tylko zalenie sie na forum:
" eh.. on mnie zabil,pojde do DoF i im pokaze, o !" Ja tez gralem w ciezkich czasach, przypomnij sobie Cors jak dwa razy sciagales ze mnie Crown armor i co lecialem sie skarzyc na forum ? Powiedzialem sobie, ze kiedys sie zemszcze i Cie zabije,moze mi sie to uda a moze nie. @Cors No to niezle sie na abusowali jak Draz tylko z tego im kase wyklada, a ja myslalem ze wiekszosc z tej kasy co draz daje to jest z wyplacanie sie szwedow i innych polakow, ale mozliwie ze jestem w bledzie |
Cytuj:
|
@Kiks nauczy sie edytowac posty :P plx. Zrob to dla mnie. XD
Eh, dzisiaj stala sie dziwna rzecz. Padl neutralny hufo, a jutro zapewne padnie neutralny Melon czy tez Maly Wielki Czlowiek.... Paranoja. Pozatym Drazito nie mial dzisiaj dobrego lootu z PA. Poszedl robic PA na ludziach expiacych na hydrach. XD Znalazl sie tam moj kumpel, ktorego strapowal i kazal dawac bohy XD, a ze moj kumpel do glupich nie nalezy, i nosi przy sobie na wszelki wypadek leather bootsy :P dal mu je. Bueheheh. Trudno jest sie domyslic ze 46lvl zasowa jak 66? Bez utani~? XD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nabijam posty dla tematu a ty jeszcze narzekasz ;)
|
@raul
melona moze nie bedzie chcial zabijac urban ale psiarnia zawsze sie slucha najwiekszego psa :P Drazol go ujebie ;P |
Cytuj:
Wiesz, ja też jestem nowym członkiem, a jakoś przez tyle miesięcy co byłem w Wanted to raczej przeciwstawiałem sie PA i PK, i jak skończyłem? W Dofie. Więc nie pier*** mi tu farmazonów o PKowaniu, bo ch*** wiesz i ch*** się znasz, nawet boisz się podać swojego nicka na Azurze co świadczy tylko o tym jakim cieciem jesteś. |
Wypowiedz kiksa z rozmowy z Zebro azura z no remorse:
00:16 Sir kiks [86]: Dof lache zawsze mogl XD Z tego co pamietam to draz lizal dupe dofowi w poznaniu na zlocie w ubieglym roku, zeby go nie wykopywali czy tam nie brali udzialu w wojnie... nie pamietam dokladnie i prosze o sprostowanie :P. Jak narazie to Wanted lache moze zrobic dofowi... :P Ahh.... Gz Sathan za ucieczke z ich "trapa" XD hueheuehue. |
@up
Jak juz wklejasz cos, to wklej cala rozmowe a nie jedna tresc wyrwana z kontekstu. Edit a po drugie Zebro azura nie jest z No remorse, nie myl czasow przeszlym z terazniejszym. |
Heh tak przeczytalem forum i powiem wam szczeze kazdy ma racje bo ani Dof ani Wanted niesa swiete...a co do Draza i zjazdu niezebym go bronil ale ok lizal moze dupe sam osobiscie niewiem, ale bylo minelo, teraz jest wojna Wanted vs DoF i to nas interesuje najbardziej....a coz mialo niebyc PA a jest jednak...a co do ubijania 20+ do 50+ jest takowe i najwieksza aktywnoscw tym widze ukazuje Wanted........bywa i tak w zyciu:p :p :p :p :p
|
@ do calego wanted i calego dof
jak macie wojne to plz lejcie sie miedzy soba a nie zabijajcie nie winnych :P to taka moja mala prosba :P @zeus1985 cos ci powiem wiesz dlaczego ludzie sprzedaja itemy noob charami?? ja ci powiem by na przyklad taki ty nie podlecial i powiedzial zebym ci sprzedal taniej bo inaczej hunted :P a jak tak bys powiedzial do noob chara to bym cie wysmial i bys mnie mogl huncic do konca twego zycia a ja na to bym SRAL:P a i jeszcze jedno:P wiesz czemu niektozi nie podaja nickow ?? bo sie boja ze jak cos napisza nie tak na forum bys pozniej ich nie dedal w tibi :P pozdr |
Cytuj:
Nie umisz się zachować nawet na forum?.Grzecznie nie umisz coś napisać?.Przed kim chcesz pokazac jaki jestes mądry?. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |
|