Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
(Post 1208639)
Czyli niby jedynym rozwiązaniem jest wywalenie Mentora ? nie powiedizałbym według mnie należy go po prostu zmienic x]
|
Ja nie mówie, żeby go wywalić... Ale niech mu ktoś przemówi do rozsądku, że to tak brzydko robić ludzi w balona. Jeśli chce pokazać, że ET potrafi rządzić Obsidią lepiej niż NG to niech to zacznie pokazywać na swoim przykładnie - no bo przecież gdyby tam było 25 Mentorów, to wątpie czy ET byłaby lepsza od NG.
Moim zdaniem Mentor, to zapewne dobry człowiek, tylko, że ktoś go musi oduczyć złych manier.
Bo co do hunta Milivojac'a. Znam tego Bośniaka już jakiś czas i wątpie żeby dostał go za coś konkretnego rodzaju Pk, Pa, Insulted czy coś podobnego.
Swojego czasu, noob charem zabiłem przez przypadek człowieka który także był jego kumplem. Mili przyleciał do mnie ( oczywiście nie wiedział, że to ja ) i zaczął mnie bić. Kiedy powiedziałem, że mu wszystko wyjaśnie przestał i cierpliwie słuchał przez 10 minut moich wypocin po angielsku. Po czym doszedł do wniosku, że miałem prawo go ubić i przeprosił za atak którego jak sam przyznał nie powinno być. Czy widzieliście kiedykolwiek żeby 85 ek, któremu ktoś zabił dobrego kumpla ( porównajcie z Pephym), przeprosił 20 lvl za atak ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Urgothiri
(Post 1208964)
a z tego co widze to z ng powoli nietrzeba walczyc
Milivojac Jan 19 2007, 10:26:10 CET Died at Level 87 by a ghoul
oby tego wiecej bylo ale najlepiej tak pare dla Mannowa ;)
|
A no kickneło go ;/
|