![]() |
|
Goku'chan
cos ci sie popadalo:( chcesz troche mojego expa?? (niewiele ale moze przynajmniej odrobisz troszke po tych paru deadach :( )[/quote] HAuuahauhauhauahhua Name: Master Agroki Dec 22 2005, 22:09:13 CET Killed at Level 30 by a slime Dec 20 2005, 14:51:08 CET Killed at Level 30 by a hunter Dec 18 2005, 20:47:38 CET Killed at Level 31 by Dixtra Name: Dragon Guzi Dec 22 2005, 14:14:03 CET Killed at Level 24 by a hunter Dec 20 2005, 12:41:25 CET Killed at Level 24 by a hunter Dec 19 2005, 10:48:40 CET Killed at Level 24 by a hunter Dec 18 2005, 22:23:56 CET Killed at Level 25 by Janem Kato n/c ~~Your Rysa :evul: |
Widzę, że nasz temat stał się popularny na innych światach (K@yetan^^: Arcania, scorp:Guardia). Szkoda tylko, że owi "goście" zamiast podziwiać nasze osiągnięcie, albo chociaż pozostać w milczeniu (jak im się nie podobają) to starają się pokazać od złej strony. Jako gospodarze staraliśmy się was ugościć godnie, ale nie spisaliście się. Pozostaje nam tylko prosić was o opuszczenie naszego tematu.
http://i16.photobucket.com/albums/b2...-124310-21.jpg Podtrzymując tradycję wstawiam zdjęcie z dość starego buga, ale jakże miłego. Szkoda, że nie zdążyłem się nacieszyć moim niby "nowym" sprzętem :D |
Ale ja podziwiam wasze osiagnięcia tylko wszystko psuje agroki xd Ktorego mialem zabic ale niezabije bo juz go zycie dosc mocno pokaralo :D :evul:
Gratz Seraph :D:D:D |
nUp
ale nuP szpanuje teddy berem pewnie go ukradles albo zhakowales kogos i cieszysz ten swuj zryty ryj 50 sheilda to ja mam na 30 palku leszczu -.- umyj dupe i zdupiaj na Guardie noobie ! szkoda gadac 100lvl nUp -.-
|
Niebylo mnie 2 tygodnie a tu sie tyle dzieje ;D
@Scrop Takiego misia to co jakiś miech mozesz kupic na danubii za okolo 1kk, wiec wiesz zaden to wyczyn miec "MISIA" |
chlopaki zluzujcie
jakas pala z innego serwera nie bedzie mi tu mowila czy to brzydkie czy nie, bo jego dom to smietnik, ja tam wole miec poukladane w domku niz miec burdel spowodowany przez "drogie itemy" Jestes cool a skille jakie masz?? 94 dista, wow to mnie powaliles ja mam 75% do 68 m lvl i z tego moge byc dumny, nie musze pokazywac jaki bogaty jestem, bo pieniadze nie pozwola ci szybciej expic |
-.-
krótko muwiac koles to noobstain stara go nie kocha ma 50 shielda i sapie na "SEJONARA" koles! DAnubia Rox& Ocera Rox
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak widac to ozdobki mu w glowie ;p takiego misia ma pewnie na rl jak idzie spac, wartosciowy jest nie ?? |
Cytuj:
a co do knaaka, ja w porównaniu do ciebie juz nie spie z maskotkami :) |
@quzuq czy jak twoj nick tam
ja sie nie chwale.. poprostu nie zdejmuj swojego eq do domq i sie nie podniecaj skillami bo masz beznadziejnie ... bye |
Cytuj:
Ty panie mis, a jak jest na twoim zdjeciu? :confused: Mialem 46 pala skile 85/70 17mlvl, mam 60 knighta 82/81 6mlvl i kto tu jest lepszy? huh? Wiec delikatnie mowiac wypierd.alaj stad i idz na sowjej guardi sie chwial swoim misiem :( |
1.Nikogo z was nie bronie
2.Scorp po ***a walisz tu swoje zdjecia guardia jak to jest temat o danubbi 3.po co wogule ***iesz te zdjecia a) zeby zaszpanowac b)zeby pokazac jak mieszkasz c)pokazac ze jako ktoras tam osob a z rzedu ma misia? Jak pomyslisz to daj mi odpowiedz |
@Scorp: s*******aj z tego theard na swoj.
jak przyszedles sie tu chwalic i wklejac screeny to sie pomyliles :> Pochwal sie na Guardia Theard swoim misiem, moze tam noobki ci pogratuluja, bo nikt z danubi "misia" ci nie zazdrosci :P |
Scorp ty H**U
Panowie ja proponuje dac mu ignora bo ten palant nie jest wart ani jednego napisanego na niego slowa.Zwykla lama ktora szpanuje rzeczmi ktore na allegro kupila pewnie razem z charem :]
Scorp powiem ci tylko głosne SPIER****J |
*Jox
Szczerze to nawet by fajnie by bylo miec misia ale niewiem po ***a ten czub sie nic tak podnieca,rozumiem zeby za***al solo orsha~i zeby mu polecial d set no to czemu nie ale jakims misiem n/c a i jescze jedno wklejajcie swoje zdjecia bo niektore warte sa uwagi |
Cytuj:
|
Scorp.
Smiem twierdzic Dzieciaku ze Cię w domu biją.. Chwalisz sie? a..po jaką cholere sie chwalic? ty masz misia on ma wooden dool i co ci po misu skoro i tak jestes newbkiem. Knak nie przejmuj sie nim, każdy ma swoj styl to ze on ma tu smietnik to juz wiadomo co ma na stole obok kompa w rl domu lub wcale nie ma stolu tylko siedzi na dywanie.. Scorp nie chwal sie bo wiele osob posiada duzo wiecej wartosciowych itmeków niz ty i jakos nie ma zamiaru wpierdzielac screna z tymi itemami do kazdego tematu.. daj sobie siana.. |
Lvl up...
http://img238.imageshack.us/img238/5118/39lvl0rl.th.jpg
P.S - scorp hu~u tu się wkleja zdięcia z Danubi |
Cytuj:
koleś zlukał oferte i teraz 24h konia wali że ma misia. Pewnie na kazdym topicu z innego swiata zamiescil fote swojego domku :p A jak juz o domkach: http://i4.photobucket.com/albums/y13...erhousenew.jpg o.O Zecik tez ma misia, a nawet dwa o.O Czemu on jeszcze nieszpanował?? Moze mu mis to nic takiego?? http://i4.photobucket.com/albums/y13.../beztytuu4.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |
|