Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Bez~ 16-03-2007 12:55

Undead Sooray wbil 100 lvl,ojacie

gz nabie

Xel~,Laerion~ tez dzis wbija plax :>

the_Serpent_Rider 16-03-2007 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1318466)
Undead Sooray wbil 100 lvl,ojacie

gz nabie

Xel~,Laerion~ tez dzis wbija plax :>

Laerion to ma nowego ownera czy dalej gra nim pośmiewisko które na 90 lev płaciło manasami 30 lev pkcharowi?:>

Arthas The Keeper 16-03-2007 17:21

Radzio ofc. dziś musi być 100 i będzie ;].
@laerion nie zmienił właściciela, gra nim mój RL co nie Bezu xD.
@ Mać poczekam, poczekam twój brat wie już gdzie i o której.

signed: Usar

Neztas 16-03-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego325 (Post 1317772)
up
Co ci Neztas nie pasuje w hotkeyach?? jak dla mnie dobra rzecz nie trzeba sie paprać w otwieranie bp albo taki mag zeby naladowac mane ile sie musial namachac reka kiedys xD

na przyklad nie pasuje mi to, że 9-letni debil cierpiacy na dysmózgowie trafi mnie z sdka chocbym zapierniczal na time ringu i strong haste po ukosie tyle razy ile chce i kiedy chce

na przyklad nie pasuje mi to ze byle ciul sorc ktory ma 400hp bedzie sie uhac tak dlugo az mu sie runy nie skoncza uciekajac przez 100 palem ktory bije z sd ~200, poniewaz wystarczy walic w klawisz a nie sie leczyc normalnie

na przyklad nie pasuje mi to ze teraz kazdy uwaza ze to normalne, bo niby po co mialyby sie liczyc umiejetnosci, skoro wystarczy walic palcem w F1 i F2?

I TO MA BYĆ PVP?!?

jesli ktos uwaza ze i tak wszyscy uzywali botów, macro, autoaima sratytaty, to mnie sie wydaje ze nie kazdy ryzykowal hacka sciagajac takie gowna

teraz za to kazdy imbecyl ktory umie walic reka w klawisze, zdaje sie umiec grac tak samo jak ktos kto gra XX czasu i umie 10x wiecej

Meteon! 16-03-2007 18:58

@up

True...

Massior 16-03-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1319028)
@up

True...

@UPUP 100% RIGHT!

XELLLLLLL <3

Bez~ 16-03-2007 19:38

Prawda Neziu :S,ale PvP to nie tylko trafianie runami ,to takze strategia xD

Kiełek 16-03-2007 19:52

BleBleBle... a tu zawsze pierdoły ;) Ja uważam że rózgi i hotkeye zdupiły Tibię, czemu hotkeye to już Neztas powiedział, a przez rózgi jest coraz więcej naabów sorcow/drutow stojących przed dp Carlin, albo expiącego na rotach/dwarfach/soldkach itp. wcinając się biednym knightom i pallkom, kiedys postac magiczna byla do 30~ (?) lvl runemakerem, miało się jakiś dobry mlvl, a nie pełno na allegro 20~ sorcow z 15 mlvlem itp-.^... to moje zdanie ;s;s zasnął ktoś?

btw. a Royal Maciek to chyba teraz jest ten poprzedni owner?! Bo mi się zdaje że widział że ten naab się nie logował i sobie chara wziął ;<

btw2. Go 100 :)

Rastafarians 16-03-2007 20:23

Z hotkeyami to tak jak ze wszystkim innym, czyli są dwie strony medalu.

Niszczy PVP, ale pomaga przy expieniu ( a każdy z tego raczej korzysta )
Nie mam zdania o tym, mi to wszystko jedno ;)

Edrin 16-03-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1319100)
BleBleBle... a tu zawsze pierdoły ;) Ja uważam że rózgi i hotkeye zdupiły Tibię, czemu hotkeye to już Neztas powiedział, a przez rózgi jest coraz więcej naabów sorcow/drutow stojących przed dp Carlin, albo expiącego na rotach/dwarfach/soldkach itp. wcinając się biednym knightom i pallkom, kiedys postac magiczna byla do 30~ (?) lvl runemakerem, miało się jakiś dobry mlvl, a nie pełno na allegro 20~ sorcow z 15 mlvlem itp-.^... to moje zdanie ;s;s zasnął ktoś?

btw. a Royal Maciek to chyba teraz jest ten poprzedni owner?! Bo mi się zdaje że widział że ten naab się nie logował i sobie chara wziął ;<

btw2. Go 100 :)

A grales sorcem przed wprowadzeniem rozdzek? Najtow ciagle ulepszali, a sorc byl gownem -.-' Teraz sorc ma przewage. Jesli chcesz to bedziesz mial dobry mlvl na 20 lvlu, ale ch*j Ci z tego? Zdobedziesz respekt? watpie lol. Dla hlvli i tak bedziesz zwyklym nupem.

Moim (skromnym) zdaniem rozdzki na +, hotkeye na - ;< pamietam jak sie ownowalo dwoma 30 druidami 50 pali na guardach xdd isara <3

White_Power 16-03-2007 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edrin (Post 1319233)
A grales sorcem przed wprowadzeniem rozdzek? Najtow ciagle ulepszali, a sorc byl gownem -.-' Teraz sorc ma przewage. Jesli chcesz to bedziesz mial dobry mlvl na 20 lvlu, ale ch*j Ci z tego? Zdobedziesz respekt? watpie lol. Dla hlvli i tak bedziesz zwyklym nupem.

Moim (skromnym) zdaniem rozdzki na +, hotkeye na - ;< pamietam jak sie ownowalo dwoma 30 druidami 50 pali na guardach xdd isara <3

Pamiętam te czasy haha
Albo jak knightem expiło sie na samych uhach, nie manasach \o
30 bp uh i cyclo-ownage

Kiełek 16-03-2007 23:00

Owszem, grałem... do rózg nic nie mam, tylko mówie że zwiększyła się przez nie ilość naabów liczących na zdobycie 20~ lvl w 3 dni. Moim skromnym zdaniem rózgi są dobrym rozwiązaniem, gdyż jest to dużo przyjemniejsze niż męczenie się żeby wycelować z HMM, poza tym kiedyż takie np. Cyce zabijało się sorcem z blokerem, a teraz? Bez problemu z chociażby Vortexa ;)
Blebleble <3

White_Power 16-03-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edrin (Post 1319392)
Ty to sie kurwa tu nie udzielaj, bo po tym co zrobiles o ja pierdole, nawet nie da sie tego opisac ;| Jeszcze jeden raz i kurwa podam im twoj name i nie bedzie wesolo -.-'

Myślisz, że te cwaniaczki typu Naro Frejer itp odważą się zrobić pz na 49 msie :>?
W sumie to ryjem w glebe ośle i siedź cicho
...

Edrin 16-03-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez White_Power (Post 1319396)
Myślisz, że te cwaniaczki typu Naro Frejer itp odważą się zrobić pz na 49 msie :>?
W sumie to ryjem w glebe ośle i siedź cicho
...

Naro, bezok, kash, prv msg jesli chcecie nick tego borowika ;S

Arthas The Keeper 17-03-2007 08:58

Coś nic się nie dzieje na tej naszej Iridii ostatnio :baby:

Massior 17-03-2007 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1319695)
Coś nic się nie dzieje na tej naszej Iridii ostatnio :baby:

JAK TO NIC? GZ <3!!!!!!!!!!!!

Thoris... 17-03-2007 14:22

@Kiełek
No co do oral macka to sie nie pomyliles ,gra nim stary owner.Tylko z tego co mi mówil to wcale go nie hackowal tylko typ sam oddal mu pasy ;DDDD
Macius wraca tak jak wiekszosc ludzi z Niska co uciekli z iridi na berylie. Moze niektórzy pamietaja jeszcze Fal'cona ,Vandalexa,Hitarina itp...

Rastafarians 17-03-2007 15:07

Ehhh przypomniałem sobie stare czasy.... Fal'con o ile pamiętam miał jeden z najwyższych leveli (?) ~70?
Stałem sobie zazwyczaj w Carlin przed depo beztrosko , wszystko było takie inne..lepsze :)

Arthas The Keeper 17-03-2007 15:39

@Evu no w sumie xD

IridiaCarlinPk 17-03-2007 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rastafarians (Post 1320205)
Ehhh przypomniałem sobie stare czasy.... Fal'con o ile pamiętam miał jeden z najwyższych leveli (?) ~70?
Stałem sobie zazwyczaj w Carlin przed depo beztrosko , wszystko było takie inne..lepsze :)

Taa to byly czasy jak lotnolem z nimi(Green,Ryhyriel[Radek],Fal'con) jednego z 1szych jak nie 1? mmsow na Iridi którego nie pokazał husauhe xD

farmy druidow sd od 15 ue 34 ehh plakac sie chce
Xel Gratzor za sete masz piwo:DxD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43.