![]() |
|
Hahah Suporterzy wam nie pasuja ? wy smiecie kur*wa ?a Wy mozecie pekowac tym zajebanym bongo teamem a jak ktos was ruszy to bronic sie jakimis smieciami a inni nie ?? zagoniliscie starych a teraz probbojecie ktoregos z suporterow zagonic ? wy psy !
stfu i zamknij drzwi k ? :evul::evul: |
Enrique'star jest z Krakowa! ja wiedzialem, ze tam mieszkaja sami kolaboranci! a w sumie mi by sie przydal demon helmet xD
|
Cytuj:
|
Co do Supporterow , nie chodzi mi o wszystkich ale Ci co ganiali Vasona~ czy chcieli Daxa ujebac :p Judion sie ktoregos pieknego dnia moze zdziwic : )
św.Bergołaj :D <3 |
No i co, ze jestem z krk ? B)
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Dobra z checia Ci wylotuje xD
|
Cytuj:
@wiking coraz bardziej zastanawiam sie nad propozycja naszego nowego przyjaciela ;) lofffffffffffciam :*:* |
Teptas, Jan 30 2008, 11:15:06 CET Killed at Level 94 by Bezok and by Xenezis
|
Enrique jest sławny... Ja też chce :(.
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Vasona bloczyli m.in Dino Fu, wiec to byla jakas zaplanowana akcja pozdrawiam takze Enrique'star i wszystkich bongosow ^^ |
Dostałem bana na miesiąc. Niech mnie ktoś przytuli :(.
|
Cytuj:
|
@Kisia wiem i dlatego dino stfu sie wyjebie : ) twoi rle zaczynają mnie poważnie w*****ać piszą "nie bij plz" a potem wpadają w 10 i myślą ze są pro. Pozdrów Pinq bo go na gg nie umie złapać.
@Kielek - Ianek... |
Cytuj:
Yama: w takim razie czemu go blokowaliscie? przeciez to nie jest kolejny supporter DD. Zawinil czyms? Watpie. Slucham waszej wersji... |
no więęęęęęęęęęc, kumpel z rl <nie bede sypal nickami> powiedzial ze Vason bil go czy tam wyzywal więc spotykając go po drodze chcieli go ubić, że ja tam bylem to im pomoglem nie wiedząc kto gra tym charem gdy pozniej sie dowiedzialem przeprosilem go :> koniec mej historyji
|
Napisz mi nick tego kolegi na prv albo gg 7238397
Spytam Vasona co z tym Twoim kolega, ale watpie by Vason kogos zabijal/obrazal bez reasonu |
tyle postow, a tylko anasa wart uwagi ;o
8o |
Cytuj:
|
Powiem tylko tyle że za vasona bongo odwiedzi kilku ludzi :)
|
strach sie bać Ci powiem TOMX
|
Tak czy siak Nusuper mialo zaplaci 40k i nie zaplacilo o0
Jedyna osoba, ktora dedl Vason jest osoba na K, jednakze jeden member z Arc tez go zabil, wiec... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Eternal Karolek-Jan 31 2008, 10:01:33 CET Killed at Level 103 by Sesulo
and by Offenhauser Vreemd iemand- Jan 31 2008, 09:59:52 CET Killed at Level 119 by Offenhauser |
Karolek i Vreemd wybrali sie na frosty bo sie expic zachcialo i dostali to na co zasluzyli ;)))
Jan 31 2008, 10:01:33 CET Killed at Level 103 by Sesulo and by Offenhauser Jan 31 2008, 09:59:52 CET Killed at Level 119 by Offenhauser Hail _/ |
Cytuj:
|
:/
Z dzisiejszej wyprawy na wrl pozostana mi tylko wspomnienia duzego waste laczonego z masslogiem dd :) Antarian pewnie to samo ;]
Coz nikt nie mowil ze bedzie latwo ! Never Say Die! haha ;] http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36833 :D |
A tak poza tym to
Bulebo Jan 31 2008, 17:51:07 CET Killed at Level 96 by Juakro Dragoleran |
Wodny daj znac mi na prv albo forum jak tam Ci idzie projekt chodzi o zbieranie ludzi masz juz jakis pewniakow?
|
A ja już nie jestem aktywny (mam w realu osiem lasek i ciągle chodzę najebany:cup::evul::D) ale i tak wiem że DD wygrywa:cup::cup::cup: Bo niby kto inny miałby wygrywać?!X(X(B)
Słyszałem też że dziś DD zrobiło masslog:cup::cup::cup: I że padły dwie polaczki i kukiełki z Arkanium!X(X(X( Aha, ci z DD którzy czytają to forum, powiedzcie Neztasowi, że nie odebrał jeszcze dyplomu z ukończenia prestiżowego kursu na dziesięciokrotne wciskanie ctrl q na sekundę, który ukończył z wyróżnieniem (w końcu my jesteśmy debeściaki:cup::cup::cup:) Wogle gdzie mój przyjaciel Blefaw, brakuje mi go ;(;(:( Lessi wróć :( Wasz szczerze, Shane ~ |
Btw filmik z Bulebo deded
http://rapidshare.com/files/88107460/bulebo.rec.html radze zwrocic uwage na to co z niego spadlo ;) |
I Wy Go Ded? ;d;d;d;p;p;p
Pozdro Few I Stary Wikinga :] |
Co spadlo, bo nie chce sie sciagac mi z syfiatego rska ;x :> ? C
|
Arbalezt =((99
|
lole widzieliscie co zrobiliscie mu teraz z dd odszedl 90 rp i teraz nie majom szans lole:S:SS:S:S:S arbalest porzyczony i co kurde co on ma zrobic pomysleliscie o jego uczuciach? zalosne kurcze...
NOT XD Ralph, 80 wbijaj, potrzebny nam jestes :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46. |
|