![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Shavo
Lol ziomus nie osmieszaj sie bo prawie wyjebalem z fotela. Ty za to zepsules statystyki Arpens, jak stales udajac martwego , sam nie wiem co ty tam robiles ale zlozyles sie jak scyzoryk. A to kto pieprznie ostatniego sd na combo bocie to NAPRAWDE nic nie znaczy, mowie ci. 8o Jak mial Letko nie uciec jak go ganialismy banda 100 lvli, bez Crii,Vica, Elvena itp. Daj mi 141 ed utani gran hur time ring i moge uciekac naszej ekipie 5h. |
Spoko, na następnym openie bedziesz doświadczonym graczem ! Tak btw. to stałeś jak m-wall ;)
|
Nie, nie stanal mi :) ale to Wy sie podniecacie jakby niewiadomo co sie stalo:)
Nie ciezko sie domyslic dlaczego stalem w miejscu? choc moze ciezko co niektorym. Liczylem zdzbla trawy Gratuluje fragow na nas |
a ile naliczyłeś?
|
i ile ci sie udalo przeliczyc ?
|
Użytkowników czytających ten temat: 36 (zarejestrowanych: 18, gości: 18)
jakie zainteresowanie Arpens wzbudzilo :D |
[GUILD]Hakuna Matata[/GUILD]
|
Gdyby tylko szanse ilosciowe i poziomowe byly bardziej korzystne dla NPNP sadze ze kazdy open konczyl by sie pogromem roxxando crew. Pelen szacunek dla nich :) Wspaniala walka, troszke sie bardziej trzymajcie razem jeszcze i niech kazdy uzywa mwalli a nie tylko ten co ma, a napewno bedziecie fragowali jeszcze duuzo wiecej :)
Co do Roxando Arpens. Każy z was używa Aol+ blessy + sporo potionow itd itp. Każdy open z zaliczonym deadem to około 150k w plecy. Jestem ciekaw jak dlugo jeszcze wytrzymacie padajac co chwile, i nie mogac tego odrabiac:P Po mimo takiej przewagi poziomow i liczebnosci nie mozecie normalnie grac.... To musi byc irytujace... Szkoda mi Akona, to jest naprawde wspanialy czlowiek :( |
@up
To był ich pierwszy ob... byli w drodze na poi... Wiesz już po co aole? Cytuj:
Hakuna matata, to nie byle bzik! Już się nie martw, aż do końca twych dni! Naucz się tych dwóch radosnych slów hakuna matata! Otoż, gdy był z niego mały wieprz. Gdy był ze mnie mały wieprz. No pięknie, dzięki. Woń przykrą rozsiewał kiedy kończył jeść, innym jego kąpanie ciężko było znieść. Mówią o mnie żem cham, jam subtelny gość, przykre że, przy mnie ktoś wciaż zatykał nos. Och! Co za wstyd! Było mu wstyd! Cały świat mi zbrzydł! Był brzydszy niż ty! Czułem się paskudnie! A może cudnie? Zawsze gdy chciałem... No no Pumba nie przy dzieciach... O sorry. Hakuna matata, jak cudownie to brzmi. Hakuna matata, to nie byle bzik! I Już się nie martw, aż do końca twych dni! Naucz się tych dwóch radosnych slów hakuna matata! Hakuna matata, hakuna matata, hakuna matata. I Już się nie martw, aż do końca twych dni! Naucz się tych dwóch radosnych slów! Hakuna matata (10x) |
Cytuj:
Szacunek dla tego panaaaa :p |
Po ostatniej wojnie za czasów Royal Navy to ja wyplacilem Akona i nic za to nie chcialem. Widac teraz jego lojalnosc. Powiem krotko rozczarowalem sie tym. No cóż niech kazdy dochodzi do RC niz ma udawac mojego "przyjaciela".
Co do dzisiejszego opena to wstydzic zescie sie powini. Macie takie lvl tyle ludzi i nie mozecie sobie dac rady, jak wy to nazywacie " z banda noobow". Pozdrawiam |
Cytuj:
Arpensi jescze pokarza co potrafia :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiesz - nie wypowiadaj sie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hakuna ma przewage liczebna? ojjj co tu sie bedzie dzialo :D
|
To po co mowicie o remisie ? ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wygraliście, no i co z tego? |
Jak madrze Akon napisał na tibi.com nieważne jak sie zaczyna ale jak konczy
A co do wojny chcialem naprawde publicznie podziekowac i to bez zadnej ironi ze do samego rozpoczecia opena probowales mnie wyciagnac Azrael naprawde doceniam no ale cóż losy potoczyly sie tak jak sie potoczyly i zostaje tylko walczyc i sie nie pddawac :P |
aspirant beck down
|
XOMEREK
May 11 2008, 12:56:02 CEST Killed at Level 146 by Spiryt Max ENJOY |
Cytuj:
P.s Jakis filmik z ob moze? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Xomerek takie pytanie do Ciebie .. dales xloga z pztem ?:P
bo zanim ten knajcik Cie zbail, musial nalurowac wilkow bo nie przebijal Twojego shieldingu Xdd |
nie wiem czy ktos dał filmik z openki bo nie widze wiec ja dam
http://www.***********.com/673365890.html s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e |
No kurwa lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stary skull Ci nie sluzy. No rozjebales mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH AHAHHAHAHAHAH
PłACZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
Nieno to musiało być mistrzostwo, poszedł chyba duel na gołe klaty :DD
Kick roxxx ?? |
Nie wiem czym sie tu dziwic. poprostu Spiryt Max pobieral u mnie lekcje walki pvp.
|
hahahahahah Arpens tacy ogarniacze a jak zobaczyli Victerona to s*******ali jak pojeby XD! hahahaha
|
1.Skąd masz informacje że jesteśmy "taacy ogarniacze"
2. No znasz słowo takie jak taktyczny odwrót? Tylko idiota pchal by sie w sam środek wrogów wybacz jeśli ty takim jesteś 3. 3 z 4 Fragow należą do nas więc myśle ze az tak tragicznie nie wypadlismy :P |
@ Arcano
Jakie znaczenie ma ostatni hit kiedy postać leje 5+ kolesi ? Srry za off topa, ale wiesz chociaż co to jest Elessar ? |
Lhoptic gleba :) Thx za bohy akurat nie mialem xP
|
lhoptik placek
|
Arcano ale ja mowie o tym jak Victeron >>SAM<< biegl w strone Arpens a wy uciekaliscie, a udajecie takich ogarniaczy co przesadza o wyniku tej wojny ;]
|
wyłożyłem się, ale i tak punzhete mnie pobił na głowe xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |
|