![]() |
|
Haha Lavio dobreee XDDDDDDD Tlko co do wieku to ja mam 17 lat i chyba w ab teamie jestem najmlodszy.
|
Cytuj:
|
Zrobiłem sobie tu konto bo normalnie ogarnia mnie rozpacz jak czytam wasze pierdoly
Teraz postaram sie ugasic wasze zapaly do napinania sie hue hue pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Zamiast pisac glupoty o zapachach z pod pach które zapewne poczuliscie przez vnta ;] lepiej wezciesie za siebie kamba naprzyklad trenuj wiecej w swym szwabskim klubie a ty kakej z tego co poamietam brales sie tam cos za freestyle
nielepiej bedzie zajac sie tym niz kur*a wypowiadac sie w takim stylu ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze raz sory kuraqu |
Cytuj:
http://img263.imageshack.us/img263/372/careometer.jpg |
powiem wam ze ładnie macie najebane Lavio xd naprawde poziom 14-15 latka
|
Cytuj:
A mnie się wierszyk podobał. Mioduś jakbyś miał z Shejqiem fazę i jeszcze trochę weny to proszę o jakiś dłuższy. Hahaha Tamten mnie rozjebał a mianowicie "okazało się, że to siostra forlonda więc zrobiłem jej loda czy jakoś tak" :D /Wesol |
Cytuj:
|
"twarza niczym ogorek" muahahahhahaha
|
Cytuj:
Siema Protosina ;* --- kamba dodał 1 minut i 22 sekund później --- Cytuj:
|
Zwróćcie proszę uwagę na to, co napisał Feyrety.
Wynika z tego jasno, że jego penis robi jakieś ZWODY i dzikie pląsy. RAGE X(X(X(X(X(X(X(X( |
masz kompleks jakis ze posiadam konto na fotka.pl? A ty grasz w tibie platfusie jebany
|
@UP
A Ty nie grasz ? hahah. w sumie skad moge wiedziec, abcokow zawsze było jak mrówek i te wasze ksywki. Wiedzialem tylko kim gra Romek, bo on chyba sie nie zamienial charami @Toinikho Moze tez przesadzilem z tymi fragami ale 6 bylo napewno, oto i one : Ty, Nagania, Jamon Dulce,Assasino de Cucarachas, Edwan, Gosec < na frag liscie mam jeszcze jakiegos 17 noba, ale nie wiem czy to ktos od was haha > i nie wiem kto jeszcze :] |
Cytuj:
|
Dzięki za info. Albo trafiłeś albo ktoś Ci powiedział, że w mam 15 lat <czyt. w tym roku pisze test gimnazjalny>. Swoją drogą, nie wiem jak Ty go napisałeś skoro wg Ciebie połowa z ośmiu to sześc, pozdro
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
a kogo to interesuje ile ty miales pkt z jakiegos testu ? |
gonzo ile godzin byles dzisiaj poza domem?
|
Stawiam na 13
|
Ten Gonzo mnie strasznie smieszy ,nikt go nie pyta o dana sprawe ,a i tak musi napisac swoje.
|
Cytuj:
|
Ciebie też i mnie też i tego co napisze po mnie też nikt nie pytał !!!
|
Cytuj:
|
Moze nie ma z kim pogadac / "poklikac" ? Tojekinio załóż sobie bloga!
|
Cytuj:
|
Wpierdol w Venore na szybko.
Jak tam morale chłopaki? You recognize Delatroupz. He was killed by Merai. You recognize Caria Tiky. He was killed by Antrevis. You recognize Mazot. He was killed by Feyrety The Wolf. You recognize Peta Zetas. He was killed by Arth Xearus. You recognize Little Caster. He was killed by Czookapik. You recognize Norectiv pal. He was killed by Arth Xearus. You recognize Tsun Dono. He was killed by Eter Rael. + double Varkessa :) Kogoś zabrakło, poza x loggerami? |
23:13 Warning! The murder of Zynedi Iredus was not justified.
|
gratuluje zabicie bot najta co ciagle bez staminy jedzie panowie xD huahauhauahuahau
jesli chcecie czesciej oddam sie w boat trapy co wy na to ? |
Fail Again ? Kurwa znowu cie nie było Jaz' ?
|
Lol kurwa nie jarajcie sie, zabiliśmy pare 45 charów a Wy kurwa podnieceni. Już się mały osmarkał?... ahaha :D
|
|
Nie znam twarzy
@kamba bylem |
Cytuj:
|
@MR_FREEMAN
To nie oni, ale jakieś chłopy z pola. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co sie jarasz pało? Zabiłeś kogos? Weź sie rozbiegnij i w drzewo jebnij :* Lista kart jest dla Ciebie pysieQ ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |
|