![]() |
|
Sweet focie ;o
|
Cytuj:
|
@haxor;
Ej co to są Beheoty ?:\ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
|
Cytuj:
jestes zalosny |
wję : /
ale nje asz tak jak ty hypa |
Witam, chciałbym zacząć grać na Selenie, interesuje mnie więc sytuacja :
Ceny - coś dobrego na początek dla pala ( blue set, bohy, rh, demonka etc.) PA - niechodzi mi tutaj o uogulnianie, bo PA sie szerzy wszędzie,tylko kto rządzi, limity expa. Czy da się zacząć od 0. (noob pk timy etc.) |
Cytuj:
FUNNY? NOT |
Cytuj:
|
z limitem expa to dojebales
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hujnia, zniechęciliście mnie :d, wiem że nowego nie szanujecie i nie traktujecie poważnie, bo nie znacie, ale trudno :) Życze wam miłej gry
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<znaki> |
Cytuj:
why not?:) at least i don't make any mistakes |
Cytuj:
|
Cytuj:
Trolla na szołszenk |
i wont get lost couse id like to watch your advances ;O
|
Cytuj:
I like my dog very well. I eat sandwich every day. I like playing computer games. I do homeworks. |
napisz cos jeszcze na moim poziomie :) bo twoje posty maja taka sama wartosc jak inne nie majace nic wspolnego ze zdjeciami, w tym i moje ;)
|
Skoro sam nie piszesz na temat to po co mnie o to oskarżasz ? Pff atak hipokryzji
Btw. przedszkole już dawno skończyłem i nie mam zamiaru pisać na twoim poziomie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
edit; bosiak = mr wannabecorrect =) |
Cytuj:
bylaby to hipokryzja, gdybym napisal, ze ja pisze na temat, czego nie napisalem ;O no tak, cause :P i nie "atleast" tylko "at least" :) |
Jun 11 2008, 16:13:37 CEST Killed Elder'Xera at Level 37 with a demon skeleton unjustified
''Ok'' Orius, the pvp masta _/ http://i138.photobucket.com/albums/q...ran/UO0184.jpg |
@Bosiack
Ok, pokazales nam, ze sie nadajesz na zmywak w Wlk. Brytanii |
maja cie wyrzucic zeby zatrudnic mnie? ;/
|
Cytuj:
Bosiack Plebmaster |
gdybys sie smial to byloby mi przykro, ze przerwalem twoja stoicka egzystencje
Orius "Gówno Wżeram" Sheran |
hehehehhe wasnt funny yep ?
|
|
Skoncz probowac z siebie robic forumowego pajaca bo Ci to po prostu nie wychodzi ... Nie jestes ani smieszny ani fajny ani mądry, lecz zalosny...
|
|
raz sie przyjebaliscie do mnie, wiec trudno :)
staram sie byc zalosny, tak jak pan wyzej, ktoremu tego nie napiszesz, bo jest twoim elo-kolega. moje posty to nic przy jego wpisie na blog :) |
roger that !
czyli nadal chcesz robic z siebie forumowego pajaca bo jestes zazdrosny ze Orius Ci wygryzie fuche o/! gl hf ! |
HEUHEUCD:kfehfwhirfohiawglfafeefa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:12. |
|