![]() |
|
Sardas
Gz , a co ci on zrobil tzn temu charowi??, bo mowil ze nic ,albo nie wiedzial ze to ty:P. |
@up
Twój kolega zabił mi kiedyś chara, teraz będzie płacić ;p @down Da sie to zalatwic, poprostu zapłacisz za niego ;p |
Przeciez to bylo kiedys.Ludziom sie wybacza bledy no nie?:)Nieda sie jakos tego rozwiazac bez placenia/hunta?Bo nie chce zeby konczyl grac.;(
|
@Kattinka
Nikt mi nie zabroni wypowiadać się, wiem że lubisz neoxera ale nic na to nie poradze, on wali na moje tematy w obrazajacy sposob, wiec ja sobie rowniez nie zabronie. |
Cytuj:
Bo ma racje.. idz spac bo na bajeczke rano nie wstaniesz... |
Czemu wy macie jakies uprzedzenia do mendoliny??Wg was jest od was gorszy, czemu:P?
|
@Mendolina
Nie znam cię zabardzo ale wydajesz mi się być totalnym idiotą.... z twoich wypowiedzi to wywnioskowałam..Kasztan dobrze ci powiedział idź spać bo nie wstaniesz na bajki. @Katti Masz rację ;p Ps. 23:13 You advanced from Level 6 to Level 7. |
Oo widze konkretny najazd, dziwne ze jak inni sie kloca to sie nitk ich tak nie czepia zbiorowo, ale ok chroncie tych gorszych to daleko zajdziecie :cup: jesli ktos sadzi ze neoxer jest wporzo to gz...n/c
|
@Mendolina
Jezeli uwazasz ze tu niegrasz to WY******* Z TEGO FORUM Nikt tu cie niechce, tylko ludzie sie z ciebie smieja lepiej ci radze DAJ SE SPOKUJ Z TA GRA I IDZ DO PIASKOWNICY. Btw. Juz x2 c-legi, 2k w kasie, x2 war hammer, x2 might ring, x3 szmatki i crown shield. Jescze 4h huntu i ide spac:evul: |
Cytuj:
|
Jak wam nie pasuje to załóżcie sobie temat pt. "Silvera - Tylko dla wielbicieli Neoxera i Kasztaniaczka" o.O
Nikt (poza adminem/moderatorem) nie jest panem i władcą na tym forum i nie ma prawa zabraniać wypowiadania się komukolwiek. Forum to forum, każdy ma prawo głosu. Do tych co objeżdzają Mendolinę czy kogokolwiek... Czy tak trudno pojąć, że można mieć inne zdanie? |
@Up
Zgadzam sie z toba:).No moze oprucz tego tematu. @Asen Gz, ile wy tam siedzicie??:P @Girni Po co ci tyle kasy, przaciez ty na guardach siedzisz:P. |
Cytuj:
@Co wy chcecie od mendoliny? On sie wypowiada dosyc obiektywnie....neo faktycznie ;P czasem robi rzeczy, jakicn nie powinien<wybaczylem ;P> ale i tak jest jednym z moich best friendow :) Tu sie stalo takie modne teraz najezdrzanie na mendoline...a taki kasztan go za dobrze nie zna...moze padl jak noob, ale co z tego? Jest to powod, zeby na niego bluzgala polowa forum, z czegol 50% go nie zna? @Kasztan nic do Ciebie nie mam, ale jezeli sie na czyms nie znasz- nie wypowiadaj sie.... Opusciles ten server i robisz wszystko, by pokazac, ze twoja "emigracja" byla sluszna. Wydaje mi sie, ze masz taki typ charakteru.... bardzo nie lubisz nie miec racji:p A terac peace, love. BTW: przepraszam, jezeli kogos urazilem swoim postem @Carrion teraz widze, ze ty calkiem spoko jestes ;P |
To powiedzcie mi jedno, na chuj ten pajac ktoryu mowi ze nie gra na Silverze a kazdy i tak wie ze gra, wypowiada sie tu? Zeby podenerwowac innych!
@Rekin Nub @kattinka Dzieki ;* @Sardas Gratz bejq |
@Adrius
Jeżeli myślisz, że na guardach nie mam ,,waste'' to sie nie odzywaj ;p btw, Zbieram team na Banshee quest 60lvl+ i Deep Fibula 50+:evul: |
Cytuj:
btw. jak ja sie nie znam to mendolina tym bardzie.... @Girni jesli masz waste na guardach to chybe expic na nich nie umiesz :S |
@Rekin
Mnie nie obchodzi co o mnie myślisz.... Może troszkę za dużo powiedziałam?... Przepraszam Mendolino :p |
Thx Carrion, rekin, adrius :) Zawsze mam najazd od nich jak sie wypowiem, a ty asen mozesz sam wyp...z tego forum oszuscie...jak to Carion powiedzial nie jestes zadnym adminem, kazdy sie moze wypowiadac
|
Cytuj:
|
@Girni
Waste tam mozesz miec tylko knightem gdy naprawde masz mega pecha:p.Chyba ze siedzisz 5h i nie robisz lootbaga, co by bylo troche ,a nawet bardzo glupie i nieoplacalne;) .A szczegolnie teraz nie ma sie waste bo co chwile leca "swinki skarbonki":D.Wiec z kazdego wypadu na guardy jestes na duzy +.PROSZE,PROSZE,BARDZO PROSZE znajdz sobie jakiegos brazyla do huntowania, tak ladnie cie prosze:).Bo nie chce zeby moj kolejny ziomek odchodzil z powodu hunta ,do tego u Polaka. |
@marcinekk
Go Go Go 60lvl :D @adrius Czasami może wychodze na ,,+'' ale czasami też na ,,-'' ;p |
@Carrota
Ja tez sie zgadzam, co do zdania Bartoszka... Wydajesz sie byc troche pusta =| |
Ja zawsze wychodze na + , ty musisz sie chyba co chwile ladowac w jakis mega resp bo inaczej to nie wiem jak to mozliwe:p.A odpuscisz thosowi?PLX
|
ku*wa juz 3h na hero i 0 loota oprocz dragonki z 1st draga po drodze:evul:
|
@Adrius
A coś ty myślał, że ja expie w kopalniach dla 20lvli+ n/c @Vake Może wam sie zwróci tak jak nam pod koniec huntu :evul: |
@Katti
Może dlatego ,że rzadko bywam na forum??? Oczywiście nie uważam ,że jestem super hiper fajna... Ale co Ty wiesz jak czytałaś z 3-4 moich postów???... Gdybyś chciała porozmawiać to napisz na tibii "Carolla" albo GG:4853100 |
Sardasz add mnie do Deep fibuli ;>
|
Nie ,nie myslalem tak.Przeciez na twoim screenie widac ze expisz na "wezyku"(ja to tak nazywam:P, wszystkie kopalnie se jakos nazywam od wygladu jakiegos poziomu).A to nie jest zbyt latwe expowisko ale jednak bez przerwy ma sie tam loot.Moze jest tam extremalnie ale z tego jak ogladalem filmik to nie az tak:P.
btw.Odpuscisz czy nie?Bo jak nie to Thos nie bedzie gral i i tak nic nie zarobisz:P.A jest spoko ziomkiem:D. Ps.nigdy tam nie bylem wiec do konca nie wiem. |
Cytuj:
Nie tylko "3-4 twoich postów" ale troszke wiecej ;) Ciesze sie, ze rzadko na forum bywasz ;P Nevermind... |
Cytuj:
Kozaczy strasznie, ale teraz nic do niego nie mam ;> |
Cytuj:
A co, moze napierdlasz na dwarf hell -.-? |
@Lodzianin
No to dobrze ze nic do niego nie masz:p.Znam go od dawna i jest wg mnie spoko ziomkiem dlatego nie chcialbym zeby odchodzil. |
http://i131.photobucket.com/albums/p...a_Master/-.jpg
ale hujnia X( X( |
@Katti
Będę częściej bywała na forum specjalnie dla Ciebie :> Troshke więcej postów czytałaś,masz rację może 4-5? ;> Jeżeli masz ochotę na kłótnię to z przyjemnośćią :D "Ty też nie jesteś taka pełna" lol2 Ps.Moim zdaniem za swobodnie czujesz się na tym forum :| Ps2.Wiem ,że każdy zaraz mnie zbluzga ale troodno się mówi :D Ps3. http://img250.imageshack.us/img250/1113/skladam2yx.png |
@Carrota ;]
Spox ;] @All kati-pvp-enfo.no-ip.info tibia 7.6 passy 1/1 wchodzcie ;) |
@Katti
Więc peace?? |
spox, ze klotnia, skoro masz ochote ;]
|
Heh Vegeta locik wam niestety niedopisał :(:(
|
@Katti
Ok mi pasuje może być kłótnia Ale i tak wiem ,że każdy będzie po twojej stronie :> Troodno się mówi : > Edit: Pamiętaj ,że Ty to rozpoczełaś. |
Piszesz tak zeby wywołać u innych poczucie litości wobec samej siebie ? Żałosne...
Nie mam zamiaru kłócić się na forum... |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59. |
|