Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Hakuoh 15-04-2009 15:44

Czasami te żarty są nie na miejscu.

Piderek 15-04-2009 16:47

@up, nie tyle że nie na miejscu tylko one są poprostu żałosne pozdro..

Rocket Slayer 15-04-2009 16:55

@Haku
Wybacz szaraczkowi ;-(

Ekhm "odpowiedź na zagadki:..." he he

DK-LOG.911 15-04-2009 18:03

@up

a co ma czarny nick do twojego spamu?? jak tak bedziesz spamowac to nie bedziesz cieszyl sie slawa (nawet z szarym nickiem)

@topic

OD TERAZ 0 SPAMU!! OTO CO WIEMY:
  • Spike Sworda da się "zniknąć"
  • Filmiki Rooko Odkrywcy, Shadow rexa i Devil-Demona to FAKE.
  • Bicie mino watchera z fista nic nie daje
  • Szmnmaj to n00b
  • Rocket juz sie tak nie czepia ;)
  • Potty NIE MA juz SoFa
  • CipSoft nic nie mowil o kasowaniu questow

jezeli ktos napisze cos co wspomnialem (lub zaprzeczy) zostanie zreportowany. od teraz zakaz wyzywania sie, spamu etc. jesli ktos cos nowego odkryje to dopiero niech napisze.

yasiex0r 15-04-2009 18:48

:d

up@ ale to fajnie wyjasniles w punktach :)

WieleMialemKont 15-04-2009 21:42

hehe

Moje zdanie, które jest oczywiście oczywiste dla "myślącego" gracza/człowieka:

Spike Sword'a nie można zdobyć z żadnego questa, a gracz o nicku Potty on/of Harmonia, dostał go od GameMaster'a. Jak nam wszystkim jest już wiadomo, Tibia to nie niebo i nie ma tu only sprawiedliwości na co wskazuje choćby sprzedaż konta GM'a Dokeina (kretyn).

Jak napisał kolrga wyżej, potty juz go nie ma. Dlaczego? Byłby kretynem i oddałby go lub sprzedał? Skoro wbił 100+ poziom na wyspie nowych to wybaczcie...

Co do questów i zagadek, są one po to, żeby podkusić do myslenia i dalszego przyciągania oczy niektórych wielbicieli "pixelików" do owych questów. Im dlużej te zagadki pozostaną nierozwikłane, tym bardziej będziemy się nad nimi głowić. CIPSOFT przyciąga tylko naszą uwage 8o

Pozdrawiam,
Vivian

Marcin24 15-04-2009 22:04

No patrzcie się państwo, jaki myśliciel tu zawitał.
Cytuj:

Jak napisał kolrga wyżej, potty juz go nie ma. Dlaczego?
Dlatego, bo dostał go od CM'a, a ten po wyjawieniu tego kazał go po prostu zwrócić. Koniec tematu o Pottym.
Cytuj:

Skoro wbił 100+ poziom na wyspie nowych to wybaczcie...
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters -> Potty on Harmonia
Cytuj:

Tibia to nie niebo i nie ma tu only sprawiedliwości na co wskazuje choćby sprzedaż konta GM'a Dokeina (kretyn).
Przeczytał na głównej i myśli, że jest szpaner. Po za tym to stare dzieje.
Cytuj:

Spike Sword'a nie można zdobyć z żadnego questa,
Jakiś konkretniejszy dowód?
Cytuj:

Co do questów i zagadek, są one po to, żeby podkusić do myslenia i dalszego przyciągania oczy niektórych wielbicieli "pixelików" do owych questów. Im dlużej te zagadki pozostaną nierozwikłane, tym bardziej będziemy się nad nimi głowić. CIPSOFT przyciąga tylko naszą uwage 8o
Jakiś Ty bystry, tylko nie pomyślałeś o jednej rzeczy. Po jakiego, kurde, grzyba Cipsoft przyciąga naszą uwagę? Mógłby tak samo walnąć transparent z nagą przedstawicielką płci żeńskiej - też by zwróciło uwagę.
Zanim ktoś kolejny spróbuje się na odwagę i zacznie myśleć, a co gorsza, wypisywać to, to proszę, pomyślcie ze dwa razy.

Ziuuu 15-04-2009 23:01

AT both up

Jeden madrzejszy od drugiego.
Potty dostal SS od Slythi ktora to z kolei dostala go od jakiegos Tutora...

Old_Game 16-04-2009 13:53

@up
Dzisas x.X a skąd Tutor miałby SS ?

Hakuoh 16-04-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziuuu (Post 2523613)
AT both up

Jeden madrzejszy od drugiego.
Potty dostal SS od Slythi ktora to z kolei dostala go od jakiegos Tutora...

Hahahahahahahahahahaha...

Potty i Slythia to jedna i ta sama osoba.

@down
A to wybacz. Byłem pewiem, że jedna i ta sama osoba. ;p

Slythia 16-04-2009 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hakuoh (Post 2523764)
Hahahahahahahahahahaha...

Potty i Slythia to jedna i ta sama osoba.

Nie ma nic lepszego niż dowiadywanie się o sobie coraz to nowych rzeczy.

Slythia i Potty to dwie różne osoby. Zainteresowanych dokładniejszych wyjaśnień zapraszam... na poprzednie strony tego tematu, na pewno znajdziecie tam odpowiedzi na swe pytania.

DK-LOG.911 18-04-2009 11:21

http://img206.imageshack.us/img206/5...iveroffury.png
zauwazylem, ze wysepka z SoFem NIE JEST WYSPA 8o. to cos to poprostu rzeczka, z ujciem deltowym:
http://img27.imageshack.us/img27/914...roffuryext.png
czyli dawniej wygladalo tak:
http://img206.imageshack.us/img206/1706/delta.png
kazdy mogl se podejsc i polookac, ale "tylko pokorny" mogl go dotknac, dobre prawdz?? 8o (tu chodzi o dawne czasy swiata Tibii, a nie o Tibie 7.6, czy 7.92 :p

Marcin24 18-04-2009 14:34

Wysepka z SoF'em była zawsze, nigdy nie było do niej dojścia.

DK-LOG.911 18-04-2009 14:46

@up

X(X(WIEM!! CHODZI MI O TO, ZE "DAWNIEJ" BYLO DOJSCIE!! NIE CHODZI MI O TIBIE 7.92, CZY COKOLWIEK!! A W KTORYM UPDACIE AMBER BIEGALA PO ROOKU Z JAJEM TARANTULI?? ROZUMIECIE, O CO MI CHODZI?? "DAWNIEJ" - np. w roku 500 p.n.e. czasu tibijskiego!!X(X(

Heatvich 18-04-2009 14:54

Człowieku nie dobijaj mnie.. Od kont gram w tibię nie było tam dojścia! A uwierz mi że w tibie gram baardzo długo. Naucz się polskiego.

tralalala123 18-04-2009 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heatvich (Post 2525307)
Człowieku nie dobijaj mnie.. Od kont gram w tibię nie było tam dojścia! A uwierz mi że w tibie gram baardzo długo. Naucz się polskiego.

czy ty myslisz? jestes jakis inny? nie widzisz co kolega pisal? i ty sie naucz polskiego..... odką!!!!!!!!!!!!! a nie od kont!!!!!!!!!!!!!!!

DK-LOG.911 18-04-2009 15:04

@up

thx za wsparcie ;). ci idioci wciaz nie rozumieja...

Rocket Slayer 18-04-2009 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heatvich (Post 2525307)

Proszę cię... firefox nie podkreśla ci błędów? Takie żenujące błędy robisz... wstyd!

Jeżeli dobrze zrozumiałem, to nepterowi chodzi o czas fabularny w grze, historię, którą niby wymyśliły cipki.

Tak czy siak, dk-log uważam, że czas na zastrzyk...

Heatvich 18-04-2009 16:19

Sory, ale jeżeli nie jestem polakiem nie muszę znać j. Polskiego - więc w czym problem?

Dk.Log - Wyśmiewają cię bo piszesz głupoty. Naucz się co to duża litera.

Marcin24 18-04-2009 16:36

Cytuj:

ci idioci wciaz nie rozumieja...
Ooo, przepraszam, że ja, idiota, śmiem Cię poprawiać panie. Panie najmilszy wybacz i nie bij. Azaliż chciałem tylko zauważyć, że sprawdzenie Pańskiej teorii to jedyne 5 minut, od stworzenia postaci do zaprowadzenia jej do biblioteki w celu sprawdzenia wiadomości o starszych dziejach Rookgaardu, a nadmienić chciałem, że zawsze wysepka była odcięta od lądu. Proszę najśmielej wybaczyć, gdyż ja, pazerny padawan, zagalopowałem się za daleko.
@all up
Zamknąć mordy, bo takie rzeczy załatwia się na PW, to nie jest Hyde Park, z którego można robić sobie czat. Nie umiecie się dostosować? W takim razie pokażę gdzie są drzwi.

Diablo91 18-04-2009 16:51

Rzadko kiedy wchodzę na dział "tajemnice rookgaardu", ale za każdym razem się uśmieje :)
Chyba już wiem dlaczego modki nie zamkną/usuną np. tego tematu.

tralalala123 18-04-2009 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _cineq_ (Post 2525585)
ok?

Nie miał się do czego przyczepić...

Michukng 19-04-2009 11:42

Po co piszecie nie na temat ? Nie potrzebny się spam tu robi...

MowilaZeMa18 19-04-2009 18:13

ale glupi temat wiadomo ze te wszystkie zagadki i addony sa po to aby zachecic rookstayerow do zakupu pacca przeciez od 9lat istnienia rooka nikt w uczciwy sposob go nie zdobyl.n00by tylko wierza w questa na spika...

Heatvich 19-04-2009 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MowilaZeMa18 (Post 2526204)
ale glupi temat wiadomo ze te wszystkie zagadki i addony sa po to aby zachecic rookstayerow do zakupu pacca przeciez od 9lat istnienia rooka nikt w uczciwy sposob go nie zdobyl.n00by tylko wierza w questa na spika...

MultiKonto plx.

Co do twojej wypowiedzi - tak wierzą , bo lepiej wierzyć w coś co MOŻE jest a nie w coś czego nie ma. No nie?:) To dobrze że się rozumiemy.

Herbi_Oxyna 24-04-2009 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MowilaZeMa18 (Post 2526204)

No i? Niektórzy wierzą w Boga, inni w Gurwę, inni w latające Spaghetti, a Rookstayerzy w SpikeSworda. I proszę o nie nazywanie RS'ów noobami.
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Może powiesz, że Brass Armora na Rooku też nie ma?
Bo aktualnie nie ma, ale nie ma wątpliwości, że kiedyś był i miał go taki jeden 'noob', co się zwał Sunrise.

Wiele faktów przemawia przeciw Spike Swordowi, ale nigdy oficjalnie nie zostanie oznajmione, że quest nie istnieje.

Ameriov 25-04-2009 00:36

@up
Są nieliczne egzemplarze Brassów na rooku.

PS.
Cytuj:

Wiele faktów przemawia przeciw Spike Swordowi, ale nigdy oficjalnie nie zostanie oznajmione, że quest nie istnieje.
To działa też w 2gą stronę więc nie najlepszy argument.

MowilaZeMa18 25-04-2009 14:48

@Herbi_Oxyna

Ja nie nazywam wszystkich rookstayerow noobami tylko tych co w wierza w questa na spike sworda... X(

I wiem ze brass armor to byl kiedys bardzo rzadki loot z mino tak jak poison dagger. B)

Poznaniak 25-04-2009 23:22

Słuchaj ale to jest taka sytuacja jakbyś będąc chrześcijaninem wyzywał każdego który jest innego wyznania od debila itd. a raczej tak nie robisz więc nie obrażaj nikogo za jego przekonania.

Bleacher 26-04-2009 12:57

-.-

Prosze tutaj macie fajny temacik o rare'ach to samo sie stanie z spike swordem (sword of fury) jesli odkryjemy ta tajemnice!
http://www.forum.tibia.pl/showthread...68#post2530568

DK-LOG.911 26-04-2009 14:21

@up

no i?? nic nowego nie wniosles. masz w sygnie "nie karmic trolla", a sam go wlasnie nakarmiles X(

Heatvich 26-04-2009 18:37

@up
A ty sobie do sygny daj "Piszę poprawnie po polsku." To będzie dopiero szok.
I nie czepiaj się bo sam karmisz trolla każdym postem.

@top
Spamowisko. W 1 temacie piszecie to co w innych. Więc po co te inne były zakładane?
Podp. Czarny nick.

EnpeceThief 08-05-2009 07:00

Mam teorię do kamieni xD:
Sprawdze ją dzisiaj czy jak znikne sword to moze w dednietym wulfie w kamiennym kregu bedzie, jak nie to powylewam tam cos. B)

Rav 08-05-2009 09:21

ostatnio w dziale zdjecia' widzialem pewnego skrina, zapewne fake ale pokazac mozna ;q

http://img26.imageshack.us/img26/2695/lololbco.jpg

Silarion 08-05-2009 10:21

@UP
też myślałem ze fake, ale wchodze na tibia.com i jest ded od energy. A to chyba jedyne energy fieldy na rooku...

Vermilion 08-05-2009 10:46

To fake. Dead human kiepsko wklejony. A died by energy też sobie mogę zrobić, bo energy fieldy są w dungeonach akademii (tam gdzie trza kupić klucz u Seymoura).

Heatvich 08-05-2009 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vermilion (Post 2539076)
To fake. Dead human kiepsko wklejony. A died by energy też sobie mogę zrobić, bo energy fieldy są w dungeonach akademii (tam gdzie trza kupić klucz u Seymoura).

Pokarz mi 5 szczegółów że to fake. Go go go.

Operator_Skrawarki 08-05-2009 21:12

@up
Po co? Przeciez widac na pierwszy rzut oka, ze sie zbyt wyroznia od reszty : p. Albo to ja jestem jakos przewrazliwiony... Poza tym, na zdrowy rozsadek: kto Ci się tam dstanie?

Tomallo 08-05-2009 21:41

a dostanie dostanie, wydaje mi sie ze jestes przewrazliwiony bo to nie fake.. :o przynajmniej ja tak uważam

DK-LOG.911 08-05-2009 22:05

jesli to fake, to idealny! trup idealnie na gimpie zacieniowany, pieknie wklejony... to real raczej

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44.