![]() |
|
Czasami te żarty są nie na miejscu.
|
@up, nie tyle że nie na miejscu tylko one są poprostu żałosne pozdro..
|
@Haku
Wybacz szaraczkowi ;-( Ekhm "odpowiedź na zagadki:..." he he |
@up
a co ma czarny nick do twojego spamu?? jak tak bedziesz spamowac to nie bedziesz cieszyl sie slawa (nawet z szarym nickiem) @topic OD TERAZ 0 SPAMU!! OTO CO WIEMY:
jezeli ktos napisze cos co wspomnialem (lub zaprzeczy) zostanie zreportowany. od teraz zakaz wyzywania sie, spamu etc. jesli ktos cos nowego odkryje to dopiero niech napisze. |
:d
up@ ale to fajnie wyjasniles w punktach :)
|
hehe
Moje zdanie, które jest oczywiście oczywiste dla "myślącego" gracza/człowieka:
Spike Sword'a nie można zdobyć z żadnego questa, a gracz o nicku Potty on/of Harmonia, dostał go od GameMaster'a. Jak nam wszystkim jest już wiadomo, Tibia to nie niebo i nie ma tu only sprawiedliwości na co wskazuje choćby sprzedaż konta GM'a Dokeina (kretyn). Jak napisał kolrga wyżej, potty juz go nie ma. Dlaczego? Byłby kretynem i oddałby go lub sprzedał? Skoro wbił 100+ poziom na wyspie nowych to wybaczcie... Co do questów i zagadek, są one po to, żeby podkusić do myslenia i dalszego przyciągania oczy niektórych wielbicieli "pixelików" do owych questów. Im dlużej te zagadki pozostaną nierozwikłane, tym bardziej będziemy się nad nimi głowić. CIPSOFT przyciąga tylko naszą uwage 8o Pozdrawiam, Vivian |
No patrzcie się państwo, jaki myśliciel tu zawitał.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zanim ktoś kolejny spróbuje się na odwagę i zacznie myśleć, a co gorsza, wypisywać to, to proszę, pomyślcie ze dwa razy. |
AT both up
Jeden madrzejszy od drugiego. Potty dostal SS od Slythi ktora to z kolei dostala go od jakiegos Tutora... |
@up
Dzisas x.X a skąd Tutor miałby SS ? |
Cytuj:
Potty i Slythia to jedna i ta sama osoba. @down A to wybacz. Byłem pewiem, że jedna i ta sama osoba. ;p |
Cytuj:
Slythia i Potty to dwie różne osoby. Zainteresowanych dokładniejszych wyjaśnień zapraszam... na poprzednie strony tego tematu, na pewno znajdziecie tam odpowiedzi na swe pytania. |
http://img206.imageshack.us/img206/5...iveroffury.png
zauwazylem, ze wysepka z SoFem NIE JEST WYSPA 8o. to cos to poprostu rzeczka, z ujciem deltowym: http://img27.imageshack.us/img27/914...roffuryext.png czyli dawniej wygladalo tak: http://img206.imageshack.us/img206/1706/delta.png kazdy mogl se podejsc i polookac, ale "tylko pokorny" mogl go dotknac, dobre prawdz?? 8o (tu chodzi o dawne czasy swiata Tibii, a nie o Tibie 7.6, czy 7.92 :p |
Wysepka z SoF'em była zawsze, nigdy nie było do niej dojścia.
|
@up
X(X(WIEM!! CHODZI MI O TO, ZE "DAWNIEJ" BYLO DOJSCIE!! NIE CHODZI MI O TIBIE 7.92, CZY COKOLWIEK!! A W KTORYM UPDACIE AMBER BIEGALA PO ROOKU Z JAJEM TARANTULI?? ROZUMIECIE, O CO MI CHODZI?? "DAWNIEJ" - np. w roku 500 p.n.e. czasu tibijskiego!!X(X( |
Człowieku nie dobijaj mnie.. Od kont gram w tibię nie było tam dojścia! A uwierz mi że w tibie gram baardzo długo. Naucz się polskiego.
|
Cytuj:
|
@up
thx za wsparcie ;). ci idioci wciaz nie rozumieja... |
Cytuj:
Jeżeli dobrze zrozumiałem, to nepterowi chodzi o czas fabularny w grze, historię, którą niby wymyśliły cipki. Tak czy siak, dk-log uważam, że czas na zastrzyk... |
Sory, ale jeżeli nie jestem polakiem nie muszę znać j. Polskiego - więc w czym problem?
Dk.Log - Wyśmiewają cię bo piszesz głupoty. Naucz się co to duża litera. |
Cytuj:
@all up Zamknąć mordy, bo takie rzeczy załatwia się na PW, to nie jest Hyde Park, z którego można robić sobie czat. Nie umiecie się dostosować? W takim razie pokażę gdzie są drzwi. |
Rzadko kiedy wchodzę na dział "tajemnice rookgaardu", ale za każdym razem się uśmieje :)
Chyba już wiem dlaczego modki nie zamkną/usuną np. tego tematu. |
Cytuj:
|
Po co piszecie nie na temat ? Nie potrzebny się spam tu robi...
|
ale glupi temat wiadomo ze te wszystkie zagadki i addony sa po to aby zachecic rookstayerow do zakupu pacca przeciez od 9lat istnienia rooka nikt w uczciwy sposob go nie zdobyl.n00by tylko wierza w questa na spika...
|
Cytuj:
Co do twojej wypowiedzi - tak wierzą , bo lepiej wierzyć w coś co MOŻE jest a nie w coś czego nie ma. No nie?:) To dobrze że się rozumiemy. |
Cytuj:
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( Może powiesz, że Brass Armora na Rooku też nie ma? Bo aktualnie nie ma, ale nie ma wątpliwości, że kiedyś był i miał go taki jeden 'noob', co się zwał Sunrise. Wiele faktów przemawia przeciw Spike Swordowi, ale nigdy oficjalnie nie zostanie oznajmione, że quest nie istnieje. |
@up
Są nieliczne egzemplarze Brassów na rooku. PS. Cytuj:
|
@Herbi_Oxyna
Ja nie nazywam wszystkich rookstayerow noobami tylko tych co w wierza w questa na spike sworda... X( I wiem ze brass armor to byl kiedys bardzo rzadki loot z mino tak jak poison dagger. B) |
Słuchaj ale to jest taka sytuacja jakbyś będąc chrześcijaninem wyzywał każdego który jest innego wyznania od debila itd. a raczej tak nie robisz więc nie obrażaj nikogo za jego przekonania.
|
-.-
Prosze tutaj macie fajny temacik o rare'ach to samo sie stanie z spike swordem (sword of fury) jesli odkryjemy ta tajemnice!
http://www.forum.tibia.pl/showthread...68#post2530568 |
@up
no i?? nic nowego nie wniosles. masz w sygnie "nie karmic trolla", a sam go wlasnie nakarmiles X( |
@up
A ty sobie do sygny daj "Piszę poprawnie po polsku." To będzie dopiero szok. I nie czepiaj się bo sam karmisz trolla każdym postem. @top Spamowisko. W 1 temacie piszecie to co w innych. Więc po co te inne były zakładane? Podp. Czarny nick. |
Mam teorię do kamieni xD:
Sprawdze ją dzisiaj czy jak znikne sword to moze w dednietym wulfie w kamiennym kregu bedzie, jak nie to powylewam tam cos. B) |
ostatnio w dziale zdjecia' widzialem pewnego skrina, zapewne fake ale pokazac mozna ;q
http://img26.imageshack.us/img26/2695/lololbco.jpg |
@UP
też myślałem ze fake, ale wchodze na tibia.com i jest ded od energy. A to chyba jedyne energy fieldy na rooku... |
To fake. Dead human kiepsko wklejony. A died by energy też sobie mogę zrobić, bo energy fieldy są w dungeonach akademii (tam gdzie trza kupić klucz u Seymoura).
|
Cytuj:
Pokarz mi 5 szczegółów że to fake. Go go go. |
@up
Po co? Przeciez widac na pierwszy rzut oka, ze sie zbyt wyroznia od reszty : p. Albo to ja jestem jakos przewrazliwiony... Poza tym, na zdrowy rozsadek: kto Ci się tam dstanie? |
a dostanie dostanie, wydaje mi sie ze jestes przewrazliwiony bo to nie fake.. :o przynajmniej ja tak uważam
|
jesli to fake, to idealny! trup idealnie na gimpie zacieniowany, pieknie wklejony... to real raczej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |
|