Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Kolos from rodos 07-03-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1305948)
Stary po co liczysz fragi?
To jest zbędne ponieważ Vision juz odeszlo z servera i to nie jest wojna tylko pkowanie.
Mogloby byc i 100:0 dla Vision a mimo to Dusk maja wiecej pieniazkow i samych lvli wiecej niz mieli gdy byl stan 0:0....

Przynajmniej nie siedzą nocami by móc poexpić ;d Ta wojna prowadzona jest raczej dla zabawy niż walki o władzę...i o to tu chodzi, Twórcom tej gry chodziło raczej o to by każdy sie dobrze przy tej grze bawił, a nie prowadził biznes (allegro.pl) ;p, czy też by ta gra wywoływała szkodliwe emocje jak u niektórych.

Diablord 07-03-2007 23:35

Nirt ma racje. Vision pewnie bedzie miec wiecej fragow ale wojny nie wygra. Ciezko zdobyc frago gdy Vision nie expi. Przynajmniej ciekawie jest na serverze ;] Nie ma to jak exivowac Zwidka na pohu:D

Pall_Mall 07-03-2007 23:41

@up
Stoisz w pz i go exivujesz i sprawdzasz czy nie przyjdzie??

JojkO 07-03-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 1306006)
@up

Hehe jak widzi ze jest far~ to mknie do pz'ta xd

montura 08-03-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1305937)
Wyjdz. Bo jesteś przygłupem. Płaczesz, że zabiłem ci rl frienda? ehh to twój boyfriend?

To moj szwagier ale to jest bez znaczenia. Powiedz mi po co chwaliles sie tym fragiem? Naprawde zastanawia mnie czym sie kierowales. Ja nie zamierzam obrzucac sie tekstami z piaskownicy z kims twojego poziomu wiec daruj sobie jakies glupie docinki.
Podziekujcie imargamowi i harcerzykowi to dzieki ich przekretom jestem po przeciwnej stronie barykady.

Pozdrawiam;]

JojkO 08-03-2007 00:09

OmG..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 1306040)
To moj szwagier ale to jest bez znaczenia. Powiedz mi po co chwaliles sie tym fragiem? Naprawde zastanawia mnie czym sie kierowales. Ja nie zamierzam obrzucac sie tekstami z piaskownicy z kims twojego poziomu wiec daruj sobie jakies glupie docinki.
Podziekujcie imargamowi i harcerzykowi to dzieki ich przekretom jestem po przeciwnej stronie barykady.

Pozdrawiam;]

Przecież wymienili chyba wszystkie fragi..
Więc dlaczego mieli by nie wymieniać tego Twojego szwagra?;D
Napisali kogo zabili...

Tarinek 08-03-2007 00:12

I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?! HAHA nie rozsmieszaj mnie ziomek. Przypomne Ci ze byłes w Vision i dlatego respekcik bo pomagałes nie mało. Ale kolejna osoba odchodzi~ zdradza~ Vision myslac ze obietnice duskow sie spełnią a tak naprawde to ch prawda. Taif potrafi manipulować ludzmi i chyba tylko to potrafi. Wmawia wam ze czarne jest białe a białe czarne a wy za nim idziecie slepo, myslac ze sie wam odwdzieczy.

Pozdro, otworzcie oczy !!

hapes1 08-03-2007 01:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1306053)
Ale kolejna osoba odchodzi~ zdradza~ Vision myslac ze obietnice duskow sie spełnią a tak naprawde to ch prawda. Taif potrafi manipulować ludzmi i chyba tylko to potrafi. Wmawia wam ze czarne jest białe a białe czarne a wy za nim idziecie slepo, myslac ze sie wam odwdzieczy.

Pozdro, otworzcie oczy !!

jeśli miałeś na myśli Monture to sie pomyliłeś.....zapytaj kolegów dlaczego montek znalazł sie po przeciwnej stronie barykady.....przede wszystkim zapytaj o to harc3sh'a i imargama chodz i andrzej dozucił swoje 5 groszy
jesli juz uzywasz słowa zdrada to powinieneś go użyć W ODNIESIENIU DO TWOJEJ GILDJI a nie do Montury
Cytuj:

I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?!

..bez przesady...znasz przecież jego zdanie na temat tego serwera

Tarinek 08-03-2007 04:17

Czytaj ze zrozumieniem OK? To podstawowa sprawa jezeli chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Wyraznie jest napisane "zdradzi~ odszedł~" Wiec zachowaj te smuty dla siebie. Nie wiem co harcerz mu zrobił wiem ze sie pokłucił z Andim o głupote~ i odrazu sie sfochował jego sprawa, nikt nie trzyma w Vision. Zrobił swoje w gildi odszedł jego sprawa, tylko niech nie popełni błedu i nie da sie omamić duską.

Pozdro. Baj De Łej "Running Scared" dobry film własnie skonczyłem ogladać, dobrej nocki.

Sachar 08-03-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1306134)
Czytaj ze zrozumieniem OK? To podstawowa sprawa jezeli chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Wyraznie jest napisane "zdradzi~ odszedł~" Wiec zachowaj te smuty dla siebie. Nie wiem co harcerz mu zrobił wiem ze sie pokłucił z Andim o głupote~ i odrazu sie sfochował jego sprawa, nikt nie trzyma w Vision. Zrobił swoje w gildi odszedł jego sprawa, tylko niech nie popełni błedu i nie da sie omamić duską.

Pozdro. Baj De Łej "Running Scared" dobry film własnie skonczyłem ogladać, dobrej nocki.

wez juz skoncz i nie kozacz na tym forum i wogole nie pisz tu juz nic bo koazkow juz jest tu za duzo....

Hail Taifun HALI KURWA HAIL!!!!!!!!!!!! jak ci sie nie podoba to mozesz mi possac (mowie to do all co chac lub probuja mnie za to pojechac co napsialem mam was w dupie i tak tu juz nie bede zagladal wiec nie piszcie nic do mnie ZA WYSOKIE PROGI NA WASZE NOGI!)

Wigget 08-03-2007 14:46

@up

idz lepiej na spawn trolli pro masterze i wez sie nie udzielaj

Suppcio 08-03-2007 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1306377)
wez juz skoncz i nie kozacz na tym forum i wogole nie pisz tu juz nic bo koazkow juz jest tu za duzo....

Hail Taifun HALI KURWA HAIL!!!!!!!!!!!! jak ci sie nie podoba to mozesz mi possac (mowie to do all co chac lub probuja mnie za to pojechac co napsialem mam was w dupie i tak tu juz nie bede zagladal wiec nie piszcie nic do mnie ZA WYSOKIE PROGI NA WASZE NOGI!)

A mysiasz już pysie?

Hellraiser 08-03-2007 15:14

Cytuj:

I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?!

Oj Tarrinek już ktoryś raz wspominam ze nie byles kiedys taki, ale pomysl sam kto ma gorzej?, Oni padaja to i tak to odrabiają, i nadrabiają,..

Swiezy przyklad Ymiego, czy Magramiego, oni beda sobie mogli raczej expic a to ze ktos z was wpadnie po niego, to juz nie wojna, tylko wieksza adrenalina dla ofiary, bo nawet jesli juz jest 30+:10 to i tak nic nie macie z tego =/, ale moge sie mylic,..

Sądze tez ze jesli Duskowie nie maja slabej psychiki, to i tak dadza rade nawet przy tym druzgocącym wyniku,..

Skibo 08-03-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viexorinio (Post 1305748)
Harcerzyk hackuje ludzi tylko dzięki ich głupocie :) To tylko pozory że on jest evul hacker a w rzeczywistości gówno umie.

Jak on gówno umie to zapewne jak ty byś to "gówno" umiał to też byś chciał hackować, potwierdzasz swoją zazdrość do niego : O

JojkO 08-03-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1306377)

Chłopie kulturki troche..

Mazurxx 08-03-2007 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1306492)
Oj Tarrinek już ktoryś raz wspominam ze nie byles kiedys taki, ale pomysl sam kto ma gorzej?, Oni padaja to i tak to odrabiają, i nadrabiają,..

Swiezy przyklad Ymiego, czy Magramiego, oni beda sobie mogli raczej expic a to ze ktos z was wpadnie po niego, to juz nie wojna, tylko wieksza adrenalina dla ofiary, bo nawet jesli juz jest 30+:10 to i tak nic nie macie z tego =/, ale moge sie mylic,..

Sądze tez ze jesli Duskowie nie maja slabej psychiki, to i tak dadza rade nawet przy tym druzgocącym wyniku,..

Wiesz w wojnie wszystkie chwyty są dozwolone , wiec według mnie nawet to ze Taifun nie expił i nie wbil jako first tego 300 lvla jest sukcesem a po za tym Duski zrozumiały że nie mogą tak kozaczyć bo w końcu ktoś ich sprowadzi na ziemię.
pzdr :)

Viexorinio 08-03-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1306541)
Jak on gówno umie to zapewne jak ty byś to "gówno" umiał to też byś chciał hackować, potwierdzasz swoją zazdrość do niego : O

Powiedział 12 sorc :D

foxydarow 08-03-2007 16:24

:(

Neanon

Banished: until Apr 07 2007, 15:10:41 CEST because of excessive unjustified player killing

Neanon _/

Sachar 08-03-2007 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suppcio (Post 1306447)
A mysiasz już pysie?

a brales do papy juz kiedys pento ?

NarroweQ 08-03-2007 17:00

...to forum znów robi się żałosne...

Skibo 08-03-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viexorinio (Post 1306594)
Powiedział 12 sorc :D

Wiesz mam 12lvl ale moge wiecej wiedzieć od Ciebie, ponieważ lvl chyba nie świadczy o tym czy ktoś wie dużo czy nie, lub czy umie grać...

Zastanów się najpierw co napiszesz, bo ludzie na forach tego typu oceniają bardzo pochopnie więc spróbuj zachować o sobie dobre zdanie w oczach innych.

PS: Wogóle to o ile pamiętam to grałem od początku furory i znam większość ludzi(tych znaczących w tej wojnie) na tym serverze...

Mazurxx 08-03-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1306663)
a brales do papy juz kiedys pento ?

kolejny e-kozak :/

_/

Cyrillus 08-03-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1306675)

po 4-5 h bycia nieobecnym na forum robia sie 3-4 stronkim z tego 80% to bluzgi ;]

Viexorinio 08-03-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1306678)
Wiesz mam 12lvl ale moge wiecej wiedzieć od Ciebie, ponieważ lvl chyba nie świadczy o tym czy ktoś wie dużo czy nie, lub czy umie grać...

Zastanów się najpierw co napiszesz, bo ludzie na forach tego typu oceniają bardzo pochopnie więc spróbuj zachować o sobie dobre zdanie w oczach innych.

PS: Wogóle to o ile pamiętam to grałem od początku furory i znam większość ludzi(tych znaczących w tej wojnie) na tym serverze...

Być może ja też ? Zastanowiłeś się nad tym ? Sram na zdanie innych o mnie :) więc spadaj dziadu.

Skibo 08-03-2007 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viexorinio (Post 1306748)
Być może ja też ? Zastanowiłeś się nad tym ? Sram na zdanie innych o mnie :) więc spadaj dziadu.

Zaznaczyłem że liczących się w tej wojnie, a jeśli "srasz" na zdanie innych o Tobie to znaczy to że powinneś się zastanowić nad sobą i to głęboko.

Ja nie jestem również dziadem, ciekawe skąd taki wniosek? Może dlatego że prawde napisałem...

Gwi@zd@ 08-03-2007 18:05

Nie Bluzgajcie tutaj to nic
nie da...

Diablord 08-03-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1306675)

To froum tworzymy MY, użytkownicy, jak temu zapobiec?

Cytuj:

@up
Jak widze, że jest blisko to sie chowam do PZta. A co mam czekać aż mnie sciągnie na burst+UE?

Wigget 08-03-2007 18:43

@up

to swiadczy o waszej nieudolnosci i o Taifunie jako liderze ktory jest tylko maszyna do expienia a pvp 0 ... macie ponad trzykrotnie wiecej ludzi w tej wojnie , przewage w levelach , i smieszne jest dlamnie ze na frag list jest wynik 32-10 , szczerze mowiac nie widzialem jeszcze zadnej udanej akcjii w waszym wykonaniu bo poza nabijaniem leveli niewiele wiecej potraficie

Gwi@zd@ 08-03-2007 18:49

Zwidek ma sam z 10 fragow (Nie wiem dokladnie) a ma 138 lvl czemu Boski taifun tak nie kosi jak on a ma 2 x wiekszy lvl...?

Diablord 08-03-2007 19:04

Cytuj:

@up

to swiadczy o waszej nieudolnosci i o Taifunie jako liderze ktory jest tylko maszyna do expienia a pvp 0 ... macie ponad trzykrotnie wiecej ludzi w tej wojnie , przewage w levelach , i smieszne jest dlamnie ze na frag list jest wynik 32-10 , szczerze mowiac nie widzialem jeszcze zadnej udanej akcjii w waszym wykonaniu bo poza nabijaniem leveli niewiele wiecej potraficie
A co Taifun ma zrobic?! Myslisz ze jak on powie nie expic, wbijac codziennie o 3 rano i czaic etc. to wszyscy tak zrobia? Ja np. nie mam teraz czasu na wojne, wiec nic nie robie.
Pozatym ciekawe co możemy zrobić kiedy Vision ustawi sie, np. na Anni. Ty miszczu na pewno wpadłbyś tam i zabił wszystkich z GFB.

Pewnie nikt nie pamieta juz akcji gdy Yamahaha kozaczyl ze skullem na Edron. Bylo nas 10 na TS i stwierdzilismy, że zaryzykujemy, wkońcu to tylko gra. Ubiliśmy go i czekaliśmy na double hero. Vsion miało wtedy przewage liczebną, ale wygraliśmy te bitwe. Od nas padł chyba tylko Magiq a od nich między innymi Yeetro, Yamahaha, chyba Nordmark i paru innych.

Khazul 08-03-2007 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gwi@zd@ (Post 1306860)
Zwidek ma sam z 10 fragow (Nie wiem dokladnie) a ma 138 lvl czemu Boski taifun tak nie kosi jak on a ma 2 x wiekszy lvl...?

Jak taifun ma zdobywać fragi skoro nie ma na kim ich wbijać?

Rodri 08-03-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1306896)
A co Taifun ma zrobic?! Myslisz ze jak on powie nie expic, wbijac codziennie o 3 rano i czaic etc. to wszyscy tak zrobia? Ja np. nie mam teraz czasu na wojne, wiec nic nie robie.
Pozatym ciekawe co możemy zrobić kiedy Vision ustawi sie, np. na Anni. Ty miszczu na pewno wpadłbyś tam i zabił wszystkich z GFB.

Pewnie nikt nie pamieta juz akcji gdy Yamahaha kozaczyl ze skullem na Edron. Bylo nas 10 na TS i stwierdzilismy, że zaryzykujemy, wkońcu to tylko gra. Ubiliśmy go i czekaliśmy na double hero. Vsion miało wtedy przewage liczebną, ale wygraliśmy te bitwe. Od nas padł chyba tylko Magiq a od nich między innymi Yeetro, Yamahaha, chyba Nordmark i paru innych.

Ta i to byla ostatnia bitwa jaka wygraliscie :D

Situs 08-03-2007 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 1306850)
@up

Żal mi cie... Na kim Dusski Maja wbijac fragi, jeżeli Vision wyskakuje 3 min przed savem serva zabijaja 3 osoby i happy ze fragi nabili... Jezeli doszlo by do open battle to Kati i ekipa mogla by uciekac.. chyba ze chcieli by miec szybki TP...

Pozdr

esdek 08-03-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Situs (Post 1307006)
Żal mi cie... Na kim Dusski Maja wbijac fragi, jeżeli Vision wyskakuje 3 min przed savem serva zabijaja 3 osoby i happy ze fragi nabili... Jezeli doszlo by do open battle to Kati i ekipa mogla by uciekac.. chyba ze chcieli by miec szybki TP...

Pozdr

Open Battle już było.3;0 dla vision :)

Bodzio88 08-03-2007 20:05

juz byla "open" i ile pamietam 4:0 dla vision? huh wiec nie jest tak jak mowisz.

Masywny_Titania 08-03-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Situs (Post 1307006)

Pozdr

No a ciekawe jakbys ty uczestniczyl w takiej wojnie i druga gildia miala taka przewage liczebna, nie mowiac juz o lvlach, jakbys to rozegral? Duss mieli wiele szans na opena, i na wbicie fragow, ale niestety nic z tego im nie wyszlo...
Denerwuja mnie takie posty, bo dla duss macie zawsze wytlumaczenie dlaczego ktos padl, albo dlaczego przegrywaja, a jak z vision ktos padnie to od razu sie wszyscy podniecaja...TROCHE OBIEKTYWNIE PATRZCIE LUDZIE-.-

JojkO 08-03-2007 20:22

Jak Duski mają wygrywać wojny jak każdy z nich dba o swoją dupe.. np. War na Gobilnach na Edron... Fenix stał jak jakiś poj3b i tylko blokowal zeby nie trapneli go i Taifa.. Przez to padł Kolek i Patriarh podajże..

Situs 08-03-2007 20:27

Hmm Moze i Bylo Open Battle, i moze bylo 4-0 dla Vision...
Może i bym tak też ja rozegrał... Ale Wq.rw.ia mnie to.. Gdyby nie war...Taifun Devilry lvl 310 :evul: Wiekszosc Duskow i ludkow z Vision tez powyżej 200+.. POI zdane o wiele wczesniej... Ferumbras 4x Na Furorze..
I wszyscy żyli by w zgocie... Ale widac ze musialo tak byc...
I DOBRZE JEST JAK JEST .. :p

JojkO 08-03-2007 20:30

Może żeby temat był ciekawszy zaczniemy wklejać swoje fotki?? Co o tym sądzicie? Bo stary temat założony przez Veltaxio juz prawie upadł;o
Pozdro

Khazul 08-03-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Situs (Post 1307070)
Hmm Moze i Bylo Open Battle, i moze bylo 4-0 dla Vision...
Może i bym tak też ja rozegrał... Ale Wq.rw.ia mnie to.. Gdyby nie war...Taifun Devilry lvl 310 :evul: Wiekszosc Duskow i ludkow z Vision tez powyżej 200+.. POI zdane o wiele wczesniej... Ferumbras 4x Na Furorze..
I wszyscy żyli by w zgocie... Ale widac ze musialo tak byc...
I DOBRZE JEST JAK JEST .. :p

Napisz proszę jeszce raz o co Ci chodzi bo nie mogę rozczytac twojego "posta/postu".

ps. Levele postaci nie mają nic wspólnego z losowymi spawnami potworów.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48.