![]() |
|
Cytuj:
|
Panowie, mam takie pytanie...
Zbieram info na temat takich oto osób: Pasterz the Axemaster Go'thia Gothia Jastr Zielinski Lord Of The Soliders Interesuje mnie życiorys tych postaci, kto nimi gra/grał itd. Ahh jeszcze jedno - jak się nazywali 2 knighci którzy na początku Galany siali postrach, mieli coś koło 50 lvli i podobne imiona... pamięta ktoś? Pozdrawiam wszystkich. |
Cytuj:
o Gothia pierwszy raz slysze tehac tahec? czy jakos tak? ^^ |
a nie przypadkiem tehec i tahac ? a pasterz to nie jest ktorys z nich bo jakos tak mi sie zdawalo
|
Cytuj:
Gothia = nie mam pojecia, ale sugurujac sie nickiem ktos z powiazaniem pasterza~ Lord Of The Soliders = sharuja go dwaj bracia, ma tez 100+palka na furorze zapomnialem nicku, walczy przeciwko taifunowi ;> Nie jestem pewien tych informacji ;) @Aragon czemu niby polak ma miec najwiekszy lvl na servie ? aha aby levele o polowe mniejsze wygrywaly wojny ;> 80 % polakow sa to noobami , 1. Nie umia angielskiego. 2. Splacaja sie szybko. 3. Dochodza do gildi ktora wydaje sie byc silniejsza. :) 4. Boja sie o swoje postacie poniewaz DED = 2 dni bez picia Jedyne co polakom wychodzi to to gdy sa z szwedami w gildi, przykald taki blooc czy parencinkos, ;] Oczywisicie nie mowie o wszystkich polakach~ |
Adelaoo, masz racje, zapomniales powiedziec, ze dla polkaow dojscie do wojny oznacza zmiane serva i bycie retired;] Polacy powinni wymiatac na pvp, wystarczy se tylko pocwiczyc.. a do pocwiczenia sluza otsy pvp-enforcet ktorych jest teraz pelno..;](mowi o realnych otsach,a nie co z exori walisz na caly ekran po 5 tys...)
|
a wiecie cos wiecej o tahacu i tehecu? znal ich kiedyskolwiek ktos? tez cos o nich slyszalem
|
ja znalem calkiem dobrze, pamietam czasy jak byliscmy razem w gildi, chyba w friendly ants, albo jeszcze wczesniej, pozniej zrezygnowali z gry na galanie i zabijali swoich wrogow np trapami w windzie kazo :P
a co od nich chcecie? |
No nic w sumie, meli chłopcy łeb na karku bo potrafili niby takimi najtami zabić całkiem ładne lvle, a to, że ktoś się dał w trapa złapać z windą to już nikt tego nie pamięta... ;)
@Lord Of The Soliders No ładnie ładnie... A czy Pasterz~ i Tehec & Tahac to nie Ci sami 2 ludzie? |
Cytuj:
A ja myśle że masz chyba racje co do tej teorii ;) |
Cytuj:
pierwsze slysze zeby siali postrach jesli to o nich mowa. jedyne co potrafili robic to wykorzystywac uh trapy w kazo elevator. a ci co tam padli musze powiedziec ze zasluzyli, kazdy wiedzial ze to trap a jak wchodzili to sami sa sobie winni. i nic poza tym, zreszta sam ich tam keidys zabilem o dziwo w duecie z kardearem(!) w ich wlasnym trapie :P z tego co wiem to sa te same osoby co pasterz itp... takze ziom~ |
tak ziom eternal~ latał z nimi, pamietam jak bodajże była tibia 7.4 ( gdzie jeszcze antiluringu nie było ) skillowałem sobie na monku niedaleko veno, a tehec czy tam tahac ( nie pamietam bo było to dawno ) z ziomem ciągneli 3 gsy do zachodniej bramy venore ;d no nic ja nie padłem, ale monk maker tak i 2 moich ziomków knightów którzy sobie tam skillowali ^^
|
Lord Of The Soliders - z tego samego miasta co ja i Corlic, ma tez 100 rp na Furorze, nick Yiubh Do'Urden :p
@down Nie chodzilo mi oto zeby sie pochwalic wiec nie wiem czego sie czepiasz.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tym panom należy sie pokłon za ubicie tylu szwedzkich ku**. W przeciwieństwie co do niektórych nie bali sie o swoje postacie. :baby: |
Witam Wszystkich
Sytuacja gdy Lagi nie pozwalaja na normalna gre staje sie coraz to bardziej nie do zniesienia. Mimo to stara sie kazdy z nas cos w tej Tibii ulepszym etc.
Ja bym chcial umiescic tutaj swoje ogloszenie ;) BUY ALL EYES PATCHES HOOKS AND PEG LEGS ... Poza tym z dobrych i zaufanych zrodel wiem, ze na sell za kase w Tibii badz kase w rl jest 100+ LvL na Galanie i na pewno nie ma hunta... Tak poza tym dawno nie gralem, bylem retired, a gdy chcialem wrocic przywitaly mnie lagi. Takze poucze sie jeszcze ten czas poki nie skoncza sie lagy i potem witamy PG ;) Pragne wszystkich pozdrowic i pogratulowac Catri Barabian Outfita... Pozdro |
Boltina ja mam na sell hak i peg leg:P Offer?:>
Taa, lagi sa nie do zniesienia..;/ DLa tego sobie zabijam czas na candi:P |
O.o Weście jeszcze powiedzcie coś o tych 2 strasznych pannach :)
Lubię historie galanay |
Wtf?
Cannot connect to a login server.
Error:Disconnected from server For more information take a look at the FAQsin the guide section at www.tibia.com A na Tibii.com Nie wiem co sie dzieje z Tibia, ale dzieje sie coraz gorzej. Na dodatek to zniecheca graczy. Trzeba (CipSoft?) cos z tym zrobic... BUY ALL PEG LEGS HOOKS AND EYES PATCHES PoZdRo |
Wtf?
Cannot connect to a login server.
Error:Disconnected from server For more information take a look at the FAQsin the guide section at www.tibia.com A na Tibii.com Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution. Nie wiem co sie dzieje z Tibia, ale dzieje sie coraz gorzej. Na dodatek to zniecheca graczy. Trzeba (CipSoft?) cos z tym zrobic... BUY ALL PEG LEGS HOOKS AND EYES PATCHES PoZdRo |
Cytuj:
|
Mozna sie dowiedziec ile kosztuje?:p Bo gra Master Sorkiem mnie juz nudzi zawsze lubilem grac Knight:D Jezeli to o Ege~ chodzi:P
|
Cytuj:
ja mam na sell hook i peg leg... Offer? Racja czesto ostatnio w tibi sa widywane lagi, kicki, oraz czasami servery sa offline... Tibia teraz jest jzu prawie jak OTS^^ Kiedys to nie bylo tyle problemow z tibia..;/ |
Cytuj:
ganialem i jednych i drugich wiec cos o tym wiem, co do bania sie o postacie, tez mi bohaterstwo, wyzsze lev zaczei zabijac bedac retired na sowich charach i wiedzac ze jzu niebeda tu grac, wiec co sie mieli martwic? w ten sposob zaden random pk sie nie boi, poza tym w elevatorze byli nie do zabicia(do momentu) ;) |
boltina za ile mozna kupic twOJOM protekcje bo zdaje sie ze sprzedajesz ;p
|
Cytuj:
Na sell jest eggeneto potem "bracia" sharing Boltiny GL :):):):) "Niewiadomo co niewiadomo gdzie niewiadomo kiedy" xDDDDd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Parencikos
Jan 19 2007, 09:17:38 CET Killed at Level 95 by Konda 09:19 Konda [176]: im back ;) Czyzby wielki wodz konda przestal sie bac i powrocil do walki :o ( ktorej i tak nigdy nie wygra)???.. Dla mnie bardziej prawdopodone ze wychylil glowke z norki bo sie bal ze ludzie o nim zapomnieli... i znowu sie schowa8o |
Cytuj:
|
Konda [176]: im back
Cos mi sie wydaje, ze nudy na Galanie to juz przeszlosc ;)
Smutno mi, ze padlo na Polaka, bo zadnemu z HWL zle nie zycze... To dowod dla niedowiarkow, ze niby Konda to noob itd. Jesli chodzi o mnie to nie mam do nikogo zadnych "ALE", ale w sposob w jaki traktuje sie takiego gracza jak Konda mnie smieszy. To wkoncu The Best LvL on Galana World... BUY ALL HOOKS,EYE PATCHES,PEG LEG ... PLEASE MSG ME WITH OFFERS... REALLY NEED THAT - tak poza wszystkim PozDrO |
Cytuj:
..to ze ma najlepszy lvl to nie znaczy ze nie noob.. Ci co tak twierdza na czyms to opieraja.. a wystarczy poogladac kilka filmikow z war.. zwrocic uwage na postawe kondy i wyciagnac wnioski... ps. Mala poprawka. Konda to nie noob ... Konda (postac) jest bardzo dobra Konda (czlowieczek co nia gra) to noob XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Szkoda ze sie cieszysz z fraga kondy a nie jakigos swojego.. czyzby to bylo nie realne8o |
Nie wiem co macie do kondy moim zdaniem jest dobry.
Także w PvP. Widzałęm dużo filmów z wojny z nim moim zdaniem gildia kondy jest bardziej zgrana lecz nie jestem po nikogo stronie bo tam i tam mam kumpli.. |
Hmm
Mimo wszystko zachowanie Kondy na Battle's nie bylo dobre. Powiedzialbym , ze sral ;) i to bradzo...
Moze jednak teraz wszystko przemyslal i poswieci sie grze jak kiedys(nie w sensie czasu , ale ze bedzie mial olew na dedy) Jesli to, ze urodzilo mu sie dziecko to prawda to teraz pewnie ma w dup** Takie cos jak Tibia, bo dziecko to wspaniala rzecz dla kazdego... Pozdro ;) |
"Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution."
~Wiadomość z tibia.com Naprawiają problem z lagami :D Choc teraz jak gram nie ma już takich dużych lagów :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
chyba ze to keidys to jak byl na rooku ;) |
Cytuj:
Panie tharrin wiesz co to jest szkola? a nawet jak bym byl wtedy na tibi to po co mnial by mi konda mowic o akcji? Widze ze ten 70 sorc wyrasta na nastepnego MASTERA (chodzi mi o tego Uzu~) i w dodatku mysli ze jest w wojnie. Hmm czyzby uzupatorka sprzedala chara? confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |
|