Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Lord Hybrid 18-01-2007 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1204264)
Cati gz barabiana

Tak galana jest opuzniona

od pvp-enforcet rozni sie tylko tym ze na galanie sa rsy...

tak, zjechaliscie go ladnie, tlyko ze on jako jedyny napisalk wkoncu cos o wydarzeniach z galany... warto powiedziec rowniez ze zazek padl..(dobze mut ak bo to polak powinien miec najwiekszy lvl na galanie, a to mnie juz nie interesuje cyz dopek, czy nie... POLAK TO POLAK!)

CU :*

Ps. pominolem cos?

Pominąłeś: miejsce, czas i spoób deda Zazka :p

Atlas 18-01-2007 01:53

Panowie, mam takie pytanie...
Zbieram info na temat takich oto osób:

Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders

Interesuje mnie życiorys tych postaci, kto nimi gra/grał itd.

Ahh jeszcze jedno - jak się nazywali 2 knighci którzy na początku Galany siali postrach, mieli coś koło 50 lvli i podobne imiona... pamięta ktoś?

Pozdrawiam wszystkich.

thewojtek 18-01-2007 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1204999)

Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders

Ahh jeszcze jedno - jak się nazywali 2 knighci którzy na początku Galany siali postrach, mieli coś koło 50 lvli i podobne imiona... pamięta ktoś?

Pozdrawiam wszystkich.

Pasterz = Go'thia
o Gothia pierwszy raz slysze

tehac tahec? czy jakos tak? ^^

Adrianoss 18-01-2007 02:38

a nie przypadkiem tehec i tahac ? a pasterz to nie jest ktorys z nich bo jakos tak mi sie zdawalo

Adelaoo 18-01-2007 08:40

Cytuj:

Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders

Pozdrawiam wszystkich.

Pasterz the Axemaster = Go'thia, jest rl friends lord anarchista
Gothia = nie mam pojecia, ale sugurujac sie nickiem ktos z powiazaniem pasterza~
Lord Of The Soliders = sharuja go dwaj bracia, ma tez 100+palka na furorze zapomnialem nicku, walczy przeciwko taifunowi ;>

Nie jestem pewien tych informacji ;)

@Aragon czemu niby polak ma miec najwiekszy lvl na servie ? aha aby levele o polowe mniejsze wygrywaly wojny ;> 80 % polakow sa to noobami ,
1. Nie umia angielskiego.
2. Splacaja sie szybko.
3. Dochodza do gildi ktora wydaje sie byc silniejsza. :)
4. Boja sie o swoje postacie poniewaz DED = 2 dni bez picia

Jedyne co polakom wychodzi to to gdy sa z szwedami w gildi, przykald taki blooc czy parencinkos, ;]

Oczywisicie nie mowie o wszystkich polakach~

aragorn uczciwy 18-01-2007 09:37

Adelaoo, masz racje, zapomniales powiedziec, ze dla polkaow dojscie do wojny oznacza zmiane serva i bycie retired;] Polacy powinni wymiatac na pvp, wystarczy se tylko pocwiczyc.. a do pocwiczenia sluza otsy pvp-enforcet ktorych jest teraz pelno..;](mowi o realnych otsach,a nie co z exori walisz na caly ekran po 5 tys...)

sliver 18-01-2007 10:14

a wiecie cos wiecej o tahacu i tehecu? znal ich kiedyskolwiek ktos? tez cos o nich slyszalem

Novar 18-01-2007 11:35

ja znalem calkiem dobrze, pamietam czasy jak byliscmy razem w gildi, chyba w friendly ants, albo jeszcze wczesniej, pozniej zrezygnowali z gry na galanie i zabijali swoich wrogow np trapami w windzie kazo :P

a co od nich chcecie?

Atlas 18-01-2007 14:08

No nic w sumie, meli chłopcy łeb na karku bo potrafili niby takimi najtami zabić całkiem ładne lvle, a to, że ktoś się dał w trapa złapać z windą to już nikt tego nie pamięta... ;)

@Lord Of The Soliders
No ładnie ładnie...

A czy Pasterz~ i Tehec & Tahac to nie Ci sami 2 ludzie?

Vienek 18-01-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1205418)

A ja myśle że masz chyba racje co do tej teorii ;)

pawlon 18-01-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1205418)
No nic w sumie, meli chłopcy łeb na karku bo potrafili niby takimi najtami zabić całkiem ładne lvle, a to, że ktoś się dał w trapa złapać z windą to już nikt tego nie pamięta... ;)

@Lord Of The Soliders
No ładnie ładnie...

pierwsze slysze zeby siali postrach jesli to o nich mowa. jedyne co potrafili robic to wykorzystywac uh trapy w kazo elevator. a ci co tam padli musze powiedziec ze zasluzyli, kazdy wiedzial ze to trap a jak wchodzili to sami sa sobie winni. i nic poza tym, zreszta sam ich tam keidys zabilem o dziwo w duecie z kardearem(!) w ich wlasnym trapie :P z tego co wiem to sa te same osoby co pasterz itp... takze ziom~

Morbom 18-01-2007 15:54

tak ziom eternal~ latał z nimi, pamietam jak bodajże była tibia 7.4 ( gdzie jeszcze antiluringu nie było ) skillowałem sobie na monku niedaleko veno, a tehec czy tam tahac ( nie pamietam bo było to dawno ) z ziomem ciągneli 3 gsy do zachodniej bramy venore ;d no nic ja nie padłem, ale monk maker tak i 2 moich ziomków knightów którzy sobie tam skillowali ^^

Arturo Soprano 18-01-2007 16:12

Lord Of The Soliders - z tego samego miasta co ja i Corlic, ma tez 100 rp na Furorze, nick Yiubh Do'Urden :p

@down
Nie chodzilo mi oto zeby sie pochwalic wiec nie wiem czego sie czepiasz....

Lord Hybrid 18-01-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano (Post 1205634)
Lord Of The Soliders - z tego samego miasta co ja i Corlic, ma tez 100 rp na Furorze, nick Yiubh Do'Urden :p

O tak. jesteś zajebisty bo jesteś z tego samego miasta co Corlic. Gz

Trialowiec 18-01-2007 18:11

Cytuj:

Pasterz the Axemaster
Go'thia
Gothia
Jastr Zielinski
Lord Of The Soliders

Pozdrawiam wszystkich.

PM jesli chcesz coś więcej wiedzieć o tych panach.

Trialowiec 18-01-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1205600)
pierwsze slysze zeby siali postrach jesli to o nich mowa. jedyne co potrafili robic to wykorzystywac uh trapy w kazo elevator. a ci co tam padli musze powiedziec ze zasluzyli, kazdy wiedzial ze to trap a jak wchodzili to sami sa sobie winni. i nic poza tym, zreszta sam ich tam keidys zabilem o dziwo w duecie z kardearem(!) w ich wlasnym trapie :P z tego co wiem to sa te same osoby co pasterz itp... takze ziom~

Co Ty się ich tak czepiasz? To chyba lepszy sposób na fragi niż używanie botów jak HWL. Duża część tych fragów nie była robiona w uh trapie więc jak nie wiesz to nie komentuj.
Tym panom należy sie pokłon za ubicie tylu szwedzkich ku**.
W przeciwieństwie co do niektórych nie bali sie o swoje postacie. :baby:

Boltina89 18-01-2007 18:23

Witam Wszystkich

Sytuacja gdy Lagi nie pozwalaja na normalna gre staje sie coraz to bardziej nie do zniesienia. Mimo to stara sie kazdy z nas cos w tej Tibii ulepszym etc.

Ja bym chcial umiescic tutaj swoje ogloszenie ;)
BUY ALL EYES PATCHES HOOKS AND PEG LEGS ...

Poza tym z dobrych i zaufanych zrodel wiem, ze na sell za kase w Tibii badz kase w rl jest 100+ LvL na Galanie i na pewno nie ma hunta...

Tak poza tym dawno nie gralem, bylem retired, a gdy chcialem wrocic przywitaly mnie lagi. Takze poucze sie jeszcze ten czas poki nie skoncza sie lagy i potem witamy PG ;)

Pragne wszystkich pozdrowic i pogratulowac Catri Barabian Outfita... Pozdro

aragorn uczciwy 18-01-2007 19:06

Boltina ja mam na sell hak i peg leg:P Offer?:>

Taa, lagi sa nie do zniesienia..;/ DLa tego sobie zabijam czas na candi:P

Raziel kosiaz 18-01-2007 20:00

O.o Weście jeszcze powiedzcie coś o tych 2 strasznych pannach :)
Lubię historie galanay

Boltina89 18-01-2007 21:15

Wtf?

Cannot connect to a login server.
Error:Disconnected from server

For more information take a look at the FAQsin the guide section at www.tibia.com

A na Tibii.com

Nie wiem co sie dzieje z Tibia, ale dzieje sie coraz gorzej. Na dodatek to zniecheca graczy. Trzeba (CipSoft?) cos z tym zrobic...

BUY ALL PEG LEGS HOOKS AND EYES PATCHES

PoZdRo

Boltina89 18-01-2007 21:16

Wtf?

Error:Disconnected from server

For more information take a look at the FAQsin the guide section at www.tibia.com

A na Tibii.com

Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.

Nie wiem co sie dzieje z Tibia, ale dzieje sie coraz gorzej. Na dodatek to zniecheca graczy. Trzeba (CipSoft?) cos z tym zrobic...

PoZdRo

Segalczuk 18-01-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1205955)
Poza tym z dobrych i zaufanych zrodel wiem, ze na sell za kase w Tibii badz kase w rl jest 100+ LvL na Galanie i na pewno nie ma hunta...

Na sell jeste egeenetoo , nieprawdaz ;o ? Search gild.

NOHAS 18-01-2007 21:57

Mozna sie dowiedziec ile kosztuje?:p Bo gra Master Sorkiem mnie juz nudzi zawsze lubilem grac Knight:D Jezeli to o Ege~ chodzi:P

aragorn uczciwy 18-01-2007 22:05

Cytuj:

Errorisconnected from server

A na Tibii.com

Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.

PoZdRo

ja mam na sell hook i peg leg... Offer?
Racja czesto ostatnio w tibi sa widywane lagi, kicki, oraz czasami servery sa offline... Tibia teraz jest jzu prawie jak OTS^^ Kiedys to nie bylo tyle problemow z tibia..;/

pawlon 18-01-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trialowiec (Post 1205942)
Co Ty się ich tak czepiasz? To chyba lepszy sposób na fragi niż używanie botów jak HWL. Duża część tych fragów nie była robiona w uh trapie więc jak nie wiesz to nie komentuj.
Tym panom należy sie pokłon za ubicie tylu szwedzkich ku**.
W przeciwieństwie co do niektórych nie bali sie o swoje postacie. :baby:

czepiam sie bo niektorzy wielbia ajkies glupoty, a oni botow tez uzywali. nie trzeba byc zadnym ekspertem w pvpv zeby we 2-3 kogos spkowac, potem wlezc do windy bez wyjscia i nawet jejihebv mogl im tam naskoczyc, to sie nazywa game weakness abuse. jesli juz mialbym wyroznic jakiegos uh trapera to w thais bylo 3 takich, nie pamietam nickow, ale lev 20-30, zabilio yahela 2x, rainfangera, i wielu innych, i w przeciwienstwie do Twoich 2 idoli nie robili tego w miejscach gdzie nikt ich nie mogld dostac, bylo o wiele wiecej finezji i o wiele bardziej kombinacyjnie. Twoi 2 panowie sie do niech nie umywali :p

ganialem i jednych i drugich wiec cos o tym wiem, co do bania sie o postacie, tez mi bohaterstwo, wyzsze lev zaczei zabijac bedac retired na sowich charach i wiedzac ze jzu niebeda tu grac, wiec co sie mieli martwic? w ten sposob zaden random pk sie nie boi, poza tym w elevatorze byli nie do zabicia(do momentu) ;)

sliver 18-01-2007 22:06

boltina za ile mozna kupic twOJOM protekcje bo zdaje sie ze sprzedajesz ;p

Adelaoo 18-01-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1206681)
boltina za ile mozna kupic twOJOM protekcje bo zdaje sie ze sprzedajesz ;p

Rotfl,

Na sell jest eggeneto potem "bracia" sharing Boltiny GL :):):):)

"Niewiadomo co
niewiadomo gdzie
niewiadomo kiedy" xDDDDd

Morbom 18-01-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1206804)
Rotfl,
Na sell jest eggeneto potem "bracia" sharing Boltiny GL :):):):)

Tak cię to boli ?, to nie twój problem, niech robi co chce...

Lord Hybrid 19-01-2007 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1205955)
Sytuacja gdy Lagi nie pozwalaja na normalna gre staje sie coraz to bardziej nie do zniesienia. Mimo to stara sie kazdy z nas cos w tej Tibii ulepszym etc.

Ja bym chcial umiescic tutaj swoje ogloszenie ;)
BUY ALL EYES PATCHES HOOKS AND PEG LEGS ...

Tak poza tym dawno nie gralem, bylem retired, a gdy chcialem wrocic przywitaly mnie lagi. Takze poucze sie jeszcze ten czas poki nie skoncza sie lagy i potem witamy PG ;)

Pragne wszystkich pozdrowic i pogratulowac Catri Barabian Outfita... Pozdro

Moze to nie o Egee chodzi =) NOHAS msg me

Uzu 19-01-2007 10:49

Parencikos
Jan 19 2007, 09:17:38 CET Killed at Level 95 by Konda

09:19 Konda [176]: im back ;)

Czyzby wielki wodz konda przestal sie bac i powrocil do walki :o ( ktorej i tak nigdy nie wygra)???.. Dla mnie bardziej prawdopodone ze wychylil glowke z norki bo sie bal ze ludzie o nim zapomnieli... i znowu sie schowa8o

Lord Hybrid 19-01-2007 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1207295)
Parencikos

Czyzby wielki wodz konda przestal sie bac i powrocil do walki :o ( ktorej i tak nigdy nie wygra)???.. Dla mnie bardziej prawdopodone ze wychylil glowke z norki bo sie bal ze ludzie o nim zapomnieli... i znowu sie schowa8o

Był 10 minut w nocy... wiadomo po co. A potem z rana 5 + 15 minut i logout.

Boltina89 19-01-2007 12:17

Konda [176]: im back

Cos mi sie wydaje, ze nudy na Galanie to juz przeszlosc ;)

Smutno mi, ze padlo na Polaka, bo zadnemu z HWL zle nie zycze...

To dowod dla niedowiarkow, ze niby Konda to noob itd. Jesli chodzi o mnie to nie mam do nikogo zadnych "ALE", ale w sposob w jaki traktuje sie takiego gracza jak Konda mnie smieszy. To wkoncu The Best LvL on Galana World...

BUY ALL HOOKS,EYE PATCHES,PEG LEG ... PLEASE MSG ME WITH OFFERS... REALLY NEED THAT - tak poza wszystkim

PozDrO

Uzu 19-01-2007 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1207366)

To dowod dla niedowiarkow, ze niby Konda to noob itd. Jesli chodzi o mnie to nie mam do nikogo zadnych "ALE", ale w sposob w jaki traktuje sie takiego gracza jak Konda mnie smieszy. To wkoncu The Best LvL on Galana World...

BUY ALL HOOKS,EYE PATCHES,PEG LEG ... PLEASE MSG ME WITH OFFERS... REALLY NEED THAT - tak poza wszystkim

PozDrO

Nudy na Galanie dalej beda bo watpie zeby to chwilowe pokazanie sie kondy cos zmienilo..
..to ze ma najlepszy lvl to nie znaczy ze nie noob.. Ci co tak twierdza na czyms to opieraja.. a wystarczy poogladac kilka filmikow z war.. zwrocic uwage na postawe kondy i wyciagnac wnioski...

ps. Mala poprawka. Konda to nie noob ... Konda (postac) jest bardzo dobra Konda (czlowieczek co nia gra) to noob XD

Adelaoo 19-01-2007 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1207295)
Parencikos

Ok lets go to next frags !! :evul:

Uzu 19-01-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1207446)

Szkoda ze sie cieszysz z fraga kondy a nie jakigos swojego.. czyzby to bylo nie realne8o

Raziel kosiaz 19-01-2007 13:56

Nie wiem co macie do kondy moim zdaniem jest dobry.
Także w PvP. Widzałęm dużo filmów z wojny z nim moim zdaniem gildia kondy jest bardziej zgrana lecz nie jestem po nikogo stronie bo tam i tam mam kumpli..

Boltina89 19-01-2007 13:59

Hmm

Mimo wszystko zachowanie Kondy na Battle's nie bylo dobre. Powiedzialbym , ze sral ;) i to bradzo...

Moze jednak teraz wszystko przemyslal i poswieci sie grze jak kiedys(nie w sensie czasu , ale ze bedzie mial olew na dedy)

Jesli to, ze urodzilo mu sie dziecko to prawda to teraz pewnie ma w dup** Takie cos jak Tibia, bo dziecko to wspaniala rzecz dla kazdego...

Pozdro ;)

Raziel kosiaz 19-01-2007 14:39

"Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution."
~Wiadomość z tibia.com
Naprawiają problem z lagami :D
Choc teraz jak gram nie ma już takich dużych lagów :D

pawlon 19-01-2007 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1207366)

PozDrO

level o niczym nie swiadczy, pograsz troche wlasnym nie kupionym charem to zrozumiesz ;)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelaoo (Post 1207446)

ta, a gdzie ty wtedy byles? jak zwykle chyba tylko na forum ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1207512)
Nie wiem co macie do kondy moim zdaniem jest dobry.
Także w PvP. Widzałęm dużo filmów z wojny z nim moim zdaniem gildia kondy jest bardziej zgrana lecz nie jestem po nikogo stronie bo tam i tam mam kumpli..

to jan ie wiem co ty za iflmiki widziales O.o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1207519)
Mimo wszystko zachowanie Kondy na Battle's nie bylo dobre. Powiedzialbym , ze sral ;) i to bradzo...

Moze jednak teraz wszystko przemyslal i poswieci sie grze jak kiedys(nie w sensie czasu , ale ze bedzie mial olew na dedy)

Jesli to, ze urodzilo mu sie dziecko to prawda to teraz pewnie ma w dup** Takie cos jak Tibia, bo dziecko to wspaniala rzecz dla kazdego...

Pozdro ;)

a co ty wiesz jak bylo kiedys? konda zawsze masakrycznie przejmowal sie akzdym jednym dedem, co najmniej 3x byl retiored bo padl, wiec nie mow "przestanie sie przejmowac jak kiedys" bo nie wiesz o czym mowisz.
chyba ze to keidys to jak byl na rooku ;)

Adelaoo 19-01-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1207470)
Szkoda ze sie cieszysz z fraga kondy a nie jakigos swojego.. czyzby to bylo nie realne8o

OMFG Co za kretyn, sila sd kondy jest 2.5 krotnie silnijsza od mojego...

Panie tharrin wiesz co to jest szkola? a nawet jak bym byl wtedy na tibi to po co mnial by mi konda mowic o akcji?

Widze ze ten 70 sorc wyrasta na nastepnego MASTERA (chodzi mi o tego Uzu~) i w dodatku mysli ze jest w wojnie. Hmm czyzby uzupatorka sprzedala chara? confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05.