![]() |
|
Cytuj:
#rose szprytne :p p0zdr0 |
odnosnie tego keya, jak ktos tak bardzo sie boi to niech da swojemu dobremu kumplowi albo rlowi passy niech zmieni, a wy zrobcie formata i po sprawie, btw tez kliknalem w tego keya xD
|
@Shass czyli jeżeli wbiłem w to przez Mozillę mogę olać sprawę?
#Użytkowników czytających ten temat: 65 (zarejestrowanych: 21, gości: 44) powstrzymajcie sie ludzie XD! |
|
asslickerrzy YO
Name: Arthur-Mystic Archer Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 148 World: Harmonia Residence: Venore House: Bears Paw 3 (Svargrond) is paid until Jun 29 2008 Guild membership: Restored Balance of the Ruthless Name: Macarton Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 200 World: Harmonia Residence: Liberty Bay Guild membership: Restored Balance of the Ruthless |
Cytuj:
|
@ciotaherg147
Widac cie cos boli i nie mozesz z zazdrosci. Apropo screena z tym 36 lvl noobkiem :O Ja rozumiem choc i tak nie do konca ze w rl ludzie sie szmaca by dostac sie do mediow i byc pro rox . Ale w tibii? Nie wiem kto poszedl tym 36 lvlem by se zrobic screena z Herg. A potem pochwalic sie na tibia.pl :O A co do tego ze dlugo postac sie bronila przed deadem a ba mogla powalczyc:D Herga mimo ze wielu uwaza ze wiele moze neistety nie ma wplywu na to z jaka sila bedzie bila spectre i czy combo bedzie siadalo :O A wybral opcje wystarczajaca by taki 36 lvlowy noob sie zlozyl. |
Tak jak napisał ciunki, to expolit, działa tylko w internet explorerze, automatycznie się instaluje. Macie mozille - nie bać się :)
|
a tamten keyloger podobny to rose to tez ten expolit??
|
Cytuj:
|
@Wladek^^
Zamknij się już Masz haka :\ |
Cytuj:
prosze o odp na pytanie z poprzedniej strony |
lvl
http://i256.photobucket.com/albums/h...123/dzefel.jpg http://i256.photobucket.com/albums/h...123/dzydry.jpg loot sux 10 bp smp used~~ rh wh i pare i z 5 k w gp ;| |
@Wladek^^
Aha, to sorki =P @edit Up keylogger ;< |
nie chodzi mi o zdjecie rose tylko to poprzednie...co tyle osob sie nadzialo.....
|
@Up
A masz mozille czy internet explorer? |
spoko ssy gz lvli ;0 pzdro :)
|
tatmto co napisal rose to bylo tylko ostrzezenie a nie zaden kolejny key -.-
|
|
@ Balbuch <czy jak ci tam >
po 1 wypier.... na refugie po 2 mam cie w dupie po 3 ten 36 ed tam expil z teamem po 4 gram ile chce po 5 nara |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |
|