![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Keleris Masz cos przeciwko dzieciom neo :p..? |
Nawed jak mam 13 lat to co z tego... Mam sie z tego powidu zabic? Rus~ sam zaczoles, ze masz poparcie to niezanaczy ze mozesz sobie robic co chcesz, nawed nie wiesz czy mam znajomosci czy nie, kiedys mnilam taki sam przypadek z Zoordonem. Pisz z sensem.. I jak chcesz pisac taki posty to idz na Forum Pilki noznej, bo to nie ma sensu. Teamt Jest "Wojna", a ty piszesz, ze mnie zabijesz nawed pacc nie masz... Btw. Mam 14 lat... Taka sprawa na przyszlosc. Jak wam sie posty moje nie podobaja to ok. Moge opuscic te forum...
|
Cytuj:
BTW: Dark Moort rooked (prawie)... |
Cytuj:
Chcę jeszcze tylko powiedziec, ze chwale postawe Soulcrashera:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
[CHAR]Ragafewee[/CHAR] na allegro |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taaa [CHAR]Lyserq[/CHAR] odemnie tez jestes hunted ;) za zabicie [CHAR]Salceson'druid[/CHAR]. Juz raz malo nie ubilismy Cie wyzej dp w ankh ;)
|
Cytuj:
[CHAR]Lyserq[/CHAR] Jul 21 2007, 20:17:06 CEST Died at Level 39 by a dragon lord Czyzby scaraby i zolwie sie znudzily?:D |
Cytuj:
Nie gralem w tym czase, moja wina, ze ten co gral to jakis noob ja go nie zrobilem... Wiec, odpierdolcie sie odemnie, bo juz sie to nudne robi. Btw. Co wy macie do mnie...? Cos wam sie stalo przezemnie? A co Knoxy, sledzisz mnie? |
Co do smierci Lyserq: Bylismy razem na kilku dl'ach i tak sie sklada ze padl w 1 sek na combo...wracajac z d-laira natrafilismy na endroxa ktory wlasnie po niego lecial.
Mam nadzieje ze wszystko sie wyjasnilo |
Cytuj:
Cytuj:
|
Sorki double :P
|
Oaken też Cię zabil...mam rozumiec ze jego tez huncisz tak?
|
[quote=Chomski_1991;1562286]Nie poprostu [CHAR]Salceson'druid[/CHAR] to jestem ja... Tak czy siak padniesz :]
Ja cie nie zabilem gram tym charem od 3 dni. I uspokuj sie, bo jestem tego pewnien ze jak byc chcial to bym juz Lyserq zabil dawno. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic : Czemu wszyscy uważają że SS się już poddało... Może mają retired bo są wakacje ^^ |
@Bolwa nie pisz wiecej bo szkoda czasu :D
@Frixar no niestety dl byl szybszy niz ja ....... :( Ale nie martw sie nastepnym razem bede szybszy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46. |
|