![]() |
|
@majk
o Jesooooo, serio jestem BRZYDKI? To straszneeee, placzeeee, aaaa ;(;(;(;(;( NapisałAm ze nie bede miec dziewczyny modelki bo sama jestem dziewczyną i raczej gustuję w chłopcach :] aaa i dziękować rodzicom nie musżę :D pozdro :* :] |
Gader (vicek Pain mensow)
Nov 09 2007, 16:53:18 CET Killed at Level 64 by Master Thor and by Madeverkus dobrze mu tak ,bo sie cipki rozkozaczyly |
Ja mam pytanie do tych co tu graja :
Jak myślicie da się wbic na OBSIDI lvl 120+ bez zadnego paymenta ? z Obsidi sie robi druga Isara ;) coraz wiecje osob sie przenosi na inne servy z Polakow duzo ludzi sobie nie pogra max 10~ osob Ferlig, Asmit, Dedmit, Venisus, Vuzox, Master Thor, Xusodove, Pephy moze kogos pominolem ale nie sadze zeby Waptor Ripplah Vany Hod Snel Ko i ich cala ekipa dala pograc komu kolwiek |
@Pershing
Moze mnie zabili ;) ale warto bylo: Nov 09 2007, 16:35:49 CET Killed Waleczny Pegaz at Level 102 unjustified |
@rewisim
no mi sie nie udało ;] |
@up
hahah tylko podaj name XDDD szczerze powiem ze mi sie to nie udalo bez 1 paymenta xD 15:06 You advanced from Level 147 to Level 148. 4 left :) |
@zielaq
4 left do czego do explocka? ;D czy znow do jakiegos malego rookowania w venore ;D |
do pozycji najpotezniejszego czarodzieja na obsidii !!11onoeneorazrazarz
|
Wsumie fajnie jak bys wbil ten 152 ^^ czy tam ktorys bo nic ogolem do ciebie nie mam nigdy nie mialem zadnych problemow z toba ;>
wiec powodzenia edit@ a z tego co wiem mozna sie z toba dogadac i nie jest zle ale watpie w to ze pozwola ci wbic wiekszy lvl jak DOMINATOR!! :D |
Cytuj:
skoncz te swoje studia, zaloz swoja rodzine, skoncz udzielac sie na forum. marnujesz tutaj pieniadze, czas tak waznej i zajebistej osobistosci jak ty napewno jest wiele wart. bedziesz mial swoje dzieci, bedziesz je asertywnosci, bycia loyal i o czym tam jeszcze lubisz pierdolic, uczyl. skoro uwazasz mnie za dziecko, wychowanie mnie zostaw moim rodzicom. na dobra sprawe, to jestes pare lat starszy ode mnie, i nie wiadomo, ktory z nas pierwszy ojcem zostanie, a ty sie zachowujesz jakbys juz mial czworke dzieci i wszystkie wychowal na swoje male, niby-zajebiste, klony. nie musialem dolaczac do wojny, nikt mnie do tego nie zmuszal, w sumie troche tego zaluje, bo juz mi sie tak ze wszystkimi na obsidii zajebiscie nie zyje, jak zylo mi sie kiedys. |
No panowie
Nie mam czasu ani ochoty grac, ile w koncu mozna te levele robic :D i w sumie to po co. Wiekszosc ludzi byla dla mnie mila, ja rowniez nie robilem innym problemow :) Staralem sie byc "True Neutral" jak by to ujac w rpg owych formulach. Nie wiem dlaczego sie klocicie na forum, z wiekszoscia z was rozmawialem przynajmniej kilkakotnie i wywarliscie na mnie naprawde pozytywne wrazenie :D Nie wiem skad ta agresja na forum jak i w grze. Wielu jest napewno milych ludzi z ktorymi nigdy nie rozmawialem a bylo by warto. btw Zamykajac sie w polskich gettach wielu z was sporo traci bo szwedzi to w wiekszosci znanych mi przypakow mili i dojrzali ludzie. Moja rada jak grac w spokoju: Nie cwaniakowac, bo cwaniactwo jest widoczne i wielu ludzi sie tym brzydzi i to tepi. Jak ktos gra na obsidii zeby tu rzadzic to powodzenia :P Moze to smieszne ale ja nie rozmawiajac na ten temat z kolegami z gory wiedzialem kto bedzie mial hunta, dlaczego - bo cwaniakowal pod Thais dp :P, bo biegal i zabijal. Czesto niski lev jest tylko czyims nubcharem a 88 czy 110 lev mysli ze zarzadzi i pokaze klase zabijajac rsa. A za chwile wpada Waptor z kolegami. Widzicie aktorow a nie widzicie przedstawienia :) GL Piotrek ps Olek nie klóc sie :D Pephy dawaj dawaj :) Wuju nie klóc sie z Olkiem :D A reszta nie grac tylko do nauki :P i /lub do reprodukcji, w polsce mamy teraz ujemny przyrost naturalny przez takich jak wy :D |
@up
a ty to juz pewnie wnuczkow masz :D:D:D @rewisim watpie ,zeby mannowa obchodzilo ,ze na servie jest lepszy mag |
Cytuj:
Czego wszystkim zyczee, bo czemu macie miec lepiej ode mnie :P |
no no gm popracowal dzisiaj xD
|
obejrzalem fajny film i pomyslalem sobie ze juz czas znalezc sobie dziewczyne
szukam laski w tibii 8o http://www.youtube.com/watch?v=UTsJkPS8YQY |
Cytuj:
a to przepraszam bardzo :):* |
Cytuj:
|
Kleyton
Banished: until Dec 10 2007, 22:07:08 CET because of macro use Palec Boży? :p |
Cytuj:
@benek skont ty masz takie wyczyjpiste filmy ? |
som zarympiaste te filmy. ahahaaha
dzieki za uznanie, od czasu jak suv rozpedzil ojcow rydzykow nie czulem sie doceniany przez moich kolegow z gry. Od tamtej pory nikt mnie nie wzial do gildi :( a filmy mam z youtube, sam zem znalazl macie tu jeszcze jednego http://www.youtube.com/watch?v=tAuf5FxzlZE Bende wam dostarczal wiecej filmow. wiedzialem ze sie wam spodobaja, btw a myslalem ze mnie nikt tu nie czyta, a tu prosze nawet wymiana zdan na temat moich znalezisk Pozdro ziomale i ziomalki to ide spac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |
|