![]() |
|
Cytuj:
Hmm.. Torpeter Ty tak OstatNio dziwnie iszez Znów Na bialku xD Jestes taki pobudzony xD Pozdro RAIS |
Cytuj:
Cytuj:
Tylko nie to, proszę, plxplxplx ;s |
Cytuj:
Żeby pokazać jaki ty to jestesś NAJS?? @topic Jak koleś mógł paść przed ss?? lol Garax to ciebie też leją -.-, to byłopod publiczkę, czy jaki Chój?? Wkońcu kto jak kto, ale ty najlepiej wiesz ocb (pare osob rowniez):):) Pozdro Hawan~ |
Piękna akcja, gratz.
|
Arman bloodhand
Mar 02 2008, 10:48:29 CET Killed at Level 174 by Cria Andan and by Tenshinkhan Nizahe Inferno Mar 02 2008, 10:48:56 CET Killed at Level 208 by Cria Andan and by Toksong |
Jest film? gz!
|
Ajajajajajajajajaja xDDDDDDD Piekny poczatek Niedzieli xDDDDDD
Szymek Movie dawaj!!!!! :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul: |
Cytuj:
|
Btw,
Yomashi Mar 02 2008, 10:49:07 CET Died at Level 100 by a demon Shobut Mar 02 2008, 10:53:27 CET Died at Level 59 by a demon Dance Van'Thorn Mar 02 2008, 10:53:26 CET Died at Level 111 by a demon Zabiliście 2óch tracąc 3ech. Jednak nie taka piękna akcja xD |
Yomashi padl na kiku i poszlismy wyciagnac jego cialo i tam padl shobut i dance bo bloker sie zapedzil i za daleko poszedl ...
Jak by nie bylo ;d Powrot w dobrym stylu ^^ Mogl byc w "pieknym stylu" ale niestety dedy na demkach ... |
Nizahe i Arman Stracił ok. 4,7kk exp
Yomashi, Dance, Shobut ok, 1kk exp :D |
Za takich 2 moge 10 poswiecic xDDDDDDDDDDDD Dla mnie piekna akcja po tygodniowym zastoju i po ciezkiej sytuacji w gildii !!
Respect chlopaki !! :evul: |
Cytuj:
|
@up
HHahahahah nom z pewnoscia:) To ,ze expiliscie kilka dni nie znaczy ,ze dalej bedziecie ^^ przypomne Ci ,ze my tez expilismy. Myslicie ,ze wygraliscie war? Mowilem ,ze wrocimy ,a jak Kafar cos mowi to tak jest Xdd. Powiedzenie "co nas nie zabije to nas wzmocni" w tym przypadku sprawdza sie genialnie ;) btw. http://www.***********.com/619958855.html Speed y share Eq slabe i bp biedny bo nie bylo czasu ,zeby zrobic new i poprosu przezucilem z sorca ;) |
Mama jest ze mnie dumna xD Na urodzinki taki prezent ahahahahaha :evul:
żARTUJE ZEBY NIE BYLO ZE MOJA MAMA TEZ GRA W TIBIE I OGOLNIE RODZINA NO LAJFóW!! |
Urodziny masz ,Ty czy Twoja Mama ?Xd
Kogo by nie byly : Wszystkiego najlepszego <3 |
Gratz fragow, podziwiam :)
Kafar ja mam jutro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DAJCIE PREZENT :D |
Mamusia :)
|
Dwa niezle fragi Rise, choc w porownaniu do ostatniego battla to "kropla w morzu potrzeb", jak to juz ktos ujal. A mysle ze jednak jeszcze poexpia i odrobia te straty...(jak np Roggie)
Najlepszego Macku dla Ciebie lub Twojej Mamy, w zaleznosci od tego kto ma urodziny :) |
Dziekuje w imieniu mamy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |
|