![]() |
|
@Up: Ten nick się jakoś inaczej piszę, ale nie wiem jak xD.
Coś mi się wydaje, że za niedługo zmiani się domena tibia.pl na tibiaots.pl -.- Popatrzcie na reklamy.. jedna z nich to reklama ots. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I zgadzam się z kilkoma kwestiami, o innych wiem trochę więcej i się nie zgadzam, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Jest wojna, która skończy się w prosty sposób - albo my, albo oni. A teraz czas iść się ogarnąć i zagłosować. :p |
14:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Punshido. He was killed by Anubis on Morgana. Russel na prezydenta! |
Cytuj:
|
Predacone
Jun 07 2009, 16:37:48 CEST Killed at Level 139 by Berig Mage and by Jonthek Fearless. |
Arman Bloodhand
Jun 07 2009, 16:55:41 CEST Killed at Level 199 by Vildingen and by Dizt Cold |
Laska Galanczyka
Jun 07 2009, 17:52:54 CEST Killed at Level 173 by Raistlin Firearrow and by Mukurub Darkeyes Hansonik 20 lvli w dol. |
pozdrawiamy rodzyne
witamy po czarnej stronie mocy |
Na czarnym lądzie żyje się zdecydowanie lepiej.
|
z pewnością :) musi być to zdumiewające uczucie bycie murzynem... u murzyna :)
|
Dzięki Rodzyn :)
Dobrze że jesteś głupszy niż mi się wydawało, bo Vilshion przelał na nooba 400k na "pg". :) A tak pozatym, jeśli Nikola się nie przejęła i ma to gdzieś a poszło 20 lvli w dól i tak prawie nieznaczącego palka to chyba za dużo to nie zmieni, jeśli zmieni cokolwiek. ;d Czas zaczerpnąć RL life. ;d W końcu mam miesiąc czasu. ;d |
Cytuj:
|
@Rodzyna
Zacznę od tego, że nie mam do Ciebie żadnego szacunku, ale nie jestem typem człowieka, który robi od razu pojazdy Tobie i rodzinie. Chciałbym nad znaczyć, że to co zrobiłeś czyli zdrada, nie byłaby wielkim ciosem dla nas, gdyby nie sposób jej wykonania. Dlatego właśnie nie mam do Ciebie szacunku, bo siedząc z ludźmi miesiące na vencie, gadając o codziennych sprawach, przeżywając z nimi chwile radości i smutku, by na koniec okraść, zbanować i polecieć lvl'am w dół postać Twojego byłego kompana. Mógłbyś chociaż odejść z twarzą i pewnym szacunkiem, ale jako nieogarynka (rodzynka?) wolałeś zrobić to po swojemu. Nie można tego porównać do zdrady Xerijo, bo on okradł jakieś tam pixele, a Ty zniszczyłeś całą postać w tej grze. Mam nadzieję, że cieszysz się ogromnie z Twojego spodlenia. Pozostaje mi Ci tylko napisać "Zapraszam do mojego pieca". ` Lavio aka Miodu |
ojejku chłopaki nie napinac się tak ;) hahahah
|
Przynajmiej temat sie "rozwija"
|
Cytuj:
DZIĘKUJE CI MAMO ŻE JESTEM BIAŁY no to cze |
Grubasek ma napinki bo grunt pod nogami sie pali ;<
|
cieniasek nadal ma nadzieje że mnie w***** i że wygra wojne
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |
|