![]() |
|
Kolejny LvL:
http://i141.photobucket.com/albums/r...io/24Level.jpg Wiesz Philip, myślę, że jednak damy se rade z Endrju na -3 poziomie;) bo on ma 137 LvL ja 24 ale wezmę duuuużo GFB a poza tym namowie go do tego, aby używał "exeta res" (wcześniej tego nie robił xD). Teraz robie 3-4 BP OF UH.:) Wolałbym expić no ale cóż MLvL, też ważny:baby: |
Cytuj:
|
Mar 06 2007, 12:00:24 CET Died at Level 42 by a beholder
Mar 01 2007, 19:47:19 CET Died at Level 44 by a minotaur guard Nie ma to jak polski dobry internet - Neostrada ... |
Orzeszq ja niezamierzam miec na 24 LvL 50 MLvL:D Ale chce miec mniej wiecej jakis dobry. Znam gosci ktorzy na 30 LvL maja 20 MLvL -.-. Aha i jeszcze jedno niemam pacc wiec niemoge z vis bic xD (w czerwcu może będzie:confused: :confused: )
|
he...
|
Ja Pierdole Przed Chwila Padlem Wiesz Co Orech!? Masz Racje Pieprze Mlvl Od Teraz Mozecie Sie Smiac Lvl Najwazniejszy!!!! Mlvl Moge Miec Maly -.- Ok Teraz Ide Spac Bo Jestem Zly Cya All -.-
|
Cytuj:
|
Uwielbiam Pisać Wszystkie Wyrazy Z Dużych Liter To Daje Mi Taki Posłuch I Inteligencję!
|
@up
Nom, poprostu jest zajebioza :] |
@Philip128
Andrzej tam spokojnie rozwali all (DC) widziałem filmik z zalej katedry :P @ co do mlvla Jeszcze troche i wam pokaże co to znaczy mieć najs mlvl :] |
Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 300 0.o i wielkie GZ :] Eternal Oblivion Level : 289 Mar 06 2007, 06:18:07 CET Died at Level 291 by a demon No0B xD @ down : zabawne naprawde , udało ci sie // i kto tu jest romanem ?? :P |
Cóż za zapłon...
|
to jest mlvl a nie te wasze shitki (Vitt of Danera) :P
http://i99.photobucket.com/albums/l2.../shit/blea.jpg xD |
Character Information
Name: Czeslaw Spokojny Sex: male Profession: Knight Level: 37 World: Danera Residence: Carlin Guild membership: Best Friends of the Friends Last login: Mar 06 2007, 07:23:18 CET Comment: !!!! Co MnIe ZaBiJe To MnIe WzMoCnJi !!!! .............../´¯/) ............,/¯../ / .........../..../ / ...../´¯/'...'/´¯¯.` ../'/.../..../.....:^.¨¯\ ('(...´...´.... ¯_/'...'/ .\.................'...../ ..'\'...\.......... _. ....\..............( .....\.............\ MaM WaS WrOgUw GdZiEs.... Noobom Muwimy "NIE" Tibia To Bug Expienie Naug Pk Zabawa A Skille To Podstawa :D Account Status: Free Account _____________________________________________- Lepiej sproboj diabla Pozdrawiam Wigget~ |
@Vitt... po raz kolejny mnie wkur***, no i zaczyna sie to robi nudne. Masz coś do "Romana"?!
All gz awansów. |
Dobra skończmy temat MLvL -.-. Mi wystarczy mieć MLvL o 3 lepszy od LvL [oczywiście na wyższych LvL będzie odwrotnie:D(jeśli wbije owy "wyższy":confused: )]
|
Nie mam nic do romana , roman jest fajny , bo ma lagi na umyśle XD
|
Cytuj:
A żeby nie było offtopu wkleję se kawałek z gc :P 13:15 Drea Tovil [74]: a uprawiasz chociaz jakis sport? 13:15 Drea Tovil [74]: sex napewno:P 13:15 Marian Moczymorda [50]: :P 13:15 Marian Moczymorda [50]: uprawiam buraki w sloiku 13:16 Vattum [48]: xD 13:16 Drea Tovil [74]: xDDD 13:16 Drea Tovil [74]: przyjemne to? 13:16 Marian Moczymorda [50]: pozniej wieszam nad lozkiem i sacze bimber 13:16 Drea Tovil [74]: bo tez bym sprobowal 13:16 Drea Tovil [74]: :P 13:16 Marian Moczymorda [50]: efekt koncowy bardzo 13:16 Drea Tovil [74]: :DD 13:16 Drea Tovil [74]: to sprobuje 13:16 Pogromca Jagy [70]: ;ppppppppppppp 13:17 Marian Moczymorda [50]: pamietaj zeby spiewac burakom kolysanki 13:17 Drea Tovil [74]: tez se posacze 13:17 Drea Tovil [74]: ok 13:17 Vattum [48]: w domu na balkonie 13:17 Drea Tovil [74]: tak im zaspiewam ze kurwa wino francuskie sie zrobi |
wiggu dziadku pogralbys cos ludzie sie panosza ostatnimi czasy
ludzie nawijali cos o lv i mlv to mlv ma wiecej do gadania wyprobowalem to z van the lethal warrior mialem z 7-8 lv wiecej on 7-8 mlv wiecej i na banshe qest tlukl takie hity ze mi wstyd strzelac bylo:) wg mnie "trenowanie mlv" jest smieszne w trakcie bicia lv sie to nadrobi...no chyba ze ktos sobie bocika jedzie to inna historia:) pozdro dla ludzi ktorzy mnie niesprzedali i byli lojalni do konca... dla reszty "przyjaciol" mam 3 slowa do ojca prowadzacego ... specjal pozdro dla Heros Szyna i Pakula |
z tego co zaobserwowalem to lvl dodaje o 1 pkt sile vis a mlvl 2 pkt
ale to tylko vis..... bedac sorcem mlvl jest bardzo wazny ( exevo gran vis lux exevo mort hur exevo gran mas vis ) to nie jest tylko 1 pkt co lvl i 2 pkt co mlvl to jest duzo wiecej. Ale uwazam ze trenowanie mlvl to glupizna. Lepiej znalez sobie dobre expowisko gdize sie wastuje duzo mf i rowniez bardzo szybko rosnie mlvl. Ja popelnilem sporo bledow zaczynajac od tego ze wzialem DRUIDA (a nie sorca) i trenujac nim mlvl -.-" co teraz uwazam za strate czasu. Wiec dla all poczatkujacych graczy radze wam wybierzcie za profesje sorca i bijcie lvl. Sorc to profesja z ktorej beidzecie najbardziej zadowoleni. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |
|