![]() |
|
Mógłby ktoś wszystko streścić, co jest w tym topicu, bo dużo tego.
|
Cytuj:
|
Niestety moja teza obalona :confused: Oracle odpowiada: CARLIN, THAIS OR VENORE?
|
Niech ktos podsumuje ten temat! Trzeba zebrać tą garstkę informacji jakie mamy tego nie będzie duzo tylko tyle ile stonoga napisal kilka linijek o znikaniu spike sworda i moze troche akapitow o tym do czego powoli doszlismy.
|
Przez całe 215 :o stron nie można dowiedzieć się nic nowego, wszystkie posty napisane są w stylu "myślę, że się da/ że się nie da", żadnych potwierdzonych teorii, 215 stron przynudzania bezcelowymi wypowiedziami...
|
Jak tacy jesteście mądrzy to czemu nie podsumujecie sami tego tematu?
Myślicie, że ktoś podejmie sie takiej "brudnej roboty"? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dajcie linki do wszystkich większych tematów o legendach Rooka. Postaram się wszystko upchnąć jakoś, i założyć z tym nowy temat, a te niech wywalą. Cya.
|
Tu link do tematu o Ghoul'u. Jest tam dużo informacji, zebranych przez Nathair z podobnego śmietnika jak ten.
|
nie chciało mi się czytać ponad 216 stron.. ale wiem tylko że dallheim BYŁ na mainie..
18:34 Finivax [2]: King 18:34 Dallheim: HAIL TO THE KING! co by wiązało się z tym że składał przysięgę królowi. 18:32 Finivax [2]: Dallheim 18:32 Billy: One of the kings best men, here to protect us. i co wy na to? |
Amber też była na Mainland'zie, i co?
|
No i po milionach stron spamu czegos sie dowiedzielismy ;)
|
Cytuj:
|
Nikt nie powiedział tu nic o sytuacjiach z pacc arena, myślę że ktoś powinien też tam poszukać.
|
Cytuj:
Dzięki za uwagę. |
http://img211.imageshack.us/img211/2181/29704182gx3.jpg
Albo ja troche to wyolbrzymiam, albo to pomieszczenie, a właściwie rozmieszczenie filarów jest troche dziwne. Żółtym kolorem w sam raz wychodzi trojkąt równoboczny, to z tymi schodkami i 2-ma filarami (na czerwono) to moje juz wyolbrzymienie. Poprostu w dziwnym skosie nie ktore sa ulożone. Celowo? Specjalnie? Próba 1: Spróbowalem zniknąc SOF'a w sposób dość oryginalny... Postanowilem postawic na obu polach potworki... po czym obtoczylem je boxami etc. skutek? SOF nie zniknął. Próba 2: Dwóch kumpli weszlo w pola które rzekomo znikają SOF'a, po czym ja udalem sie do mino hell... oblookac. Efekt, nic nowego :D Aczkolwiek dość dlugo nie pokazywal sie mino mage co wzbudzilo moje watpliwosci, jednak po kilku minutach sie pokazal... |
Up.
Tez kiedys na to zwrocilem uwage ale to raczej nie ma zwiazku z SS ... taka jaskinia i takie rozmeiszczenie najrealniejsze i najbardziej poprawne ... Ale to Tibia w niej jest wszystko mozliwe :) ... Co do potworkow to tak samo jak z innymi questami gdzie to gracz musi wykonac dana czynnosc nie potworek :) Wszystki wina skryptu :) |
@darushu
Z całym szacunkiem, ale lepiej weź przyłóż linijke do monitra i sprawdź czy na pewno to jest trójkąt równoboczny (ma wszystkie boki równej długości). Y'all |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35. |
|