![]() |
|
"Moim zdaniem Mentor, to zapewne dobry człowiek, tylko, że ktoś go musi oduczyć złych manier. "
HEHEHEHE |
mzoe ktos zrobi frag liste Monsters vs NG ? :> kolejna zobacz Annical :D
|
Następne dwie osoby zapłaciły:
Waldorio Lord Ickus Że Lord ickus zapłacił to jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale ,że Waldorio który jest z Ng od początku serva to hmm. |
spoko Nirvy ni martw sie o Waldka to spoko ziomek :D
Konzbi no ciebie i Mastera to wezmiemy ale reszte to jest sens brac ?? |
O jej xD! Waldorio zaplacil :P:baby: Nie wierzę ;p moze wreszcie zrozumiał ze wkoncu Ng przegra :>?:p :D :cup:
|
Cytuj:
tak sobie tylko powiedzialem nie stresuj sie tak pephy |
@Kiroy
Gratuluje Wbicia 108 LVL :> ;):cup: :D :] B) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak narazie to stoje i klepie runki zeby uzbierac na blessy trzeba sobie jakos radzic hue hue :D
|
Hehe ;P Ale fajnie ze Masz pacca :D i dolaczyles do Et ;] Miod ;d ;p
|
nom :D musialo sie tak stac wkoncu mam payment 1 kk :D pozatym zawsze bylem przeciw ng :D
|
Ja Cie Pamietam Jescze jak miales 100 Lvl ;) I jak nieszczesliwie Padales na Warriorze itp :/ :P moze Mnie pamietasz.. Xanti C.... Nie gram tam Bo Hack :/ :P aLe gram Sorcem Teraz :)
|
cos mi sie kojarzy widze ze chlopaki z Et expia :D
|
Cytuj:
Napisal cos do mnie to Mu odpisalem :P |
Nom I Bardzo Dobrze :D Wkoncu Ng moze odleci z tego serwera :D ja tylko czekam i blagam zeby wreszcie Mannowski Padl... :D :PPP a co do twojego paymentu to ciekawe kto teraz bedzie placil :> :PP ;)
|
Ciesze sie że Ickus zaplacil i jest wolny. To spoko ziom (uczy mnie egipskiego) :p
Dziwie sie czemu i po co poszedl na wojne |
<WOW>
Gz dla tych co zabijaja NG B) Pozdrowienia dla Lolika, Borga, Sol, Klamki, Zulla, Awo, Vixi, Galax'iego, Yunich'iego, Perro, Ferro, Vylkano, Walecznego Pegaza, calej gildi BOOM, ludzi co pamietaja noopa Nazgool'a, forumowiczow co to czytaja a takze dla wyjebkowicza Kiroya:D Pozdro Adam/Hoffi |
Ryba The Wolf
Jan 20 2007, 14:35:58 CET Killed at Level 102 by Alith Takilbya and by Polathanem Evo'Hawk Jan 20 2007, 14:34:58 CET Killed at Level 108 by Polathanem and by Dorpaz Mentor De'vrie Jan 20 2007, 14:15:37 CET Killed at Level 115 by Mannow and by Azared Eagon |
niestety ;( ale trudno chlopaki ! wojna to wojna lduzie padaja po obu stronach a to dopeiro poczatek !!! Hail ET!
|
NG pokazuje pazury . . . te paymenty to trochę za wcześnie :P NyGusy są zbyt silni i dumni by tak po prostu zapłacić ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |
|