![]() |
|
Cytuj:
@Hybrid I prawidłowo frajerów i oszustów trzeba tępic, nawet w Tibi:D A co do miejsca z tymi DS'ami faktycznie ciekawe miejsce sam pierwszy raz jak się z nim spotkałem byłem zaskoczony, holerstwo nieźle przemyślane i bądź co bądź można to wykorzystać:P |
A wy żałośni jesteście ;o
Po 1 Skopo to nie Xavides i nie mylić Po 2: 23:47 Dolter [62]: SAM MOWILES ZE DLA NICH OJEBALES WIEC IM KUWRA ODDAJ WALKARZU KURWa 23:47 Lord Hybrid [103]: teraz to jzu za pozno 23:47 Lord Hybrid [103]: straciles 23:46 Lord Hybrid [103]: skopo powiedzial ze sam od ciebie wyciagnie hahah wiec ja jestem freee To co lord nam teraz powiesz? ;) |
Jakies nowe fragi soft mupparna od wczoraj?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na draconii hwl mogli wetknac nopobchary w jednokratkowe mosty i czekac az tam wejde, potem relog trap i rip A tharrin jak zwykle czyta moje posty swoja wlasna polszczyzna wiec wychodzi mu co innego niz ja pisze 100k expa dziennie to 2,5h, wystarczy ze hwl sa offline przed szkola i to mam |
11:44 Lovize [136]: COMBo 11:44 Lovize [136]: on 3
Nic dodac ,nic ując. :p brawo panowie xD |
Cytuj:
hakzim Nov 01 2006, 11:23:51 CET Killed at Level 78 by Lovize nie bardzo wiem za co to, moge si domyslac ze za to zesiewczoraj pojawil z calym hwl po nas ;) no i jakby nie bylo kazdy wie ze to byl second char febba = hwl garmie Nov 01 2006, 11:53:49 CET Killed at Level 62 by Tharrin 12:01 Rica Thim [55]: THE REASON FOR KILL GARMIE 12:01 Tharrin [121]: Fun FUn FUn FUn xD |
hah Tharr , dobrze dojebałeś Rica Thim'owi , bardzo dobrze.
|
Hakzim = Febb? Oo
|
:D:D:D:D:D:D hakzim to nie febb :)
|
Cytuj:
|
hakzim to postac, ktora febb sharuje z kumplem z rl. przynajmniej sharowal jeszcze jakies 2 tygodnie temu. co teraz nie wiem
|
Gdy go spytałem uznał mnie za agenta Krupnika 8o
|
No to nie badz zaskoczony jak Cie muppa sciagnie ;)
|
Hakzim = old Xisso, Febb kilka razy tylko wbijal na Hakzima ale to nie jest jego char na 10000% :D to tyle, a co na galanie ?? :)
|
20:10 Catrishia [133]: sell ded krupnik ! msg me
|
20:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize Krupnik. He was killed by Roffu.
Aj .. chlopcze jak Ty to zrobiles ;/ |
Cytuj:
|
Hmm, wiecie co to znaczy desperate?
Colorion wam pokaze http://s63.photobucket.com/albums/h1...gAnch=imgAnch1 Tylko ssa zdazyem :) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |
|