![]() |
|
Cytuj:
|
Smieszne to bylo bo zaczelem grac w tibie jak Fal'con byl 1 czy tam 2 w expie, siedziałem u niego w domu jak spierdolił banshiee questa,nic z tego nie rozumiałem.
@Rasta Czy ja wiem czy było fajnie.Grzesiek szerzył Pa,troche zajumał itemów z czego był dumny n/c. Bił moich pierwszych kolegów. Pamietam jak Fal'con sie bulwersował jak go mijałem skilami :) O bobsterze zapomnialem ,nie wiem czy gra. Przypominam sobie jak kolega latal za Lordnazgulem i tesy sd w niego wbijał ;p Czas wszystko zmienia... Ten nowy sytem gry ma +/-,Neztas pisal ze palkiem ciżko ubic sorka 50~ ,a co powiedziec o biciu kogos knightem ? |
Bezok, naro
chce 50k tu albo selenie albo isarze za info ;] |
Cytuj:
nie zalezy mi na tym info w ogole ale jak powiesz tu publicznie albo na priv to zrobie z tego wlasciwy uzytek, pytanie czy ty tego chcesz czy nie i tyle w tej sprawie ;] i jeszcze jedno ani ja ani Bezok nei jestesmy naiwniakami... |
Cytuj:
/skruszony Ripper ;O |
a Rzuc sie Edrin z tym info w gówno
|
Bloody Anihilathor & Goliat de'monnar ftw xD
Old times <3 W sumie najgorsze to jest ze tao fao zajmowal mi hg dosc czesto ale tak po 50lvlu juz tam sie siedzial zbytnio xD |
Zgadnij kto ci bana załatwił phoenix... :) pozdro misiu
txs dla support team |
...
No więc rzegnaj kochana Iridio... Nieda sie tu grac(przynajmiej dla mnie) ciągłe hunty;/.... Ostatnio zarąbal mnie Mec FantasyX( ...... Przenosze sie na Secure ;( , moze na honere.... albo na nerane.... Pozdro wszystkim;]]]]]... Szczegulnie Bezokowi;-)
BTW. aha ja wiem jak bylo z Pohoneixem(Czy jakos tak)... Kiedy latal z rs'em przed depo w carlin i pkowal ludzi, napisalem mu na priv "Czlowieku czemu dalej ubijasz ludzi skoro masz rs", a ten na to: "Hah sprzedalem chara jakiemus szwedowi, teraz mu haknolem i robie bana;]" (niewiem czy to kity..) . Potem kazal mi sie schowac w dp... walnol UE i dostal bana..... |
Cytuj:
@Naro frejer Z nami kurwo nie wygrasz :> |
Cytuj:
Nie no poprostu wyjebisty jestes ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przyśpieszenie!
Cytuj:
Rast~ mi takjak twojemu koledze też prześpieszyli ten shit z 128 na 320 ale lagi i tak są.;/ Btw Resovia wygrala z Sokołem :D |
Cytuj:
KURCZE kumplu nie odchodz, miales bloknac POI swoim rycerzem... |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie wiem ocb w ogole kto ty jestes, nie znam cie to czemu mam ci jakies numery podawac |
@Zibeq
No wygrali 2-1 i co w tym takiego,jak to ma sie do tematu Iridi, nie wiem :) Nie chodze na mecze. |
Ja podobnie jak rasta~ mam tą "świetną" neo 128 =p Od jakiegoś roku wyświetla mi, że 393 więc sam nie wiem, bo gra się tak samo jak kiedyś, a kiedy mieżyłem na stronie neo to wychodziło, że 256 więc coś nas troche tp okłamuje =p
|
Cytuj:
Pozwól , że zaraz zacytuje sie sam siebie :P Tak podnieśli ci ze 128 kb/s , na 256 kb/s . a to że wyświetla ci 393 to nie jest żadna pomyłka tylko tak internet szybko chodzi mniej więcej wyjaśnie dlaczego : umowne prędkośći w neostradzie to 128 , 256 , 512 , 1024 , 2048 .... Jednak przepustowość łącza jest nieco większa , i dzięki temu przepływność łącza , również jest większa ... 128 dochodzi do 160~ , 256 do 380 ~ , 512 do 650 ~ ogólnie łącze jest większe o około 8% , od umownego transferu neostrady. Zresztą tutaj jest dowód : :P np. nowy regulamin neostrady obowiązujący od 15.02.2007 http://img74.imageshack.us/my.php?im...acostamuq4.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|