Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Massior 17-03-2007 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1320273)
Taa to byly czasy jak lotnolem z nimi(Green,Ryhyriel[Radek],Fal'con) jednego z 1szych jak nie 1? mmsow na Iridi którego nie pokazał husauhe xD

farmy druidow sd od 15 ue 34 ehh plakac sie chce
Xel Gratzor za sete masz piwo:DxD

Ja wiedziałem :D w szkole sie pochwalili :) zapowiada się ciekawieeee :D

Thoris... 17-03-2007 18:50

Smieszne to bylo bo zaczelem grac w tibie jak Fal'con byl 1 czy tam 2 w expie, siedziałem u niego w domu jak spierdolił banshiee questa,nic z tego nie rozumiałem.

@Rasta
Czy ja wiem czy było fajnie.Grzesiek szerzył Pa,troche zajumał itemów z czego był dumny n/c. Bił moich pierwszych kolegów.

Pamietam jak Fal'con sie bulwersował jak go mijałem skilami :) O bobsterze zapomnialem ,nie wiem czy gra. Przypominam sobie jak kolega latal za Lordnazgulem i tesy sd w niego wbijał ;p Czas wszystko zmienia...

Ten nowy sytem gry ma +/-,Neztas pisal ze palkiem ciżko ubic sorka 50~ ,a co powiedziec o biciu kogos knightem ?

Edrin 17-03-2007 20:39

Bezok, naro

chce 50k tu albo selenie albo isarze za info

;]

Naro 17-03-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edrin (Post 1320784)
Bezok, naro

chce 50k tu albo selenie albo isarze za info

;]

ten smiec dla mnie nie jest wart nawet 100 gp ;]

nie zalezy mi na tym info w ogole ale jak powiesz tu publicznie albo na priv to zrobie z tego wlasciwy uzytek, pytanie czy ty tego chcesz czy nie i tyle w tej sprawie ;]

i jeszcze jedno ani ja ani Bezok nei jestesmy naiwniakami...

Edrin 17-03-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1320902)
ten smiec dla mnie nie jest wart nawet 100 gp ;]

nie zalezy mi na tym info w ogole ale jak powiesz tu publicznie albo na priv to zrobie z tego wlasciwy uzytek, pytanie czy ty tego chcesz czy nie i tyle w tej sprawie ;]

i jeszcze jedno ani ja ani Bezok nei jestesmy naiwniakami...

To mialo oznaczac, ze chce pozwolenia na gre tu i troche hajsu na poczatek, moze zle mnie zrozumiales

/skruszony Ripper ;O

Bez~ 18-03-2007 02:40

a Rzuc sie Edrin z tym info w gówno

Necrius 18-03-2007 08:44

Bloody Anihilathor & Goliat de'monnar ftw xD

Old times <3
W sumie najgorsze to jest ze tao fao zajmowal mi hg dosc czesto ale tak po 50lvlu juz tam sie siedzial zbytnio xD

Naro 18-03-2007 10:48

Zgadnij kto ci bana załatwił phoenix... :) pozdro misiu

txs dla support team

Lisuu-aleniewrl 18-03-2007 12:19

...

No więc rzegnaj kochana Iridio... Nieda sie tu grac(przynajmiej dla mnie) ciągłe hunty;/.... Ostatnio zarąbal mnie Mec FantasyX( ...... Przenosze sie na Secure ;( , moze na honere.... albo na nerane.... Pozdro wszystkim;]]]]]... Szczegulnie Bezokowi;-)

BTW. aha ja wiem jak bylo z Pohoneixem(Czy jakos tak)... Kiedy latal z rs'em przed depo w carlin i pkowal ludzi, napisalem mu na priv "Czlowieku czemu dalej ubijasz ludzi skoro masz rs", a ten na to: "Hah sprzedalem chara jakiemus szwedowi, teraz mu haknolem i robie bana;]" (niewiem czy to kity..) . Potem kazal mi sie schowac w dp... walnol UE i dostal bana.....

Born_to_be_white 18-03-2007 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1321865)
BTW. aha ja wiem jak bylo z Pohoneixem(Czy jakos tak)... Kiedy latal z rs'em przed depo w carlin i pkowal ludzi, napisalem mu na priv "Czlowieku czemu dalej ubijasz ludzi skoro masz rs", a ten na to: "Hah sprzedalem chara jakiemus szwedowi, teraz mu haknolem i robie bana;]" (niewiem czy to kity..) . Potem kazal mi sie schowac w dp... walnol UE i dostal bana.....

Ciekawi mnie to ile Ci zapłacili za tę wypowiedź, a druga sprawa to czy już w szkołach nie uczą polskiego..:S

@Naro frejer
Z nami kurwo nie wygrasz :>

Edrin 18-03-2007 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1321691)
Zgadnij kto ci bana załatwił phoenix... :) pozdro misiu

txs dla support team

O ja ale jestes fajny! JAaaaaa! moge cie dotknac? plsplsplsplspsl

Nie no poprostu wyjebisty jestes ;)

Neztas 18-03-2007 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1321455)
a Rzuc sie Edrin z tym info w gówno

nie przeklinaj na forum do cholery

Edrin 18-03-2007 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 1321950)
nie przeklinaj na forum do cholery

a ty podaj mi na prv nr gg do Dylasa!

Zibeq 18-03-2007 14:15

Przyśpieszenie!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rastafarians (Post 1316986)
W pewnym momencie sam przestałem wierzyć w te 'darmowe przyspieszanie neostrady' ale 2 dni temu kumplowi przyspieszyli ze 128 kb do nie pamiętam ilu <ehh ta pamięć> ale chyba do ~384 kb, więc czekam cierpliwie :cygaro:
Może lagi są z tym związane...

Rast~ mi takjak twojemu koledze też prześpieszyli ten shit z 128 na 320 ale lagi i tak są.;/

Btw Resovia wygrala z Sokołem :D

Meteon! 18-03-2007 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1321865)
No więc rzegnaj kochana Iridio... Nieda sie tu grac(przynajmiej dla mnie) ciągłe hunty;/.... Ostatnio zarąbal mnie Mec FantasyX( ...... Przenosze sie na Secure ;( , moze na honere.... albo na nerane.... Pozdro wszystkim;]]]]]... Szczegulnie Bezokowi;-)

KURCZE kumplu nie odchodz, miales bloknac POI swoim rycerzem...

the_Serpent_Rider 18-03-2007 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1322689)
KURCZE kumplu nie odchodz, miales bloknac POI swoim rycerzem...

PoI nie będzie, Anie dopadła grypa

Neztas 18-03-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edrin (Post 1321970)
a ty podaj mi na prv nr gg do Dylasa!

O_o

nie wiem ocb

w ogole kto ty jestes, nie znam cie to czemu mam ci jakies numery podawac

Thoris... 19-03-2007 14:39

@Zibeq
No wygrali 2-1 i co w tym takiego,jak to ma sie do tematu Iridi, nie wiem :) Nie chodze na mecze.

Valard 19-03-2007 18:13

Ja podobnie jak rasta~ mam tą "świetną" neo 128 =p Od jakiegoś roku wyświetla mi, że 393 więc sam nie wiem, bo gra się tak samo jak kiedyś, a kiedy mieżyłem na stronie neo to wychodziło, że 256 więc coś nas troche tp okłamuje =p

Trai'ler 19-03-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valard (Post 1323887)
Ja podobnie jak rasta~ mam tą "świetną" neo 128 =p Od jakiegoś roku wyświetla mi, że 393 więc sam nie wiem, bo gra się tak samo jak kiedyś, a kiedy mieżyłem na stronie neo to wychodziło, że 256 więc coś nas troche tp okłamuje =p

Pozwól , że zaraz zacytuje sie sam siebie :P

Tak podnieśli ci ze 128 kb/s , na 256 kb/s . a to że wyświetla ci 393 to nie jest żadna pomyłka tylko tak internet szybko chodzi mniej więcej wyjaśnie dlaczego :

umowne prędkośći w neostradzie to 128 , 256 , 512 , 1024 , 2048 ....

Jednak przepustowość łącza jest nieco większa , i dzięki temu przepływność łącza , również jest większa ... 128 dochodzi do 160~ , 256 do 380 ~ , 512 do 650 ~ ogólnie łącze jest większe o około 8% , od umownego transferu neostrady.

Zresztą tutaj jest dowód : :P np. nowy regulamin neostrady obowiązujący od 15.02.2007

http://img74.imageshack.us/my.php?im...acostamuq4.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50.