![]() |
|
17:12 Kojak Firefighter [128]: kk
17:12 Kojak Firefighter [128]: nie zalatwisz tego bana 17:13 Kojak Firefighter [128]: hunted :( I co udalo Ci sie japcok31 chciales zebym bym hunted to jestem. Nic nie trzeba mowic przez takiego nooba jestem hunted !! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dziecko
18:00 Ivoire [101]: jesli macie konta na forum tibia.pl to napiszcie ze to nie ja czy cos takiego
Po huj ty piszesz takie bzdury czlowieku... po huj podajesz sie za kogos kim nie jestes POWIEDZ MI TO wiesz co on przez to moze miec ? daj jakis dowod ze jestes Ivo !! daj mi dowod wtedy ci uwierze sry za ortografie ale jestem w*****onyX( |
Ty prawdziwy Ivoire . Skoro masz tego goscia w dupie i CI lata czy myslimy czy Japcok jest Ivoire czy nie to po co odpowiadasz na jego posty .
Zignoruj ? |
Cytuj:
Za to ty chyba nie jestes nawet po podstawowce. A z "p belta" to cie chyba koledzy na podworku w dupe ciskaja. |
Ludzie To Jest Prowokacja Nie Dajcie Sie Nabrac Koles Jaja Sobie Z Nas Robi :d:d:d
|
C**j w d**e z japcokiemm. Ignorowac go.
Lepiej powiedzcie co myslicie o nowym update?:D Ja chce juz plywac w tibii :D:D:D:D:D Rox |
Cytuj:
Jestem troszke mocno spalony i kurwa nie pisze takich kurwa kloszardzkich tekstow jak ty lol , ile ty kurwa cpasz gosciu malinowy lol IVOIRE TO IVOIRE JAPCOK to MC MAssloger i wszystko jasne :eek: -Flimon |
daj nam jakis dowod ze to ty... np. zrob cos w comment..
FRAJERZE8o |
Flimon przestań palić zielsko bo ja skończysz 25 lat to przestanie ci stawać
|
FRAJERZE8o Ivoire trzymaj sie |
japcok91 FRAJERZE8o Ivoire trzymaj sie |
japcok91 FRAJERZE8o Ivoire trzymaj sie |
sry za spam net mi sie jebie ;(
|
[CHAR]Xavieradu[/CHAR][*] ;s
|
moim zdaniem powinni ulepszyc sorca i druida i nic juz nie zmieniac bo jest dobrze teraz;]
|
Cytuj:
Jak takie masslogi na*******asz na MC to jebnij moze openke na MC ;) |
Cytuj:
POmysł z openka na mc mi się podoba ;p |
Cytuj:
|
Jopi Pappa :D
22:49 You advanced from Level 169 to Level 170. Na Na Na :P |
w końcuu ;D GRATZ
|
Gratz Palo :D;*;*;*
GOGO 200 :) |
Cytuj:
nieszustesy seie mysliusz ajpcok zrobil na jego combo w faormacie .jpg :Ee;w:k -Fliumon |
Dzut
Dec 06 2007, 19:27:18 CET Killed at Level 103 by Soledor and by Beldare |
Cytuj:
Btw zmień o 10 lvl xD w danych haha ;ddd gogo 200 ; **** |
FLIMON rządzisz jak się zjarasz :D ahha
|
Dzisiejszy sneak, szkoda ze nie wyszlo pod koniec jak adu za full hp zdjeli
old FAG [CHAR]Neik Santana[/CHAR] Dec 06 2007, 18:39:34 CET Killed at Level 126 by Mastro Scue and by Feliex [CHAR]Soledor[/CHAR] Dec 06 2007, 18:37:26 CET Killed at Level 129 by Mastro Scue and by Thester RoM [CHAR]Xavieradu[/CHAR] Dec 06 2007, 19:26:02 CET Killed at Level 170 by Gyxorio Inferno and by Mixor Korkeror [CHAR]Dzut[/CHAR] Dec 06 2007, 19:27:18 CET Killed at Level 103 by Soledor and by Beldare [CHAR]Sorcek of Aurea[/CHAR] Dec 06 2007, 19:26:53 CET Killed at Level 61 by Aabla [CHAR]Druid Karolka[/CHAR] Dec 06 2007, 19:27:41 CET Killed at Level 131 by Fabia Volcom and by Mixor Korkeror [CHAR]Hammer clubfighter[/CHAR] Dec 06 2007, 19:28:17 CET Killed at Level 106 by Henkie El'Bagus |
Cytuj:
Move? :D , jest ;p jakis |
Nie karmic trola please :(
Japcok widze ze po updacie bedziesz mial nowy outfit . (ten swamp troll niezle wyglada) a jak wbijesz jecze troche lvli to moze bedziesz champion Trzymam kciuki :* Dzisiaj przed ss byla "battle" ale chyba nikt nie padl : D |
Cytuj:
chyba movie :> domyslam sie ze o film chodzi :* tu jest jakis ;p http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34830 |
@japcok91
Wez juz wypier !!! @up Tylko 2 fragi widac .. |
liczy ktos wogle fragi w wojnie :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lady szmatex zrobila nowy topic z fragami ;) |
kasacja tamtam
|
Chyba ktos ma problem z bezsennoscia xD!
|
Cytuj:
|
Kto padł na poi oprócz [CHAR]Gyxorio Inferno[/CHAR]?
wiecie może? :eek: -Flimon |
Dorkiz
Chatdow guide Asan Tardor Dec 08 2007, 16:32:02 CET Killed at Level 94 by Uriki Tasanuki and by a fury Henkoy chyba all |
[CHAR]Linglifer[/CHAR][CHAR]Linglifer[/CHAR][CHAR]Linglifer[/CHAR][CHAR]Linglifer[/CHAR]
hahahaha xD Linglifer [131]: 18:34 You lose 805 hitpoints due to an attack by a hellfire fighter. Linglifer [131]: full hp Linglifer [131]: na 1 hita Linglifer [131]: nawet go nie widzialem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |
|