![]() |
|
zrobilo mi sie tak przykro, ze chyba oddam mu swojego ;\\\\\\
|
Cytuj:
|
Wlasnie wczoraj jakis 27 br, pisal na trade, ze to jest sila "dragon cos tam teamu", ze ubili bulebo i arbalest spadl, teraz sobie to skojarzylem o.O
|
@up
czyzby jakis nowy pk team na iridi?:> |
No to kto go ubil o.O? pl czy br ;d?
|
Cytuj:
|
kurde ale fajnie sie dzieje na tej iridi ;d
|
ostro to dopiero bedzie xD
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
żeby tylko xD
|
Inferna
Panowie ;]
Piszcie na prv albo na tibi nicki swoich charow. Bo nie ogarniam. Hyhy Zeby nie bylo offtopu to : Nuda na iridi... Konskie zaloty i tyle |
Cytuj:
pozdrawiam cale Bongo! |
Cytuj:
|
jak oni noobia na obsidii to inferne podbija w 3 dni mysle haha
|
Cytuj:
btw, nie wiem co wy za faze macie robic 30 msow zeby pekowac, mnie cos takiego juz nie bawi od jakiegos czasu, ejjj;d |
/\ ta to juz nie to samo;s
Powodzenia na Infernie ale zaloze sie o Avengera ktorego zajebal wodny ze huja tam zdzialacie ;s |
Cytuj:
nie ufam Ci ;< |
@Wodny w huja to se mame rob: ) pierw twój rl nas sprzedał teraz ty zajebałeś avengera i skoncz pierdolić śmieciu ze straciłeś na pekingu bo odkąd z nami pekujesz to runa dostawiłeś jak każdy. : ) Jedyne co straciles to cnote z rlami Neztasa i szacunek wśród Bongo.
|
Cytuj:
[nerd]Wodny~[/nerd] oddaj nam avengera;;;] wtedy Ci uwierzymy... btw, kto mu dal to wogole?:S:S |
Cytuj:
Ja to jestem wiarygodny (znaczy dla niektórych). signed: Usar |
Cytuj:
[funny]Daks'~[funny] ;] Nikt mi nie dał, ma sie fast handa;]] btw. zajebały mnie noobchary dd, oni myślą że Wodny to noob Kasha!! :cup::cup::cup: @Rzól[nierz] Do reszty Bongo nic nie mam :) Ale ty jesteś jednak pojebany :( I nie pisz do mnie nic więcej, o avangerze będe mówił z kimś innym nie z Tobą. baj |
Cytuj:
USAr<3 |
Cytuj:
Wspominałem już o dawnej akcji bongo na kopalniach w kazo kiedy to lootnelismy b robe i jakies smieci, loota wzioł Pimol z rs... Mimo iż przyleciały po nas jakieś 80 knight stwierdził on że woli stracić b robe niz oddac reszcie teamu.. Można po takiej akcji stracić zaufanie... thxbaj |
Cytuj:
Without respect for you at all, /F~~ |
DD atakuje, drżyjcie polaczki i kukiełki z Arkanium! Potrafimy robić massloga żeby zabić br ek supportera o pierwszej w nocy, jak wiemy że was nie ma, a co!:cup::cup:8o:]:oB)X(
Wasz szczerze, Shane ~ |
@Wodny a czemu Pimol nie dal b robe? bo twój rl zajebał 2x c legi i miał mu jeszcze b robe dorzucić?
@Kielek Ianek @Ripper huj |
Cytuj:
tyle... bej |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw: Nie ma sensu sie klocic o avengera... Jak sprzeda to odda wam kase. A na infernie mozna popekowac czemu nie :) Hmm "cnota z rlami neztasa" ja wiem ze on poszedl do tej gildi bo mu dali invita i powiedzial mi ze wejdzie tam i bedzie ich szpiegowal. Huj wie czy klamie czy nie. Kazdy jest pojebany na swoj sposob :D Bongo 3majmy sie razem ;] Harawerig huj! hyhy Hmm namelock ;] jezuuu ciekawe ile bede czekal |
wodny jeśli chcesz go sprzedać to wyślij go na haravericka gdyż mam kupca za 190k :) spróbuje Cię złapać w grze
/nitz |
a, a Viking ukradl 15 gp na parcel kiedys :(
|
Cytuj:
Fev <3 :** xD (ahh te forumowe uczucia, aż się łezka w oku kręci) a i jeszcze moje chUuOpaki xD Vere i Mass <3 signed: Usar |
@Master~ Nie jestem Liderem:P
@Kielek huj i daks jest fuj ;\ @Massior slyszales rze on w guraj ma swuj dom? |
Cytuj:
Kurwa, a kto sie zawsze rzadzi na vent i bez kogo nie ma zadnej ciekawej akcji? beze mnie? NIE |
Nie ma to jak pierdolic o avengerze (kilku pikselach) przez 5 stron forum wezcie zalozcie sobie czat na tibii i pogadajcie tam.
Btw. wojna zaczyna robic sie nudna juz mnie nudzi to zeby czekac pare godzinek na vencie zeby ujebac pokemona lub kogos innego ale dla pokemona wszystko. ;> |
Cytuj:
Co do avengera, jesli taki madry jestes daj te 120k dla Bongo i nie bedziemy juz gadac o tym tutaj. Prosto jest powiedziec... |
Cytuj:
fewol-word grunt to zaufanie;d a co do avengera to n/c |
ehhhhh chopaki nie kucic sie!
|
Czas z tym skonczyc : )
3mcie sie dz za gre i pozdro <3 |
Cytuj:
@Wodny mam kupca za 200, napisz w grze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |
|