![]() |
|
usunac? cos mi sie wydaje ze sie nie da ale mozna odejsc z gildi i zostawic samego lidera :D niby info bylo prawdziwe ktore potwierdzil lider... no zobaczymy jak z tym rozkreceniem bedzie, cya in temple :D
|
Cytuj:
B) |
Oby, oby...
|
If no guild scores 500 kills against the opposing guild
te 500 kilow to troche sporo mi sie wydaje,,, :o :cup: wierze w was ;] xd |
|
i na chuj nowe tereny, jeszcze kazo w dodatku ...
szkoda ze war w tibii wymaga duzo gp bo gdyby nie to to chetnych by sie znalazlo duzo... powodzenia :))))))))) ja w was wierze ze sie uda moze nie tyle wypierdolic szwedow co choc chwile nad nimi pogórowac co juz sie zdarzało :) |
lepsze 2 kazo niz 2 yalahar
|
The guild Noctum scored 2 kills against the guild Valentines.
The guild Valentines scored 0 kills against the guild Noctum. zaczyna sie :D |
The guild Valentines scored 22 kills against the guild Noctum.
The guild Noctum scored 49 kills against the guild Valentines. ciagle rosnie wlasnie noctum dobija valentynki ;] |
a ty co do valentynek masz ze tak bardzo szwedom kibicujesz ?:D
trzeba wspierac Lublin i okolice tzn Szczecin i chyba Śląsk czy skad tam oni jeszcze są:D maja chlopaki zabawe i huj :) tez bym sie poklepal nawet jakbysmy mieli ostro w dupe dostac, ino nie ma czym i kiedy i za co ;/ |
Cytuj:
a tam pierdolisz szwedzi nie wytykaja dupy z depo bez full teamu, my chcemy sie po prostu orac xD |
nie kibicuje szwedom ale i tak wygraja... troche tu gralem i wiem jak to sie skonczy ;p jak sie ma kase to sie mozna orac ale mi by bylo szkoda biegac po blessy wole ojebac na allegro :D sell 100+sorc
|
jak ktos tu liczyl na przejecie serva to dream on B)
|
ale co wy tu pieprzycie my mamy to wygrac albo wydupiac z elysi to jest juz ostatnia szansa jak tym razem nie wygramy to niema dalej co tu grac ja na przyklad jak przegramy to chyba wyniose sie z tego swiata bo nie chce mi sie dalej czytac huga "LEAVE NOW" jak nie dacie z siebie wszystko i kazdy sie nie zaangazuje to powodzenia jak chceice po waze zostac na elysi
|
Mysle nad przeniesieniem z aldory chara do was, chlopaky.
Eneris: Toc prawda to, ze ten char ' Grypsujacy '( selena ) jest twoj ? |
Cytuj:
|
nie, z wroclawia. Znam jordiego, jesli wiecie kto to ; p
|
po co chcesz przenosic? zeby potem czekac w dp pol roku na next transfer?
@Nolin Sadi is free, enjoy your freedom who next? |
stawiam na dark lord~
no valentynki sieje jak przegracie to przestancie grac albo transwerujcie chary na jakis normlany serv wyexpcie te 200 lvle w pol roku ;d i wracajcie na elyske ;d |
Podobno polakom maja pomoc ludzie z Berylii, ale czy to prawda to nie wiem:(
|
|
berylia nie przyjdzie
po wojnie nie gram w tibie niezaleznie od wyniku |
widze ze nolin sadin ma cisniete, akutalnie trap thais north ;)
|
pozdro fizol grtaz rs'a
22:38 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fizol de'Rosse. He was killed by Mill Mort. |
22:58 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fizol de'Rosse. He was killed by Mill Mort.
i nadodatek rsa wbil ^^ |
dajcie filma z tego, albo powiedzcie jak wbil tego rsa :S
|
Gje Zet !!!
|
zabil kilka osob jak byl w trapie az skapnal sie ze nie da rady wyjsc to przestal bic bo do black skulla duzo mu nie brakowalo ;d
|
Cytuj:
ale nie padl wkoncu ;] wypuszczony zostal |
@2ap
Można wiedzieć kto ty? Daj nick ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
edit; @FIzol jordi zaczal grac? |
zalezy do jakiej strony dojdziesz
|
nie wiem, ale pewnie po moim dojsciu, strona ta bedzie wygrywajaca; )
chociaz ten moj transfer jeszcze nie jest pewny |
Vatian skąd wiesz że strona będzie wygrywająca taki ogar jesteś ze wszystkich przeciwników kosisz jak chłop na sianokosach
|
Ostatnie ob zajebiste, tylko nie potrzebnie wjebaliscie sie w tego ich defensa.
Fajnie pod koniec Azur dark spierd***l. ;) Udowodniliscie ze mimo tego ze jest ich wiecej i niby sa lepsi jak wszyscy myslia (dla mnie sie myla) potraficie ich rozjebac. Szkoda tylko ze nie macie wiecej osob od para bo takto by tam kilka osob wiecej padlo ;] Tarzanos niech sobie odnowi soula bo takto to lipa. Pozdr. i powodzenia na next OB! |
Cytuj:
|
Dzisiaj ladny wpierdol byl ;s
|
nom
fizol to najkwiekszy nab chyba na elysi w noctum tylko dlatego bo go kafes przygarna na kazdej akcji pada lol |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |
|