![]() |
|
A i jeszcze jedno do Arpens. Widać jaką jestescie "zgraną" gildią. Poprostu 100% od was doszlo do wojny. Naprawde ten prawie rok istnienia gildi Arpens zrobil z was Braci XD!! Ogarniacze ROX !
|
Punzhete
May 11 2008, 14:57:09 CEST Killed at Level 101 by Azreal Wizard Lhoptic May 11 2008, 14:49:47 CEST Killed at Level 105 by Azreal Wizard Azreal Kossi Żydow! |
Nie planuje tu zagoscic na dlugo.
Victeron, zaplaciles za mnie 50k, fakt bo ja wtedy nie mialem nic...ale smieszny jestes piszac ze okazalem sie nielojalny bo gdyby nie ja chlopaku to bys Vickiem nawet 10 leveli nie zgarnal. Za malo wiesz, za duzo mowisz. Szanuje Cie dalej bo znamy sie od dawna, Ty mnie nie musisz. Co do calej sytuacji. Za bardzo sie goraczkujecie, to zwyczajna gra i czasem przychodzi stanac po przeciwnych stronach. Nigdy nie mialem w planach dochodzic do wojny i nikogo nie oklamalem. Wyszlo jak wyszlo, wy to albo zaakceptujcie albo robcie z tego wielkie halo tu i gdziekolwiek chcecie, mi to nie robi. Morita, dzieki za wsparcie:) Gratuluje fragow bo wylozylem sie dzis elegancko:) Akon Yode. |
Cytuj:
|
@Tymmon
Po Prostu NPNP Waz Teraz Zjedzie xD Mają Kolejną porcję Zabawy Nowe Pionki Do Bicia xD Gdyby NPNP miała Jeszcze z kilku 130+ Magów To HM niema szans :D :) Szczerzę to i tak niemacie xD @Down No Właśnie Niewiem. Aaaa Już Wiem xD Jest Frag Jest Szum A ze Dużo Fragów Mają Dziś To Dużo Szumu Jest xD Aaa A Głowa Boli Bo Wczoraj Ognisko Było.... |
Mamy czy nie mamy, nie rozumiem tylko dlaczego głowa boli akurat Ciebie:)
Skoro jestesmy tak slabym przeciwnikiem to NPNP nie ma czym sie martwic, wiec o co tyle szumu. |
Cytuj:
|
@up
Co racja to racja ;d |
Widze ,ze dojscie Arpens zamiast zalamac chlopakow jeszcze bardziej ich zmobilizowalo ;D Szczerze gratuluje fragow ;)
Arepnsi nic w tej wojnie nie zdzialaja bo nic soba nie reprezentuja i tyle. Popadaja troche i wiekszosci sie znudzi.Dla nas to tylko wiecej osob do zabijania ,a dla was wiecej straconego czasu bo nie mozecie expic ,a to was zabije od srodka XD Tak apropo "Hakuna Matata" to ja mam taki opis od tygodnia ponad na gg:( Eter ,Shejq i reszta moga potwierdzic. Tak wiec spotkamy sie w sadzie za plagiat B) |
Victorin idż ogarnij troche siebie jak tak cie fascynuje to słowo
@Aravras Nie, nie wiem co znaczy Elessar |
Cytuj:
@Kafffar... Ty to napewno nic sobą nie prezentujesz... od kiedy Cię pamiętam... (30lvl?) byłeś zawsze noobem i na to wychodzi że zawsze nim pozostaniesz (chociaż zycze Ci żeby to się zmieniło) ...i nie płacz że masz taki opis na gg... jak dziecko :baby: |
[GUILD]Roxando Krow[/GUILD]
taka ciekawostka ;) |
Nie będę ukrywał że był to mój pierwszy open battle i czułem się mocno zagubiony i zdezorientowany. Rzecz to chyba normalna. Ogarniemy się i będzie dobrze :)
Od której warowaliście? |
|
Cytuj:
hahaha dobre whisp warowac to ty mozesz z psem w budzie obok domu |
Cytuj:
Inteligentny jak zawsze :) |
Arcano nie obrazaj mnie juz bo taka jest prawda. Rok razem powinien was zgrac a tym czasem Arpens uleglo rozpadowi ;] No co 100% was walczy ? hmm..?
|
Cytuj:
Nie walcza 3 osoby : Vassanti, Kokssik, Enzane :) Reszta poprostu nie logowała się jeszcze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
A ciebie wszyscy kochają ponad życie :] Życzę powodzenia gildi [GUILD]Arpens[/GUILD] @down No pewnie, zawsze o tym marzyłem. |
taaa?;o chcesz moj podpis na klacie?
dobra wpadnij kiedy do Czestochowy :) |
Cytuj:
|
hehehehehhe pamietam to :D:D nabilem pzta na Scoti i mnie dojechal 8o
edit: a przed 37 msem do dp kto spieprzyl? 8o |
Kiepska masz pamiec ja tam widzialem conajmniej 3 kolesi i zapewniam ze nie bylo wsrod nich Scotiego a teraz jesli wybaczysz to przerwe rozmowe z toba bo poprostu szkoda nerwow i klawiatury na idiote.
|
nie kazdy z czestochowy musi byc taki evul i wogole ;)
|
Mogę NPNP pogratulować gildi Roxando Krow bo szczerze się uśmiałem. :P No i Magroo tez fajny rysunek, jak sobie wyobraziłem Shejq'a takiego to tez sie nieco rozbawiłem. :P
|
No nie powiem gildia fajna :p
|
Czyli teraz jest
NPNP & SR & supporters Vs Hakuna Matata , Redemption , Arpens & supporters Nie liczac Xavrassow i innych ktorych nie maja gildi a sa w HM. Czyli z NPNP 60-70 ppls a z samego HK narazie ci ktorzy doszli to 66 ppls.Nie liczac Redemption , i troche arpensow co jeszcze nie doszli do hakuny. n/c |
Cytuj:
|
|
Jakieś szczególy tej akcji ?
|
Cytuj:
a tak poważnie dał xloga z pztem |
Już daję szczegóły...
Zabijamy Aspiranta, noob wbija na mnie yellow skula, zabijam go. Spotykamy się w north gate, neoZdarda mnie zdradza i kaSuje mnie pingiem 29k. 0 szansy powiedzenia czegos na vent. Dzownie do kolegi żeby wbił na mnie, podaje mu passy, jebie go ping 29k <neoZdarda ponownie zdradza> klika na mapie i reconect neta. Ja musze spadać bo impreza rodzinna wzywa, stwierdzam, że wyjebane w Tibie i zbiegam do samochodu :) Lavio dzwoni do ziobli z gildi, że mają biec do Xome ale jest już zapóźno... Wracam teraz, poobijany, podpity i w świetnym humorze :) Nic się nie stało chłopaki, nic się nie stało :) @Shejq Nie należę ani do tych sherowanych ani do tych botowanych :) |
Wielkie JOL dla Xome
|
Cytuj:
a i jeszcze jedno na przyszłość pijaki nie robią na nas wrażenia... chcesz być menelem to bądź ale nie karaj nas takimi postami. Jeżeli myślisz ze jestes taki trendi i dżezi oraz ze bedziesz sie dowartosciowywal na forum ze wypiłeś "kieliszek wódki" i jestes pijany to wyjdz z tego forum |
Cytuj:
Nie będe Cię ciskał...ale chyba czas żebyś poszedł spać :) Kupiona na allegro to może jest Twoja probówka ;* @edit Nie znasz mnie to nie wypowiadaj się ;* |
Cytuj:
To tak jakbys powiedzial ze ja to Kuvok or so. Rotfl. ;o |
<znaki>...
|
Wychodzi na to że lepiej miec na *uju Piegi niż kogoś z Arpensów za kolegi :D
"Wezz Wez Zostaw Ryśka":D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |
|