![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Skoro to dla Ciebie nie jest niczym szczególnym to powinieneś jako pierwszy walczyc Wybawco Uciśnionych Graczy Na Galanie. Ostatecznie wykupiłeś swojego chara jednak, co nie zmienia faktu że i tak cie uwala xD Cytuj:
Swoje teorie uzasadniasz na wymyslonych podstawach o których pierwsze słysze mimo ze znam tych ludzi od 4 lat. Chciałbym jednocześnie zdementować informacje o sharingu. Tahac, Tehec, Got'hia nie dzielili nigdy konta. I wracając do tematu windy. Jeśli Cie interesuje to jestes w posiadaniu filmiku który był robiony po update który uniemożliwiał robienie uh trapów. Na filmiku tym widać jak Pasterz the Axemaster aka Got'hia soluje w ciasnym pomieszczeniu 9 graczy z 100+ lvlem. Z czego połowa to sorcowie i paladyni. Nawet najlepszy uh bot nie wyuha cie z tak masowego UE. Ubił połowe z nich i jeszcze zdązyl uciec. Nie wiem skąd sie bierze taka pogarda dla ludzi u Ciebie. Kolesie dobrze robili, ubijali tych co ostatnio trzymali Cie w pz campie. Cytuj:
Wszystko musi być według zasad Wielkiego Wybawiciela Świata. Oczywiście gratuluje mu ambicji. xD |
Cytuj:
|
Xenthorku troche sie zagalopowales , jesi twierdzisz ze z tego zaden bot by go nie wyuhal.. to jak on sie wyuhal ? :P , pozatym majac w pamiecie ta akcje Pasterza~ w windzie PO update, jestem gotow stwierdzic ze to byl uh bot, on za duzo pisal , za duzo pm'ow otwieral uhajac sie jednoczesnie , ja wiem ze sie da , ale jesli atak byl na tyle zmasowany jak mowisz , to to raczej jest niemozliwe.
co do Kondy, wielu z was psioczy na niego , ale trzeba sobie otwarcie powiedziec, Konda bogiem pvp nie jest , slaby tez nie jest , wiec o co biega ? Ilu z was jest znanymi talentami w pvp ? swietnymi taktykami ? mala czesc z was to sredniaczki , lwia czesc was to zwyczajni nieudacznicy , wiec jakim prawem probujecie zbesztac kogos lepszego od was o przynajmniej klase ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Nie mysle ze jestem w wojnie... ( chyba ze ty lepiej wiesz o czym ja mysle) 3. Sprzedaz chara... ( potrzebuje kogos do opowiadania bajek, mysle ze sie nadajesz) Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i nie mowi mi o tym kto ile mial fragow, ja swoim sorcem w samym listopadzie mialem prawie 40(i wszsystkie justified, kto widzial mojego sorca wie ze nie ma rsa), i o czym to swiadczy? o niczym. zabic kogos kto nie umie grac albo nie spodziewa sie ataku to zadna sztuka, nawiazujesz do moich fragow? ja walczylem w wojnie z przeciwnikiem dobrze przygotowanym i bardo dobrze zorganiowanym(dodam ze to byla moja pierwsza wojna, walki 2 vs 2 cz 1 vs 1 to co innego niz 10 an 10), a nie z random nobami w kopalniach kazo. jak nie widzisz roznicy to idz sie naucz grac, i chce ten filmik na msnie jak on solo zalatwia 5 graczy na raz, i to bez bota ;) wez moze daj im swojego xenthorka jesli ejszcze mazs do niego dostep i niech nas anucza walczyc? i zsoluja cale hwl? :) jest ich 2 to razem wg ciebie 10 moga zabic, kazdy po 5. dadza rade, an 2x ich wezma i hwl ma pzresrane, got'hia nie byla sharowana? spytaj cos na ten temat mojej "dobrej" kolezanki lady slodziutkiej, albo kolegi zioma. moze i nie jestem super fighterem ale probuje, a ty jak wiekszosc polakow tylko gadasz, kiedy to bylo? z miesiac temu jak mi na msnie pisales jak to ty z kumplami ktorym juz nic nie zalezy bezdiecie eliminowac wrogow bo nie macie nic do stracenia? ilu uibiles? zadnego? tak wlasnie sadzilem. a i zapomnialem jak to nam miales pomagac w wojnie, tylko nie barzdo wiem na czym ta pomoc polegala bo nic nie zrobiles. a co do siedzenia on line, nie gadaj o czyms o czym nie masz nawet malenkiego pojecia, akurat mnei bylo najmniej, logowalem sie glownie na akcje, i to mi niektorzy zarzucali, np ze nei bylo mnie na vent ;) spytaj adelao :D a o moich noobach z thais nikt nie slyuszal? pewnie dlatego ze 3/4 to trade chary teraz - ci coktorzy by mogli ich pamietac, a twojego teheca i tahaca moze skojarzyly tu ze 4 osoby? PS: przypomnialem sobie jednego "nooba" memphis black, 2x yahel, raz rainfanger + wielu innych, w thais w miejscach gdzie sa wyjscia i gdzie mozna go zbaic, nie tak jak kazo elevator gdzie chowajac sie po pK twoi "mistrzowie" byli nietykalni. PS2: co do zabicia tych ilus tam solo "bez bota" kazo elevator to trap, jak tutaj zdaje sie atlas prowadzil wywody, knight obladowany uhami jesli tylko jest zdolny sie wyuhac zawsze wygra, a przeciwnik nie mial mozliwosci manewru pewnie, ale tylko zgaduje, czekam an ten filmik o "mistrzach" :) |
..
co mnie przeraza ? glupota tharrina
Nie wytykaj wszystkim ze nic nie robili bo naprawde GOWNO zrobiles... NIC nie zrobiles a nie sorry zaplaciles wiec zamknij sie bo sie tego sluychac nie da. Wszyscy wiedza jakie twoje pvp jest ( a jakie w twojej skromnej opini) Jest zerowe co pokazales na openbattle THAIS-AB na ktorym padles... Ale jestes madry hahahaha " jesli knight jest zdolny sie wyuhac to wygra " Odkryles tajemnie hahaha jaki ty jestes zalosny Pasterz wtedy na bank mial bota... xD otwieral bp i jednoczesnie pisal :] w miare szybko i zgrabnie xD THarrin wiadaomo ty kiedys konde zabiles ale akurat deadlisty nie dzialaly, twoje pvp jest rowne 0. Kiedy duel z toxo? |
omg co za historie XD jedno jest prawda ! konda to masta xD
1% do m lvl a tu kicha xD nie moge nawet isc na behe co 20 min kick ;p |
...
@up
Konda akurat na wojnach zazwyczaj ze swoich rol sie wywiazywal ... pvp ma dobre, na pewno nie jakies wybitne jak [ironia]Tharrin[/ironia], ale zazwyczaj robilo co powinien |
Cytuj:
|
Cytuj:
\ duel z toxo? hmm, moja sprawa jest dawno z nim wyjasniona, i osobiscie oferowalem mu duel zeby to rozwiazac, mam an to swiadkow. a ze sobie odpuscil to mi to nie przeszkazda. wlasnie nie odkrylem tajemnicy z knightem, zdaje sie tylko ze mistrz xenthor tego nie wie, zalosny jestes ty, bo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. i to sa "death listy" - zapomniales wlaczyc slownik tym razem? what a shame :( a co do mojej glupoty, ja jak na razie studiuje, skoncz gimnazjum to porozmawiamy na temat czyjejs wiedzy, ok? moze ci sie fartnie i cie obejmie amnezja maturalna geniusza edukacji :) PS: wciaz czekam na filmiki z akcjami z twoim udzialem z wojny... juz ze 3 miesiace? wszsytko co mowisz to zmyslanie albo puste slowa, a co wiesz o moim pvp? poza tym ze podobno kiedys widziales moje cialo an deragu? i ze padlem na wojnie? ty nie padles bo cie nie bylo jak cos sie dzialo :) albo byles tym co rzucal haste i wial :) a nie pisze skriomnie bo bronie sie przed waszymi atakami, jak mam sie bronic inaczej niz przytaczajac fakty? szkoda ze ty tego nie potrafisz - preferujesz roznego rodzaju insynuacje badz tez klamstwa :) PS: dowartosciuje cie, tharrinem na monsterach lazcnie zalapelm ze 30 zgonow, jak nie wiecej. a w pvp moze.. hmm? liczac na lev od 20 w gore to dokladnie lev 42 - sugusit mnei zdjal z tym knightem - drugim charem xerizezo i potem 2x wojna to by bylo na tyle "mistrzu". ide bo sie spoznie, odpisze na twoje bzdury pozno w nocy albo jturo :P zalezy o ktorej wroce, 3maj sie i owocnej nocy w tworzeniu nowych faktow zycze:) |
...
WOW tharrin ale angielszczyzna zajechalo
ur enagalhas pefract are Od kiedy gastronomiczna to studia? ^^ Nie uzywalem tibicam .. zapytaj kogos czy ma film jak keekz pada albo nuskei whatever Na dragach padles losiu i miales albo aola albo ktos wczesniej zlootowal twoje cialo ... 3 dragi tam byly lurniete Twoje argumenty sa takie : ty zmyslasz infantylny studencik xD |
I znowu zaczeliscie sie obrazac nawzajem...
Nie wiem jak wy, ale ja mam dalej algi na Galanie..;/ Boltina ty slepa palo(nie mam na mysli urazenia cie) pisze ci ze mam ans ell peg leg i hook... |
nie bronie tam tharrina ale wymadrzasz sie troszke, moze rzeczywiscie pokaz jaks filmik z tych Twoich dzialan fenomenalnych czy cus, bo tu zionie w kolko tylko Twoim suchym "infntylnym" gadaniem. jak masz cos do tharrina to mu napisz na msn bo to Twoje wyzywanie az sie zenujace robi jak caly ten temat ;s
Boltina nadal nie wiem za ile mozna kupic TwoJOM protekcje, ktora oferujesz na trade channel'u. |
...
Ja nie mowie ze jakas role odgrywalem w wojnie, bo wojna glownie trwala w wakacje a wyjechalem wtedy ^^
Ale tharrin tak gada ze smiac sie chce xD |
Macie wydarzenie z Galany ..Dzis byl atak na Liberty piratow a wkrotce potem na thais prymitywów..Ktos wie czy moze byl jakis locik z ataku na thais??
|
Nom pokażcie jakieś filmy z wojny z galany :)
Lubię oglądać z galany filmy. P.S : Fajnie jest to ze chociaż się nie lubicie to wszystko tu piszecie :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Xenthor <3
hail Kazordoon~ hail thc team |
Xando <3
Hail Kazordoon~ Hail thc team Hail Foedus Regum @Tharrin Weź Ty się już skończ popisywać jaki supcio to Ty nie jesteś. Nawet z Ravem sie zgodze chyba pierwszy raz w zyciu ze noob jestes. I Ty mowisz ze padles 30 razy od monstera lol. Jakie Ty chcesz miec pvp jak potwora nie umiesz zabic. I nie zwalaj ze padasz zawsze przez laga albo kicka. Bo ja jakos mam neostrade na ktora wszyscy narzekaja a od potwora nie padlem przez 78 levele. A w calej swej karierze ubil mnie tylko Konda i Raa a trapow od hwl mialem wiecej niz Ty wlosow na jajach. Twoje gadanie mozna okreslic jednym slowem "biegunka", nic sie nie czyma kupy, sam sobie wkrecasz jakies wymyslone historie. Nie schizuj sie wyloozuj. Prawda jest taka ze era palkow gdy dominowalo del toro minela i twoja postac jest nikim mimo ze ma 120 lvl czy ktory tam masz. Daj mi knighta na faccu z 50 lvl a w ciasnym pomieszczeniu zasoluje Cie jak rata. I skoncz najezdzac na cheaty bo polowa twojej gildi ich uzywala a Ty ich ciagle broniles. Dobra wracam sie uczyc na psychologie :( |
01:29 Something sinister is going on in the desert north of Darashia. :p
|
Cytuj:
http://www.tibicams.tibianetwork.net...wars//Galana/0 |
@Trialowiec
Napisałem Ci na PM ze 2 dni temu. Wciąż czekam na odpowiedź. PS. Piszę tutaj bo chyba nie patrzysz na pm. Pozdrawiam. |
Tharrin pomoz mi napisac prace, bo widze ze jestes swietny w pisaniu wypracowan na pol strony8o Albo nie , sorki odwoluje bo ty duzo piszesz ale z tego nic nie wynika:confused: pomysl czasem o streszczaniu i konkretyzacji:D
|
...
@uzu
Nie polecam tharrina ^^, robi pelno ortow i bledow wszelkiego rodzaju ^^ tak przezywa ... |
Hi Guys
Chcialbym poprosic Ravena i Tharrina o zakonczenie monotonnej klotni kto lepszy itd. Oboje mieliscie swoje fraggi , swoj poglad na ta gre, ale co najwazniejsze to to, ze oboje wbiliscie wysokie Levki...
A propos Kondy. To co napisal Adelao to to, co ja chcialem w swoim poprzednim poscie napisac. Ale Tharrin zdazyl mnie zjechac, ze co ja moge wiedziec o przeszlosci skoro chara kupilem....A duzo wiem i pamietam wojny, gdzie Konda po 20 fraggow z czego polowa solo... A to tak na marginesie = Boltina [129]: Selling Golden Legs,Skull Helmet,GoldenArm(Acc Cash,Items) Buying B Robe<13k>C Legs<18k> .... Selling House , Venore 130sqm+(only good offeraccept) BUYING PEGS LEGS,EYES PATCHES and HOOKS.... Jakby ktos byl zainteresowany pisac w grze.... PozDro |
Boltina nuuub :D
|
Cytuj:
Do Ciebie to juz na bank nic nie mam A oferty nadal aktualne ;) |
Te ceny sa smieszne zwlaszcza za c legi :cup:
|
Cytuj:
Poza tym wole trudzic sie z cenami, bo i tak w tych lagach nic nie da sie zrobic... PozDro |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
boltina ja tu gram odkad galana miala hmm z 5 miechow, i nie bylo wojny gdzie konda mialby 20 fragow, moze podasz mi przyklady? co najwyzej jejihev mogl sie tak wykazac, i tylko on. to co was wkurza to to ze nei potraficie uargumentowac swoich wypowiedzi, a co do streszczen: nie lubisz czytac? to nie czytaj :) ogolnie to zamierzam zignorowac obu w/w panow bo to sie robi nudne. szkoda was spammowac :) oni wiedza swoje, ja swoje - wiec to do niczego nie prowadzi. jeszzce malenki PSik: xenthor czytamy u ciebie "hail fodeus~" chcialem ci powiedziec, ze twoi idole tehac itp zabili haldira, twojego lidera jesli kiedykolwiek byles w FS, wiec gdzie twoja lojalnosc? sam powinienes ich ganiac. czego jak widac po twoich postach nie robiles, a jesli nie robiles, to stwierdzenie hail FS jest tu conajmniej falszywe. KONIEC. nie zamierzam juz nawet tego czytrac bo nic tu nie wczytam ciekawego. wiecej info mam bedac afk w dp przez 10 min :) |
Heh.. Niewiem czemu wszyscy ciagle gadaja ze maja lagi ze japier...ja prawie wogole nie mam;).
|
Cytuj:
Wtedy co padl od Van Hell~... Fragow mial powyzej 12... 20 to bylo zaokreglenie , by ladniej wygladalo, ale duzo tego bylo ;) I raczej wiec niz troche w pojedynke..Tak jak Adelao napisal wychodzil z guild house lecial na fraga i back do gh... Cos przekrecilem Tharrinku :D ? |
....
@tharrin
Im wiecej czytam twoje posty tym bardziej chce mi sie smiac. Nie pisze ze slownikiem, to ze jestem o ciebie iles tam lat mlodszy robie mniej bledow pomimo ze jestem dysgrafikiem o czyms swiadczy, na pewno nie o tym ze pisze ze slownikiem, bo nei mam na to czasu ^^. W wojnie nie mowie ze ja robilem, kiedy bylem active dzialo sie wiecej niz ty... Jak gralem to my chcielismy open battle a nie oni? W maju mnie zfragowali i przestalem expic czekalem tylko na akcje i jakies sporadyczne sie udawaly. Nastepnie byly wakacje ^^... pokaz mi jak duzo postowalem w wakacje :]... lmao. Nic nie argumentujesz tylko gadasz i mowisz ze tak. Debilu powtarzam ci, kiedys szczyciles sie ze nie padles na dragu to ci mowie ze widzialem twoje puste cialo na dragu. AoL? 2. MOZLIWOSC TROLLU KTOS WYLOOTOWAL TWOJE CIALO... Losiu sluchaj, sam bym cie nigdy nie zabil chyba ze bys mial koniec uhow i mf'ow, ty sam tez bys mogl mi naskoczyc, a wywalanie cie hmm nie rob z siebie kozaka ze cie nie wywalilem bo ja tylko mowilem LEAVE cos takiego a ty sie podniecasz, i tak czesc z twojej gildi wylecialo :] Tharrinku twoj ubogi zasob slow mnie zadziwia. Napisalem "zamrozic" od razu wyleciales ze swoim pefrat englash i powiedziales frozen cos tam napisales, a jak ci podalem znaczenia tego slowa to od razu ze slownika uzywam. Powiem ci ze tobie na pewno by sie cos takiego przydalo. Pawlon nie musisz mnie dowartosciowywac- osoba ktora tego potrzebuje jestes ty^^. Nie pisze ze robisz bledy interpunkcyjne bo na necie sam je robie, ale kilka razy walnales orta. Wiedzialem ze napiszesz ze padles przez laga, wczesniej pisales co innego nie chce mi sie wracac do tego bo duzo stron przelecialo ^^ jak chcesz sie obronic to powiedz mi mniej wiecej na ktorych stronach to jest :]. Tharrin swietny pojazdz- EXPISZ NA ratach omg. Jakos mialem czesto lagi jak gralem i nie umieralem pallem, wiadomo ze kick to dead ale juz tak nie przezywaj tego, wiadomo ze twoje deady sa spowodowane lagami itp. Sam ktos napisal ze dobrze sie uhales... to chce wiedziec hmm... jak to robiles na lagu? SAM SOBIE ZAPRZECZASZ... Tharrin ty sie na mostku zebrales hahahah SOLO vs HWL, twoje pvp rox nie zwalaj na wszystkich winy ze padles... sprobuj poszukac winy w sobie :]. Mam neostrade i gralem w dzien w nocy i rzadko mialem lagi... Zeby nie bylo.... @Galana Dzumior dela vega zrobil topic na tiba com ze "WONNNA" wrocic, jego kaleczacy angielski zostal mu wytkniety, a Irlo pojechal go ze lize dupe keekzowi ^^. Toxo organizuje POI, a konda znowu zaczyna fragowac zaczal skromnie od 95 lvl ^^ Tematu nam nie zamkna ^^ |
:)
:) :) :) :) :) ...... @ Catrishia Zmień obrazek po lewo bo już nie aktualny :p |
Cytuj:
|
[quote=Poznanski Rycerz;1210075]@tharrin
Im wiecej czytam twoje posty tym bardziej chce mi sie smiac. Nie pisze ze slownikiem, to ze jestem o ciebie iles tam lat mlodszy robie mniej bledow pomimo ze jestem dysgrafikiem o czyms swiadczy, na pewno nie o tym ze pisze ze slownikiem, bo nei mam na to czasu ^^. W wojnie nie mowie ze ja robilem, kiedy bylem active dzialo sie wiecej niz ty... Jak gralem to my chcielismy open battle a nie oni? W maju mnie zfragowali i przestalem expic czekalem tylko na akcje i jakies sporadyczne sie udawaly. Nastepnie byly wakacje ^^... pokaz mi jak duzo postowalem w wakacje :]... lmao. Nic nie argumentujesz tylko gadasz i mowisz ze tak. Debilu powtarzam ci, kiedys szczyciles sie ze nie padles na dragu to ci mowie ze widzialem twoje puste cialo na dragu. AoL? 2. MOZLIWOSC TROLLU KTOS WYLOOTOWAL TWOJE CIALO... Losiu sluchaj, sam bym cie nigdy nie zabil chyba ze bys mial koniec uhow i mf'ow, ty sam tez bys mogl mi naskoczyc, a wywalanie cie hmm nie rob z siebie kozaka ze cie nie wywalilem bo ja tylko mowilem LEAVE cos takiego a ty sie podniecasz, i tak czesc z twojej gildi wylecialo :] Tharrinku twoj ubogi zasob slow mnie zadziwia. Napisalem "zamrozic" od razu wyleciales ze swoim pefrat englash i powiedziales frozen cos tam napisales, a jak ci podalem znaczenia tego slowa to od razu ze slownika uzywam. Powiem ci ze tobie na pewno by sie cos takiego przydalo. Pawlon nie musisz mnie dowartosciowywac- osoba ktora tego potrzebuje jestes ty^^. Nie pisze ze robisz bledy interpunkcyjne bo na necie sam je robie, ale kilka razy walnales orta. Wiedzialem ze napiszesz ze padles przez laga, wczesniej pisales co innego nie chce mi sie wracac do tego bo duzo stron przelecialo ^^ jak chcesz sie obronic to powiedz mi mniej wiecej na ktorych stronach to jest :]. Tharrin swietny pojazdz- EXPISZ NA ratach omg. Jakos mialem czesto lagi jak gralem i nie umieralem pallem, wiadomo ze kick to dead ale juz tak nie przezywaj tego, wiadomo ze twoje deady sa spowodowane lagami itp. Sam ktos napisal ze dobrze sie uhales... to chce wiedziec hmm... jak to robiles na lagu? SAM SOBIE ZAPRZECZASZ... Tharrin ty sie na mostku zebrales hahahah SOLO vs HWL, twoje pvp rox nie zwalaj na wszystkich winy ze padles... sprobuj poszukac winy w sobie :]. Mam neostrade i gralem w dzien w nocy i rzadko mialem lagi... Zeby nie bylo.... Mam tego dosc gowniarzu zamilcz bo to juz przesada...-.- Po pierwsze nie nazywaj Pawlona debilem, albo sprawdz co znaczy to slowo a wtedy zacnij go uzywac bo chyba go nie rozumiesz..:baby: Powiem ci cos od siebie, mianowicie mostek i smierc Tharrina przebiegla w taki sposob jaki opisal- bylo polecenie na ventrillo zeby sie na mostek wbili wszyscy ale zwiali..zostalem ja,ascario i spell~ o ile pamietam to we 3 tylko probowalismy cos tam tharrowi pomoc! Smierc na lagu zdarza sie kazdemu- ja przez 4 miesiace nie expilem nie dlatego ze nie mialem czasu, czy mi sie nie chcialo tylko mialem lagi i kicki tak czeste ze expiac na czyms lepszym niz rooty pewnie wczesniej czy pozniej bym padl na 5+ minutowym kicku.(padlem na lagu na 59 poziomie w tombie gdy ktoregos razu naszlo mnie na expienie..) Ortografia/interpunkcja-sam robie duzo bledow choc wiem jak poprawnie napisac dane wyrazy badz gdzie wstawic jaki znak przystankowy...ale.. watpie zeby to byl najwazniejszy aspekt zycia choc jestem w stanie sobie dac reke uciac, ze pawlon by cie jeszcze czegos nauczyl, tak samo w pvp imho(in my honest opinion- zebys wiedzial co znaczy ten skrot:confused: ) a bledy sa przewaznie wynikiem szybkiego pisania i braku koncentracji- znajac Thara to pisze posta przewaznie 5 minut przed wyjsciem z domu :) Co do angielskiego to obaj sie podszkolic musicie i to porzadnie wiec temat zamknijcie i anglika w to nie mieszajcie bo robi sie to juz tak zalosne ze nawet na wymioty sie nie zbiera jak na poczatku-.- @Tharrin to sie ciebie tez tyczy- tylko bez tego slowka na litere "g"!! P.S. przeniescie spor na priva albo wezcie na wstrzymanie! Smieszne to bylo jakies 230 stron wczesniej ale teraz moze sami juz nie widzicie jakie to glupie wciaz probowac sobie nawrzucac- a szczerze mowiac obaj gowno za przeproszeniem sobie potraficie wzajemnie udowodnic i uargumentowac-.- Choc pawlon jest na moj gust gora w tej dyskusji... Zegnam na kolejny tydzien, moze dwa i obym nie musial znow widziec 100 stron waszych wypocin na te tematy...-.- Dravenor |
@cati
Nie jestem dziewczyna debilu -.-' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |
|