![]() |
|
Cytuj:
Dobra rada od twojego starego Kup dziecku czasem zabawke a nie tylko itemy i gp na allegro, okie huiaszkó ? btw. jesli ty trzymales faje w tej dziurze to byla ona raczej zielona podczas porodu twojego gowniarza stary pedofilu -,^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty masz ze mnie? Straszne. Dobrze, że z Ciebie nikt niema. Pozdro pocwicz, bez odbioru. /Hans |
Cytuj:
Pierdolona medo zaluz jeszcze z 5 kont i wyzywaj haha widac ze jestes pierdolnietym dzieckiem elo ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIE BRZYDKIM DZIECIOM. |
Cytuj:
Ja nie jestem Twoim synem ;| be te wu Ty jestes piekny w tej ruszofej koszulce z okularkami na japie :*****<3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz idz sobie zwal bo tylko na to Cie stac. Az takie kompleksy masz zeby sie wysmiewac z innych ? XD Pozdro pocwicz xD / Jaszczurka :) |
Cytuj:
Sij jaja ****u :) mam na ciebie wyjebane jebany durniu :cup: |
Cytuj:
Ale okularki dostales na komunie od mamusi? Szkdoa ze Twoji rodzice nie mieli takiego samego podejscia do chorych dzieci jak Ty, bo wtedy nikt nie ujrzal by Twojego ochydnego ryj i nie musielibysmy sluchac jak To ladujesz w zielona dziure swojego potwora z 'loch ness' Idz ogol penisa eee.. znaczy sie brode |
Cytuj:
Fundacja TVN "Nie jesteś sam" ul. Wiertnicza 166 02-952 Warszawa http://fundacjatvn.onet.pl/kontakt.html Oni na codzień mają do czynienia z dziećmi pokrzywdzonymi przez los, to są profesjonalisci, napewno ci pomoga. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Tomi juz nie dlogo przyjdzie do ciebie jakas pani lub pan z stowarzyszenia ''podarUj tomiemu slonce'' opanuj nerwy idz na spacer cala polska wysyla sms by tobie pomoc;);)
teraz napisz 100+ posta ze jestem leszczem i ze mam do Ciebie przyjechac to mi sposcisz wpierdol albo o0 ''wyjebane mam na ciebie'' ten text tesh jest dobry |
Cytuj:
be te wu zgoliles penii..brode ? |
Cytuj:
No to pa lece. |
Cytuj:
be te wu pozdrow zonke, nie myslalem ze tak gleboko bierze :O |
Xeam spójrz prawdzie w oczy. Masz 20+ lat zadajesz sie w głupiej grze z 18sto latkami. Jesteś gejem który przez przypadek jakimś cudem spłodził syna. Nie wiem jak to sie stało ze jakaś dziewczyna poleciała na takiego penisobrodego pedała jak ty. Powiem ci tylko tyle ze zajmij się wychowywaniem bachora a nie na*******aniem z dziećmi w tibie. Ja skończyłem ;) bo ta gra naprawdę zabiera dużo czasu mógłbyś spędzić ten czas z synem. A co do tego typka co pisze że nie mam chara na nebuli to niestety sie mylisz. Mam bardzo dużo charów. Wiem dokładnie co sie dzieje. Wiem ze w obydwóch guildiach są większe i mniejsze chuje, ale napewno w vu jest ich mniej i mam tam więcej przyjaciół ;)
|
Cytuj:
Seredo owned HAUHAUHAUAHUAHU. "Dzięki siedlcom vu zaczęło wygrywać" |
Kurwa już napisałem. Tak napisałem bo tak mi sie rymowało. Czy wy jesteście jacyś ograniczeni ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |
|