Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Corgar Frizz 04-09-2008 17:55

Dla mnie to jesteś Spoilza.... sam wiesz dlaczego. A wuadca Tentacli.... żaden twój tentaciel nie dał rady przebić się przez moją HaruhiTarczę.

Corgar Frizz

Rayza 04-09-2008 18:40

ta....pamiętasz walke? stalowo-gaciowy? ja mam teraz prócz tentacli nową broń na twoją tarcze....
http://img231.imageshack.us/img231/5043/aaaadt4.png

HARUHI PIJE! marna ta twoja tarcza...

kołbaś 04-09-2008 18:45

1-0 dla Rayza =P

Juzefek 04-09-2008 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2257775)
1-0 dla Rayza =P

Dokładnie :P

Illya_von_Einzbern 04-09-2008 19:19

...a to niby ja spamuje i offtopuje...

możecie się raz na coś przydać i powiedzieć mi co mógłbym obejrzeć coś co ma fabułe sensowną ale nietypową?

Jak pomorzecie znaleść coś dobrego to wynagrodze to img'iem jak Haruhi ownuje Saber. oO

Serious Sam 04-09-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illya_von_Einzbern (Post 2257819)
...a to niby ja spamuje i offtopuje...

możecie się raz na coś przydać i powiedzieć mi co mógłbym obejrzeć coś co ma fabułe sensowną ale nietypową?

Jak pomorzecie znaleść coś dobrego to wynagrodze to img'iem jak Haruhi ownuje Saber. oO

Ekhm...Nie wiem czy oglądałeś, ale jeśli chodzi o fabułe, to obejrzyj Kanona - fabuła jest dosyć rozbudowana.

Illya_von_Einzbern 04-09-2008 19:33

Oglądałem. next?

kołbaś 04-09-2008 19:40

Interlude. Ostatnio zakochalem sie w tym tytule. Btw polecam ci ogladac odcinki od deski do deski razem z openingami bo czasami a srodku albo toz pod koniec sa smaczki i wypowiedzi bohaterow. Bardzo klimatyczne to jest w ostatnim odcinku na samiutenkim koncu =)

Hazuma 04-09-2008 21:19

Illy - Chciales nietypowe anime wiec prosze (15/21) odcinkow wyszlo ale proboj mi sie tam podoba ;s choc odpychalo mnie od tego animca

Nijuu-Mensou Musume

Opis:
Dwadzieścia Twarzy - złodziej noszący taki przydomek ze względu na swoje zdolności do zmiany wyglądu, dokonuje zuchwałych i widowiskowych kradzieży kosztowności. Każda z jego akcji jest jak dzieło sztuki - niepowtarzalna, genialnie zaplanowana i zrealizowana z epickim rozmachem, a w żadnej z nich nie zginął ani jeden człowiek. W tym samym czasie w bogatej rezydencji żyje smutna, inteligentna, jedenastoletnia dziewczynka zaczytująca się powieściami detektywistycznymi i wiadomościami prasowymi o kolejnych dokonaniach Dwudziestu Twarzy. Pewnego dnia, gdy smutek dziewczynki sięga zenitu, jej i reszcie domowników rezydencji objawia się nasz szlachetny złodziej we własnej osobie - tym razem przybył on jednak zabrać ze sobą coś bardziej cennego niż złoto i klejnoty - gromadzi on bowiem także ludzi o wybitnej inteligencji, którzy pomagają mu w planowaniu i realizacji jego akcji - zaprasza on naszą małoletnią bohaterkę do współpracy. Dziewczynka zgadza się odejść ze złodziejem, jednak wezwana policja rozpoczyna pościg, wygląda także na to, że Dwadzieścia Twarzy ma wrogów, gdyż atakuje go człowiek uzbrojony w wielkie stalowe szpony...

Milego ogladania ;s

---------------------------------------------
Down - Nie dziala ;s

..::QRAS::.. 04-09-2008 22:06

dziala wam moze ta stronka ? http://www.animeonline.indexpol.pl/ bo od 2 tyg cos chyba jest nie tak ?

Serious Sam 04-09-2008 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 2258017)
dziala wam moze ta stronka ? http://www.animeonline.indexpol.pl/ bo od 2 tyg cos chyba jest nie tak ?

Mnie nie działa.

Corgar Frizz 04-09-2008 22:43

Hah.... Haruhi jest pijanym mistrzem.... Więc dawaj tentacla jakiego bo lodówka pusta, a coś trzeba jeść.

A Illyi polecam Zoku Sayonara Zetsubou Sensei nie wiem dokładnie o czym to jest, jedynie słyszałem pare zdań o tym anime od kumpli. A z tego co słyszałem może być całkiem całkiem.

Ewentualnie Bokusatsu tenshi Dokuro-chan 1st and 2nd serie. To anime wymiata.

Corgar Frizz

Nari 04-09-2008 23:06

Więc Karin skończone. Dość nietypowe zakończenie (czemu ja w każdym anime widzę oddzielne, nietypowe zakończenie?), myślałem już, że prawie wszyscy zginą. Najbardziej humorystyczna postać to oczywiście W-kun. Z początku myślałem, że zacznę ciskać drukarką, monitorem, klawiaturą i myszką w ściany, gdy ujrzałem oczy Kenty. Nie-do-strawienia. Jakoś poszło. Poza tym biust Maaki miał dziwną przypadłość- w jednym odcinku był mniejszy, w drugim większy. Poza tym anime ogląda się z niejaką przyjemnością, miłe przejście od komedii do półtragedii i z powrotem. Polecam wszystkim.

Następny wampirowaty cel: Vampire Knight!

Grocix 04-09-2008 23:19

A ja zaliczylem 1/4 Wangan Midnight, jak narazie wiecej nie moge znalezc, jutro poszukam. Fajne anime, fajna fabula, fajne samochody, takze jesli ktos jest choc troche zainteresowany motoryzacja to polecam :)

Kramer 04-09-2008 23:21

@Ilja
ej ej obejrzyj se Slave Market to jest dosc nietypowe :OOOOO

Illya_von_Einzbern 05-09-2008 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kramer (Post 2258094)
@Ilja
ej ej obejrzyj se Slave Market to jest dosc nietypowe :OOOOO

Mam wystarczająco dużo hentaiów. Potrzebuje czegoś co bede mógł oglądać jak w hacie jest rodzina , kapishi?

Cytuj:

A Illyi polecam Zoku Sayonara Zetsubou Sensei nie wiem dokładnie o czym to jest, jedynie słyszałem pare zdań o tym anime od kumpli. A z tego co słyszałem może być całkiem całkiem.

Ewentualnie Bokusatsu tenshi Dokuro-chan 1st and 2nd serie. To anime wymiata.
Dokuro oglądałem , a Zaku~ jak sam niewiesz co to jest i sam nie obejrzałeś nawet jak Ci kumple mówią to zakładam że nie warto.

Cytuj:

Illy - Chciales nietypowe anime wiec prosze (15/21) odcinkow wyszlo ale proboj mi sie tam podoba ;s choc odpychalo mnie od tego animca

Nijuu-Mensou Musume
Brzmi ciekawie , jak wyjdą all odcinki to wtedy obejrze szybko , tak mi się nie chce czekać , potrzebuje coś na teraz zaraz.

Corgar Frizz 05-09-2008 15:05

Zakładasz że jest nie wartę oglądania? A dlaczego? Dlatego że tego nie widziałe? A może dlatego że moi "kumple" mi o nim powiedzieli? Jak kogoś nie znasz to nie pisz o nim... polecam tanuki... tam znajdziesz napewno wiele więcej osób które cię polubią.

Hazu... a co kupisz swojemu onii-chan w japonii? ;p

Corgar Frizz

Rayza 05-09-2008 16:04

tak sem patrzałem na topica mangi i anime na torgu i tu i wzięło mnie na posta

Cytuj:

1.takeya jest na torgu top spamerem i jest pervem znanym tam od ecchi - ja jestem top~ tutaj [299postów] i znany od ecchi [ew. hentai xD]
2.takeya często daje linki do jakiś filmików/obrazków to tak jak Illyia u nas
3.na torgu i tutaj temat ma 100+ str.
4.temat ma post'era tematu który jest modem
5.robson na końcu posta daje 'wudu' a tutaj corgar daje swój podpis na koncu posta
ciekawe :3, un~

Kramer 05-09-2008 18:27

@Ilja

No oka to sprobuj Hand Maid May , bardzo podobne do Chobits , jak chcesz nadal moge ci tez zaproponowac jakas zboczna bajeczke, to tyle
Baj

Quezacoatl 05-09-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illya_von_Einzbern (Post 2258278)
Mam wystarczająco dużo hentaiów. Potrzebuje czegoś co bede mógł oglądać jak w hacie jest rodzina , kapishi?

To się wyprowadź... Marnujesz życie :>

A jak chcesz nietypowego rotfla to masz Pretty Face >.>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29.