![]() |
|
naukowe? :S
|
taka jakby ironia, sam nie wiem co to mialo byc, wazne ze ja wiem o co chodzi (;
|
Cytuj:
|
Cytuj:
koles dostal wpierdol przez swoja glupote, dlatego ze nie potrafil wykorzystac swoich umiejetnosci. I dlatego ty nie lubisz capoeiry. xD @co do twojego filmu Ja bym sie wstydzil jego pokazac ;p @edit Prywatne Powód: Znaczne nadużywanie wulgaryzmów 03-11-2008 20:07 Tompior 3 / 03-12-2008 20:07 no ja jebie, niedlugo znow bede musial zrobic nowe konto |
tego tompiora to trzeba bedzie dojebac tak jak tego innego modka, tez sie im w*******al w rozmowy to mu hunta wjebali i na tym sie skonczylo, pokora odrazu byla
albo jestes debilem, albo jebanym hipokryta, jesli za kazde przeklenstwo tutaj warnami rzucasz, a z domu wychodzisz i zapewne sam rzucisz czasem, jak kazdy, o chocby "kurwa, jak jezdzisz?" |
16:54 Vasilies [117]: Exori Gran ""Vi ska döda Polacker!
pierdolona szmata. wy*******aj śmieciu do szwecji. |
miałes juz tu nie zaglądać, żegnam
|
Cytuj:
|
morda plebsie, jeszcze ci mało? wszędzie cie skarali lolq teraz czas na .de forum gogo
|
obydwoje siebie warci
|
wypraszam sobie, hej
|
no ta ostatnia wypowiedzia ostro pojechales po jego poziomie
|
najważniejsze ze nie wie co odpisac =)
|
Cytuj:
Jag tycker om att tala svenska. \o/ |
Nowy update koooozak wszyscy w party beda biegac teraz :) Wypas gilidie duze beda mialy na expie
|
Cytuj:
|
Chujowo z lepszym hastem dla kinow i palkow
... @Kafes e tam wroci pewnie niedlugo z riposta ze go nie bylo w domu czy cos |
Cytuj:
|
Cytuj:
a to haste dla palka to pewnie bedzie slabsze od utani gran hur i jak sam widziales redukuje moc uderzen, kina ma ciekawe bo jemu chyba nie redukuje. Jakby nie swiaty non-pvp to chyba by nic nowego od 2 lat nie dodali do tibii :)) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |
|