![]() |
|
Cytuj:
osobiscie mam skille 53/53 axe na 15lvl i mam zamiar nadal trenować |
Cytuj:
|
Ja mam Knighta 17 lvl i skille 55/55 i 3 mlvl moze nie jest dobrze ale wbije cos leprzego na 20 lvl jak zrobie deserta;)
|
A ja mam 10 Knight z 62/65 :( 4 magic level ;(
Skiluje do 76/76 oraz 5 magic i kupuje pacc :cup: |
no widze że niektórzy to już maniacy, a od jakich skilli okupujecie slimy i z jakim eq??
|
^^
JA MAM 39 KNIGHT NA HONERZE ZE SKILLAMI 78 CLUBA(80 DO NEXT), 43 SWORDA/78 SHIELDA (18% DO NEXT) I Z 5 MLVL(43% DO NEXT) I 58 FISHINGU. DOBIJE 40 LVL I SKILLA 80/80 I KUPUJE SOBIE PACCA! A EQ: GOLDEN ARMOR, DEMON SHIELD,ROYAL HELMET,CROWN LEGS,SKULL STAFF NO I BOHY[CHAR]Medo Zaliatis[/CHAR][GUILD]Goblet of Fire[/GUILD]
|
Ja mam pytanko :).Mam skile 73/72 knightem 30 lvl ale po dlugiiimmmmmmmmm skilowaniu uderzam male hity w potworki,czasem nawet poion spidera nie moge wziasc na hita od czego to zalezy??
|
UP
Najwyraźniej miałeś pecha. :p |
Cytuj:
JA grałem ostatnio knightem skile 70/69 na lvlu 32 |
prosze odpiszcie
Witam mam pytanko!!od jakich skili mozna skilowac na slime??i czy to prawda że jak sie chce wbić skile z70/70 na 71/71 to trzeba trenic 20 godzin!odpowiedzcie prosze na maila [email protected] lub na gg 2855481!!!:]
Za wszystkie odpowiedzi wielki dzieki:p |
Mam nadzieję, że to nie będzie dokarmienie trolli X(
Na slime'y można iść od ~60 shieldinga (te 2/3 pkt w tył nie robi wielkiej różnicy) lecz dużo będziesz potrzebował jedzonka 8) A tutaj masz ciekawą tabelkę http://wiki.hunted.pl/wiki/Trening -- A no i po co te maile i gg? Chcesz nałapać spam? ... |
Cytuj:
|
Naprawde nie mam pojecia:)
|
Bronie Obuchowe
Dlaczego Skull Staff ma tylko 12 defa ? :(.To jest troche smutne bo tyle kosztuje i ma tyko tyle defa:P
|
ja mam 42 knighta na refugi a skille 80/80 :baby: i wbijlem je w 3 miechy lvl i skille :P :cup: [CHAR]Piko de'knight[/CHAR] Rulez!
|
Bronie Obuchowe
Porownajcie Skull Staff z Bright Swordem. Bright SWord kosztuje o 3k wiecej od skull staffa a jest prawie 2 razy lepszy <lol2>
|
Skille Knighta
mam 8 knighta ze skillami37/36 to dobrze czy zle?
|
Plz items
Kto gra na Elysii? Napiszcie. Jak co to dajcie cos (najlepiej club jakis dobry np. Skull Staff) plz.
|
NO nie ja na 13 levelu miałem 50/50 na 20 powinny być gdzieś koło 60/60
|
Ancalime, nie pisze tylu postów pod rząd. A skull staff jest w miare drogi, ponieważ trudno go dosyć lootnąć z Necro czy Warlocka i jest najlepszą dostepną (pomijając TH) bronią jednoręczną. Jest jeszcze Crystal Maca, ale ta strasznie droga (300k+?). Skille według mnie zależą od gustu, ale przy 30 lvlu około 70/70 być pwinno
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |
|